Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Apropos irobota, bo moj maz z kolega współpracują.
On sie nadaje do nowych mieszkan gdzie sa proste ściany i podłogi ( najlepiej panele)
U nas w domu nie jeździ non stop sie zacina, gdzies zaklinuje albo zawiesi...no i nie wjedzie sam na dywan...
Natomiast słuchajcie ludzie to kupują i jest bardzo mało reklamacji i zwrotów.onka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No nie wyprzesz się go ! Jest identyczny jak Mamusia
powtarzam po raz setny czysta Jaroszka !!
Tatuś mi powiedział, ze wyglada jak ja jak sie urodziłamwiec chyba coś w tym jest ! Tez widzę podobieństwo i modę cieszę z tego powodu!!! Teściowa mi nie bedzie mielić jęzorem, ze to mały Marcin haha
aanaa, ZakręconaOna, my dream, agania lubią tę wiadomość
-
Hej,Maluda,trzymam mocno kciuki za synusia, wszystko będzie na pewno dobrze,ale nie dziwie sie ze placzesz, współczuję Ci bardzo... A maz moze chociaż poje hac do tego szpitala?
Jaroszka,Michas to wykapana Ty:) uroczy jest:)
Zakocona,ja w jednej piersi nie mam mleka,mialam,ale młoda od kilku dni go nie ssie tylko ciumka i mleka nie ma juz 2,dni...jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
-
My na cycku mam chwile !
Jaroszku super ze wpadlas ! No synus mamusi ;*
Szybkiego powrotu do formy ! Eh wiem jak to jest wstawac z bolem - oby jak najszybciej minelo ! Trzymam kciuki za uszko Michasia!
Maluda dokladnie! Kciuki e-ciotek dzialaja cuda !
Dobranoc spiacym ! :*
Nieropakowane nie sadzilam ze to powiem ale spijcie poki sie da ! Sen jest pieeeeknyaanaa, jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
-
Maluda kciuki za Synusia :* będzie dobrze :*
Jaroszka słodziak:*
Ja pytam ot tak...czy fakt,że w nocy po 15min snu próbując nakarmić synka irytuje mnie to że nie umie chwycić cyca mimo taaakiegooo głodu że cały dom postawił na nogi wrzaskami??z R pokłóciliśmy się tak,że ja śpię na fotelu obok łóżeczka a on całkiem poszedł do salpnu. Zajebista pomoc z jego strony...czuje siw koszmarnie,bolą mnie piersi bo złe chwytanie to często gryzienie. Jak Małego uśpie na rękach to w łóżeczku ryk i płacz...i to taki że się dusi i dlawi...właśnie z wrzaskiem się obudził i koniec spania.,..jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
-
O 23:27 przyszła na świat Maja
Rozmiary i wymiary podam potem, bo jeszcze ich nie znam.
Poród z oxy, bo nie było skurczów, a odeszły wody. Znieczulenie podali na początku źle, a potem tak późno ze zadziałało dopiero na szycie (musieli mnie naciąć).
Opiszę dokładniej jak emocje opadnąpolkosia, jacusianka, aanaa, lojkalojka, paula1, onka, agaton, ZakręconaOna, agania, Lexie, WiedźmaMaKota, Nynusia, jaroszka, PauLLa, Shibuya, lula.91 lubią tę wiadomość
-
My też właśnie w trakcie karmienia, to mogę doczytać
Katarzyna gratulacje
Maluda ja też polubiłam pierwsza część posta, a dopiero doczytalam dalej. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze. A wiesz już coś może co z maleństwem?
Jaroszka tak jak pisalam na face, młody to czysta mamusia
Battinka ja też wolę ten ręczny laktator
Powodzenia dla wszystkich mam w dwupaku jeszcze, chwila moment i juz wszystkie październikowe mamusie będą tulic dzieciątkaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 04:28
jaroszka, maluda lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hej. Gratuluje wszystkim rozpakowanym. Jestem w szpitalu od czwartku. Od godziny mam skurcze co 10-5 minut. O 7 mam iść na oksytocyne, ale jak tak dalej pójdzie to chyba nie będzie potrzebna. Trzymajcie kciuki.
onka, agaton, aanaa, lojkalojka, paula1, agania, polkosia, WiedźmaMaKota, Nynusia, jaroszka, PauLLa, zakocona, lula.91, maluda lubią tę wiadomość