X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda napewno wszystko bedzie dobrze i Wojtus poradzi sobie . To duzy chlopak i napewno silny ; Musisz byc dobrej mysli i sie nie zalamywac .
    Trzymam za Was kciuki i duzo , duzo zdrowka dla synka !
    A juz wiadomo co jest przyczyna tych problemow ?

maluda lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda przede wszystkim gratulacje ! :*
    Co do bólu to popros o cos mocniejszego bo paracetamol to lipa wydaje mi się na takie rany po zabiegach .
    Wojtus na pewno będzie zdrowy !!!! Ciocia i to nie jedna jak widać wierzy i trzymamy kciuki <3
    P.S Wojtus to kawał chlopa !! :D

maluda lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia82 wrote:
    Zakręcona, no popatrz! Zupełnie jakbyśmy się zgadały. ;) Może jeszcze wyskoczą w tym samym czasie? ;) Ech, nie lubię tej niepewności.
    Ja dzisiaj ledwo co wsiadłam do samochodu, mała jakoś dziwnie się ułożyła, a jak niosłam zakupy, które wcale nie były ciężkie, to znów zaczął mnie boleć brzuch. Rano miałam częste skurcze i dość silne, ale oczywiście przeszły po godzinie, bo jakże mogłoby być inaczej? ;) Kochana, w każdym razie już chyba mamy coraz bliżej.
    Mnie tez dziś brzuch bolal pod piersiami i w podbrzuszu tak dziwnie jak szlam z zakupami ! :D haha a no dziś się zgralysmy idealnie , chcialabym zeby się to rozwinęło ale spokój proszę tych lekkich boli mam ...
    Mały jest tak tez dziwnie ułożony ze ciągle mam napięty brzuch od piersi w dol masakra . . . malo się ruszą , trochę martwie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, ja też uwielbiałam swój ręczny laktator. Teraz kupiłam taki sam i nie zamienię go na żaden elektryczny. ;) Czasami trzeba się trochę namachać, ale jeśli mleczko ładnie płynie z piersi, to nie jest to jakiś wielki kłopot, a na odciąganie nadmiaru pokarmu jest to super sprawa. Ja miałam przy córci piersi jak balony, musiałabym ją w nocy wybudzać, żeby zjadała, a ten ręczny laktator nie dość, że na początku udrożnił mi kanaliki, to później pomagał w odciągnięciu zalegającego mleka.

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mnie tez dziś brzuch bolal pod piersiami i w podbrzuszu tak dziwnie jak szlam z zakupami ! :D haha a no dziś się zgralysmy idealnie , chcialabym zeby się to rozwinęło ale spokój proszę tych lekkich boli mam ...
    Mały jest tak tez dziwnie ułożony ze ciągle mam napięty brzuch od piersi w dol masakra . . . malo się ruszą , trochę martwie

Nie martw się. Moja w ciągu dnia też mało się rusza, w nocy trochę bardziej, ale też już bez większych szaleństw. Dzisiaj trochę się kręciła, gdy siedziałam w samochodzie, ale chyba ją trochę gniotłam, więc pewnie była niezadowolona, a poza tym muzyka grała dość głośno. Ogólnie nasze maluszki mają już coraz mniej miejsca, to i ruszają się mniej. Głowa do góry, już niedługo! A ja czekam i czekam, ale chyba weekend wolałabym jeszcze spędzić z mężem i córką. W poniedziałek jadę do szpitala na "ocenę sytuacji", a w środę pewnie już mnie położą na oddziale. Po weekendzie mogłoby się coś ruszyć. Trzymam za Was kciuki, aby mały był z Wami jak najszybciej!

w5wq8ribpvtivstd.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, trzymam kciuki za Twojego synka. Na pewno będzie wszystko dobrze i nic bardzo złego się nie dzieje, sytuacja się unormuje. Może tak wpłynęło na niego cc? Spokojnie kochanie. Na pewno niedługo się dowiesz, ze wszystko z nim dobrze :*

maluda lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia używam nakładek z AVENTU. Są super.

Nynusia lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Onka, życia sobie bez iRobota nie wyobrażam.

Dla mnie to złom :P

onka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluda wrote:
    Dzisiaj o godz. 8:58 urodził się nasz synek Wojtus. Wazy 4810 g i mierzy 62 cm. Dostał 10/10 punktów. Niestety po dwóch godz. Zaczęły się problemy...zaczął pojekiwac i zabrano go na obserwacje. Właśnie przewieziono go do innego szpitala bo nie wiedza co się dzieje. Pojawiły się wymioty z krwią napinanie brzuszka i problemy z oddychaniem... Jestem załamana... Nawet nie mogę z nim być. Leże i rycze w poduszkę. U mnie po CC bol masakryczny. Paracetamol na mnie nie działa w ogóle.. Mamusie trzymajcie kciuki za mojego synka...

Maluda, nie doczytałam do końca i polubiłam! A potem te złe wieści. Trzymam kciuki!!! Dużo zdrówka!!! Daj znać.

maluda lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, również chciałam polubić, ale najpierw przeczytałam. Wielkie gratulacje, że mały już jest z wami! Olbrzymie kciuki i zdrowia dla niego! Trzymajcie się tam! Informuj nas!

Onka, masz dwie opinie, powodzenia z podejmowaniem decyzji lol :D

onka, polkosia, maluda lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi sie przerzucić neta na tableta :)

Maluda gratuluje Ci bardzo ! Informuj nas co z dzieciątkiem, to straszne, ze Ci go tak odebrali, ale napewno wszystko bedzie dobrze!!!

Dzieki dziewczyny za kilka słów wsparcia - każda Wie nie bede wymieniać :)

Zakocona dzieki! Czuje sie juz lepiej, krocze napie**** ale trzeba chodzić, a naprawdę ledwo,,..najgorsze jest wstawanie w nocy...najbardziej boli mnie odbyt...tam tez mam szwy...no imam problem, bo sikam co godzinę małymi ilościami....wiec ehhh szkoda gadać...
    Michałek zdrowy, żółtaczki nie ma, ale ma rumień bidulka ma mnóstwo czerwonych plam na ciele - zwłaszcza na plecach i na tym sa takie białe krosty...no i badali słuch...jedno ucho niedomaga- maja powtórzyć dzisiaj badanie....

maluda lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, jak ja Cie rozumiem. Moją małą tez zabrali do innego szpitala po porodzie, ale kciuki e-cioć zdziałaly cuda. Będzie dobrze :-*

maluda lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To była pierwsza czesc posta....nie zdarzyłam, bo pulpecik sie obudził :)

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia no Mnie maja kłaść w piątek do szpitala jeżeli nie urodze do tego czasu .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, moze weź apapa? Ja jak mnie bolalo na to nie wpadłam...:)
    Za uszko trzymam kciuki ;)

iv09hdge6yql001e.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj sorrki to była tylko czesc posta, pulpet nie dał dokończyć :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2eadb5eea8d8.jpg

aanaa, zakocona, lula.91, lojkalojka, PauLLa, polkosia, paula1, my dream, agania, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9970edc006d.jpg

aanaa, lula.91, lojkalojka, PauLLa, paula1, my dream, agania, Lexie, Nynusia, zakocona lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Jaroszka, moze weź apapa? Ja jak mnie bolalo na to nie wpadłam...:)
    Za uszko trzymam kciuki ;)

Dostaje antybiotyk ....

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wyprzesz się go ! Jest identyczny jak Mamusia <3 powtarzam po raz setny czysta Jaroszka !!

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona kciuki!!!!!!

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 2749 2750 2751 2752 2753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ