Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluda napewno wszystko bedzie dobrze i Wojtus poradzi sobie . To duzy chlopak i napewno silny ; Musisz byc dobrej mysli i sie nie zalamywac .
Trzymam za Was kciuki i duzo , duzo zdrowka dla synka !
A juz wiadomo co jest przyczyna tych problemow ?
maluda lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Maluda przede wszystkim gratulacje ! :*
Co do bólu to popros o cos mocniejszego bo paracetamol to lipa wydaje mi się na takie rany po zabiegach .
Wojtus na pewno będzie zdrowy !!!! Ciocia i to nie jedna jak widać wierzy i trzymamy kciuki
P.S Wojtus to kawał chlopa !!maluda lubi tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Zakręcona, no popatrz! Zupełnie jakbyśmy się zgadały.
Może jeszcze wyskoczą w tym samym czasie?
Ech, nie lubię tej niepewności.
Ja dzisiaj ledwo co wsiadłam do samochodu, mała jakoś dziwnie się ułożyła, a jak niosłam zakupy, które wcale nie były ciężkie, to znów zaczął mnie boleć brzuch. Rano miałam częste skurcze i dość silne, ale oczywiście przeszły po godzinie, bo jakże mogłoby być inaczej?Kochana, w każdym razie już chyba mamy coraz bliżej.
haha a no dziś się zgralysmy idealnie , chcialabym zeby się to rozwinęło ale spokój proszę tych lekkich boli mam ...
Mały jest tak tez dziwnie ułożony ze ciągle mam napięty brzuch od piersi w dol masakra . . . malo się ruszą , trochę martwie -
Battinka, ja też uwielbiałam swój ręczny laktator. Teraz kupiłam taki sam i nie zamienię go na żaden elektryczny.
Czasami trzeba się trochę namachać, ale jeśli mleczko ładnie płynie z piersi, to nie jest to jakiś wielki kłopot, a na odciąganie nadmiaru pokarmu jest to super sprawa. Ja miałam przy córci piersi jak balony, musiałabym ją w nocy wybudzać, żeby zjadała, a ten ręczny laktator nie dość, że na początku udrożnił mi kanaliki, to później pomagał w odciągnięciu zalegającego mleka.
-
ZakręconaOna wrote:Mnie tez dziś brzuch bolal pod piersiami i w podbrzuszu tak dziwnie jak szlam z zakupami !
haha a no dziś się zgralysmy idealnie , chcialabym zeby się to rozwinęło ale spokój proszę tych lekkich boli mam ...
Mały jest tak tez dziwnie ułożony ze ciągle mam napięty brzuch od piersi w dol masakra . . . malo się ruszą , trochę martwie
Nie martw się. Moja w ciągu dnia też mało się rusza, w nocy trochę bardziej, ale też już bez większych szaleństw. Dzisiaj trochę się kręciła, gdy siedziałam w samochodzie, ale chyba ją trochę gniotłam, więc pewnie była niezadowolona, a poza tym muzyka grała dość głośno. Ogólnie nasze maluszki mają już coraz mniej miejsca, to i ruszają się mniej. Głowa do góry, już niedługo! A ja czekam i czekam, ale chyba weekend wolałabym jeszcze spędzić z mężem i córką. W poniedziałek jadę do szpitala na "ocenę sytuacji", a w środę pewnie już mnie położą na oddziale. Po weekendzie mogłoby się coś ruszyć. Trzymam za Was kciuki, aby mały był z Wami jak najszybciej! -
Maluda, trzymam kciuki za Twojego synka. Na pewno będzie wszystko dobrze i nic bardzo złego się nie dzieje, sytuacja się unormuje. Może tak wpłynęło na niego cc? Spokojnie kochanie. Na pewno niedługo się dowiesz, ze wszystko z nim dobrze :*
maluda lubi tę wiadomość
-
maluda wrote:Dzisiaj o godz. 8:58 urodził się nasz synek Wojtus. Wazy 4810 g i mierzy 62 cm. Dostał 10/10 punktów. Niestety po dwóch godz. Zaczęły się problemy...zaczął pojekiwac i zabrano go na obserwacje. Właśnie przewieziono go do innego szpitala bo nie wiedza co się dzieje. Pojawiły się wymioty z krwią napinanie brzuszka i problemy z oddychaniem... Jestem załamana... Nawet nie mogę z nim być. Leże i rycze w poduszkę. U mnie po CC bol masakryczny. Paracetamol na mnie nie działa w ogóle.. Mamusie trzymajcie kciuki za mojego synka...
Maluda, nie doczytałam do końca i polubiłam! A potem te złe wieści. Trzymam kciuki!!! Dużo zdrówka!!! Daj znać.maluda lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Maluda, również chciałam polubić, ale najpierw przeczytałam. Wielkie gratulacje, że mały już jest z wami! Olbrzymie kciuki i zdrowia dla niego! Trzymajcie się tam! Informuj nas!
Onka, masz dwie opinie, powodzenia z podejmowaniem decyzji lolonka, polkosia, maluda lubią tę wiadomość
-
Udało mi sie przerzucić neta na tableta
Maluda gratuluje Ci bardzo ! Informuj nas co z dzieciątkiem, to straszne, ze Ci go tak odebrali, ale napewno wszystko bedzie dobrze!!!
Dzieki dziewczyny za kilka słów wsparcia - każda Wie nie bede wymieniać
Zakocona dzieki! Czuje sie juz lepiej, krocze napie**** ale trzeba chodzić, a naprawdę ledwo,,..najgorsze jest wstawanie w nocy...najbardziej boli mnie odbyt...tam tez mam szwy...no imam problem, bo sikam co godzinę małymi ilościami....wiec ehhh szkoda gadać...
Michałek zdrowy, żółtaczki nie ma, ale ma rumień bidulka ma mnóstwo czerwonych plam na ciele - zwłaszcza na plecach i na tym sa takie białe krosty...no i badali słuch...jedno ucho niedomaga- maja powtórzyć dzisiaj badanie....maluda lubi tę wiadomość