Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa, DJ Żaba ostatnio zapuszcza dźwięki suszarki. Już mi głowa od tego pęka, ale uspokajają ją w mgnieniu oka. Wiesz, u Ciebie to przy okazji sprzątanie zaliczone, a ja żeby przyoszczędzić to sobie aplikację na tel ściągnęłam
A co do spania, to się mi śpioch niesamowity trafił. Ale tyle dobrze, że przynajmniej nie trzeba przy niej chodzić na palcach
A teraz śpi z tatą
Onka, to pięknie rośnie!Faktycznie mogło mu się zwiększyć zapotrzebowanie
szczesliwa_mamusia21, onka lubią tę wiadomość
-
Frog, na pewno ponad 5kg ma już
Ponoszę trochę i kręgosłup boli. Chusta odciąża trochę, ale i tak kurde ciężki jest no
onka, mój przybrał 1kg w ciągu 2tyg i mu kp starcza. Czemu twojemu ma nie starczać, skoro pięknie i książkowo przybiera?Little Frog lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Tadek ma 4tyg ♡ Kiedy to zleciało??
Rośnie nam filozof
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b53f4993e15b.jpg
Mika, wielkie gratulacje! Czekamy na info i fotki
!
Zakręcona, i jak po obchodzie?
Masz rację Zakocona, kiedy to zleciało?
Ignaś jest już niemowlakiem, nie noworodkiem!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/628d783aaa51.jpgszczesliwa_mamusia21, zakocona, PauLLa, agaton, Lexie, lojkalojka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Onka ale rosnie ! Moj w tydzien prawie 500gram , ale on sie nie najada moim dlatego sie wspomagamy
Sluchajcie Nathan ma 3 tyg , wsumie w poniedzialek juz 4! A on sam trzyma glowke i to dosc dlugo , poloze go na brzuszku czy na mojej klatce a on glowa do gory i tak trzyma i ani mu myslec sie oprzec czy ja spuscic, jak u was?Lexie, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa, mój od urodzenia trzymał główkę i położne nie mogły się nadziwić jaki jest silny. Teraz długo już potrafi utrzymać.
I się śmieje od paru dniDzisiaj to nawet miałam wrażenie, że umyślnie, bo leżał mi na brzuchu, robiłam ciu ciu ciu i tańczyłam ciałem, a ten w śmiech, no to powtarzam, a ten w śmiech i znowu po chwili tak samo
szczesliwa_mamusia21, agaton, Little Frog, Katarzyna87, Lexie, paula1, lojkalojka, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, które mają córeczki. Bylam wczoraj u chirurga na kontrole po operacji. Poznałam w kolejce pare dziewczyn, które czekaly na kontrole po niefajnym zabiegu zrośnięcia warg sromowych mniejszych i swoich córek. Chirurg przy okazji kontroli nauczyla mnie jak zapobiec takiej zrostowi: Trzeba rozchylic malej nóżki, dwoma palcami wargi większe i porządnie posmarować tam czymś natluszczajacym np maścią bepanthen. Moze warto poświęcić temu czas po kąpieli, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:40
ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Little Frog, paula1 lubią tę wiadomość
-
Mika gratki :*
Kolejna noc udanaMały padł po kąpieli,normalnie wykąpaliśmy,leki podane wrzask straszny,to szybko ubieramy i podnoszę go do karmienia a on śpi...od 23:30 do 3 spał,potem do 6 i do 7 czuwanie a potem to już dzień
. Nie pamiętam czy pytałam ale miała któraś skierowanie na badanie sluchu u maluszka we Wrocławiu??? My jedziemy w piątek a to 100km...a tu z takim Dzidziusiem ehhh
I właśnie nie wiem czy ta wkładka w foteliku ma dalej być
Jeszcze do tego wczoraj na adres stary przyszedł list z Instytutu Matki i Dziecka żeby powtórzyć badanie krwi bo nie mogą do końca wykluczyć jednej z chorób. Jesteśmy spokojni a jednak strach jest -
Agaton chyba też wprowadzę owsiankę w dietę. Czas zacząć wprowadzać mleko w dietę.
Zakocona jaki Tadzio jest już duży! Jejku jak te maluszki szybko rosną!
Aana mnie trzy niezależne położne mówiły żeby właśnie nie wycierac między wargami za mocno. Tylko jednym ruchem szybko przetrzeć jak są siki, ale nie czyścić z naturalnej wydzieliny. Wręcz zakazaly smarowania kremami.
Od dwóch godzin walczyłam z Majka, płacz - cycek - niby śpi, próbuje ją położyć i zaczynamy od początku. Puściłam w końcu radio rmf maxx leciała jakąś napierdalanka i co? Dziecko śpi Jak suseł:p
zakocona, agaton, Arielka, jacusianka, Little Frog, BATTINKA, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Polkosia kupę oczywiście też wycieram.
Aana a powiedział Ci może lekarz jak to się często zdarza? Może są to przypadki jednostkowe i smarujac między wargami i tak by się zrosły?
Ja piję inke z mlekiem. Jogurty można właśnie. Problem jest właśnie z mlekiem krowim.