Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewwiel wrote:A dla mnie niedziela, więc życzę niedzieli, jeśli data 1 listopada ci pasuje
Gratuluje ostatnio rodzącym mamom:-)
Wiec proszę najszybciej o sobotę lub niedziele hehe bo dziś to juz raczej nic się nie zadzieje :pewwiel lubi tę wiadomość
-
Zakręcona,juz z takich aktywnych to zostalas tylko tylko Ty,ale nie wiadomo co u Zajsonka i Zorro sie tez chyba nienrozpakowala i kilka dziewczyn jeszcze zostalo:)
Rah sie tez nie odezwala,chyba,ze na fb,ale ja szczerze mówią ostatnio nawet na fb nie wchodzę.
Do mnie szczęśliwy byl czwartek,ale absolutnie Ci czwartku nie życzę!
Cicho tu jakos dzisiaj. Moja Hela dzisiaj przez caly dzień do tej pory spala tylko 2,5 h... Ziewa bidulka,a oczy jak 5 zl. Maz ja teraz usypia,bo ja juz nie mam sily... Dobrze,ze przynajmniej nie placze. Ale moje cycki ledwo żyjąMyślałam,ze dluzsza będzie ta faza trwała,spania,jedzenia i srania;) ale dobrze,ze w nocy spi,ciekawe jak dzisiaj będzie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 22:33
-
Dzień dobry.
Ale lipa , ze Ja sama juz rany: ( Oskar wylaz !!!! :p
U mnie melduje , ze nadal nic a nic kompletnie.
Dziś przysiady , wyciąganie rak , latanie po schodach ... Sam lekarz wczoraj mowil żebym polatala po oddziale: D
Agania jedzcie lepiej , pewnie . Zeby mała się bardziej nie roschorowala bo Wy To dorośli sobie poradzicie -
Agania najlepiej przed 8 pojedz bo pozniej moga do przychodni Cie odeslac , daj znac!
Zakretka no to tak jak lekarZ zalecil polataj sobie troszke
A co do snu to korzystaj
Moj mial wczoraj 2h kryzysu..placz jakby go obdZierali masakra mowie wam... -
Nynusia oby tak dalej !
Szczęśliwa jakoś w szpitalu nie umiem korzystać ze snu jak ciągle tyłek zawracaja badaniami albo koleżanka obok jabluszko sobie dziamga !haha wyspie się po śmierci , trudno: P a nóż dziecko mi się trafi śpiące jak Tatuś ?? :>
-
Sama nie wiem czy to katar czy co. Jak śpi to nie słychać NIC. Oddycha czysciutko. nie leci też jej nic z nosa. A tylko sie przebudzi to charczy. Tak czy siak jedxiemy na pogotowie, jeśli to nie katar to jedynie co stracę to swój czas - oby tak bylo!!!
-
Dzien dobry
Dzisiaj Majki kończy 10 dni i dokładnie dzisiaj w nocy odpadł kikut
Jak to teraz pielęgnować? Pryskać dalej octteniseptem i oczyszczać? Mozna juz moczyć normalnie?
Mamy kiepska noc za sobą od 21 do 3 nie chciał usnąć tak porządnie i co pół godziny była pobudka, płacz i domaganie sie cyca...o 3 poddałam sie i wzięłam go do łóżka...efekt: śpi do teraz, nawet podczas przewijania sie nie obudził, a cyca dostał prawie ze na śpiocha...
Ooo jak mi dobrze, pisze do Was leżąc na brzuchu!!! W koncu
Z innej beczki to była u nas wczoraj położna i zdjęła mi szwy, zostawiła tylko jeden szew przy tej rance, gdzie szew puścił ... Kazała smarować i podmywac sie nadmanganianen potasu i juz dzisiaj jest lepiej
Agania, a czym jej odciągacz te glutki? Słyszałam, ze takiemu maluszkowi mozna odciągać aspiratorem jak skończy miesiąc. Coś moze pokręciłam ?
Piszecie o wyprawach samochodem - ja mam specjalny śpiworek do fotelika, który tez mozna włożyć do wózka- skandynawska firma, wiec jest mega ciepły. Podsyłam linka ze śpiworkiem, zerknijcie, bo tam sa świetne rzeczy!
http://scandinavianbaby.pl/product-pol-1487-JJ-Cole-Spiworek-Original-Graphite.html
Ubieram, wiec małego w body z krótkim na to pajac i jeszcze jeden pajac polarkowy. W samochodzie rozpinam tylko górę od śpiworka.
Zakręcona ostatni bedą pierwszymi !!!
Moja młodsza kicia lubi przebywać z Majkim
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60e35cba75a5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:13
Little Frog lubi tę wiadomość