Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agania tak jak spal to bylo slychac bardzo. O
O matko jak ja slysze ile wasze dzieci spia to jestem w szoku moj spi najdluzej w dzien 40min/1h ! W nocy jak spi 2/3h to jest cud ! Kurcze masakra
I to jeszcze na mnie , sprobuj go ruszyc ojej a je co godzine !Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 12:22
-
Hej Kochane. W środę wróciliśmy do domku. Pawelek ma juz tydzień
chyba się juz zaklimatyzowal w domku. Jest silny, przewraca sie z brzuszka na bok. Troche mam problemy z mlekiem i musimy go dokarmiać proszkiem
ma ktora cudowna metodę na rozwój laktacji?
Kiedy wychodzicie z Maleństwem na pierwszy spacer? -
Blondik esputicon i biogaja.
Agaton ja mam tą z apteki gemini. Tez się boję psikac do noska wiec psikam patyczek i wkładam go do noska.
Co do spania. U Nas jest ten sam schemat co 3h jedzenie potem chwila zabawy i mała śpi. Zazwyczaj jej nie budzimy sama wstaje mniej więcej co 3h.
Dziś pierwszy raz spala sama a mamusia z tatusiem w łóżku. Ciekawe na jak długo mąż będzie mógł spać w łóżku zamiast na podłodze hihiagaton lubi tę wiadomość
-
Me dream ja na pierwszy spacer wyszłam po tygodniu i to na 2h jak dobrze pamiętam:) pogoda jest teraz dobra wiec śmiało możesz iść na spacer
Moja mala w dzień spi a w nocy co 3 godz.sie budzi. Wiec jest superno ale niestety juz nie karmie co godzinę tylko jak wstanie.
Dziewczyny macie pomysł na jakieś danie z piersi z kurczaka? Co by nie smażyć?
Kupiłam pierś cos bym zrobiła z nią ale nie mam pomysłu...my dream lubi tę wiadomość
-
U mnie są postępy , odszedł godzinke temu jakąś mi caaaaaalusienki czop z krwią i kazali tylko juz czekać na bóle .
Kazali lazic mi po oddziale , zrobilam 15 okrążeń po szpitalu całym i wrocilam odpocząć na herbatke , tak jak kazała położna ... A później znów:)Nynusia, zakocona, PauLLa, annggela, agaton, aanaa, onka, agania, paula1, Bąbelek, Katarzyna87, jaroszka, lula.91, maluda lubią tę wiadomość
-
No właśnie położna mi to samo powiedziała , ze to juz tylko bóle graniczą od wyjścia na świat naszego malca .
Miałam nie tak ze śluz zwykły z niteczkami a cały brązowy , jak właśnie krew juz zmieszana z tym śluzem . Jestem dobrej myśli: D i mega podjarana a zarazem strach zaczyna zagladac ?! o_O -
Właśnie wróciliśmy ze spacerku
Mały miał kiepską nic ale czytałam o skokach rozwojowych i jest pierwszy w 5tyg a Adrianek ma 5tyg więc wczorajsze nie spanie na spacerku też tym wytłumaczyłam. No i dzisiejszą noc. Rano włożyłam go do łóżeczka a on pierwszy raz patrzył na karuleze i na mnie tak dłuuuuugo a do R uśmiechał się gdy do niego mówił
Niestety na połowie brzuszka i klatki,na plechach,rękach i udkach wyszła wysypka...uczulenie jak byk. Bepanthen(czy jak sie pisze) poszedł w ruch...pp dwóch godzinach lepiej. Rano nic nowego nie jadłam,jedynie popołudniu na czubku widelca sałatki śledziowej od R...no a wczoraj dwa lyki coli wygazowanej. Aktualnie po karmieniu Synek łatwo puszcza bączki...ja już nie wiem jak pomóc skoro nie zawsze płacze z bączkami...w pon do lekarza zobaczymy co powie
Zakręcona kciukiiiii :*:! -
Moje cycki dzisiaj wymiekly, mama wisiala na piersi od 10 do 14;30 z małymi przerwami. Wsadzilam ja do wózka i poszliśmy na spacer, bo juz wykiekalam.
Juz mialam wrażenie, ze w tych piersiach nic nie ma.
Kurde a podobno noworodek tylko je i śpi, oszustwo jakies -
Zakręcona ci powiem ze to juz tuż tuż. Mi jak odszedł taki czop to ur.w ten sam dzień
oby u ciebie tak bylo:D
P.s fajowy awatarznów widzę zmieniłaś a niedługo pewnie będzie Oskarek w awatarze:)
Dzieki za porady w sprawie piersi kurczaka. Jesteście niezastąpione
Nynusia no ja karmie tylko piersią ale widzisz w tej chorej piersi co miałam dwa guzy to mam znów guza jednego ale jest naprawdę duży i blisko sutka:(
Ja niewiem od czego to się robi?
Ale staram się jak mogę przykładać mala do chorej piersi.
A ty Nynusia dokarmiasz mm? Przykladasz mala częściej do piersi? -
aagatkaa1984 wrote:Moje cycki dzisiaj wymiekly, mama wisiala na piersi od 10 do 14;30 z małymi przerwami. Wsadzilam ja do wózka i poszliśmy na spacer, bo juz wykiekalam.
Juz mialam wrażenie, ze w tych piersiach nic nie ma.
Kurde a podobno noworodek tylko je i śpi, oszustwo jakies
Agatka tyle czasu na cycku? Wow! A co z twoim guzkiem tez chyba miałaś jak dobrze pamiętam:(