Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Agania, Agatka,ja mam to samo z moja Hela,nieraz to juz mi się płakać chce,ale i śmiać
teraz to ja wybudzam, jak po nosie ja szturcham,to sie ocknie;) U nas karmienie trwa od 40 minut do 1,5 h:) mam nadzieje,ze jak starsza będzie,to juz nie będzie tak na cycku wisiała,tylko zje i tyle;)
A ja się teraz wycfanilam,bo jak sie naje i nie chce spac to jej smoczek daje i rany,to wybawienie jakies:) bez tego to by mi te cycki wymamlała strasznie:)
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Agatka u nas tez tak jest dkatego my sie wspomagamy mm bo w zyciu bym nie wyrobilA! No wlasnie a jak Twoja corcia ? Jest w domu czy musi byc w szpitalu??
My tez oddalismy krew pepowinowa
Mała przybiera na wadze, wiec mm nie jest potrzebne, poza tym ja rano jeszcze odciągnąć 60 ml dla starszej córka, bo czytałam, że niszczy komórki rasowe.
Co do mojego kochanego cukierki starszego, to jest bardzo dzielna, chyba dzielnie sza od nas razem wziętych. Nie wyobrażacie sobie dla matki jak ciężko rano wyczerpać garści włosów i starać się bez łez wytłumaczyć dziecku czemu tak się dzieje.
Z pozytywów chodzi sama, prawa ręka coraz silniejsza, duuuuzo jeKolejna chemia we wtorek.
-
Zakocona Ja uważam , ze powinnas ja usunąć . Tak jak pisze Szczęśliwa , ona usunęła się od Nas , nawyzywala i się i tak nie udziela .
Agaton moje bóle są znikome , raz na ruski rok , ze tak powiem zaboli mnie na okres i pachwina lewa aż rozrywana jest tak czuje a takto słabo no , rozwarcie wczoraj na badaniu miałam na 2-3 cm jakoś . Dziś to pewnie nie ma szans już na urodzenie małego chyba , ze mnie złapie wszystko w nocy ale to i tak będzie maluch listopadowy:) no cóż mój syn wybrał sobie taka datę a nie inna , pogodzona z tym jestem hehe . Najważniejsze zeby urodził się zdrów , jak nie jutro to w poniedziałek mi go wyciagna pewnie po tej kroplowce jak juz takie rozwarcie to powiększy się pewnie , male szanse zeby niezadzialalo ...agaton lubi tę wiadomość
-
ok, usunę za moment w takim razie. A co z resztą, która się nic nie wypowiada? np kociczka26?
szczęśliwa, wszystko mam zapisane w wordzie na kompie i tam wszystko edytuję, a potem kopiuję tutajAle robota jest, jak czasem muszę przekopywać się do info albo po kilka razy dopytywać o to samo (a odpowiedzi nadal brak
)
-
Zakocona hm ... No jak się nie udzielają nic a nic to może sensu nie ma zeby były na liście bo jednak myli się to wszystko . Lepiej może niech będą te co zaglądają , pisza nawet raz na jakiś czas ale się udzielają ale te co wcale to sadze ze nawet nie pamiętają o nas:) . Takie moje zdanie , nie wiem jak reszta
-
Zakretka dokladnie
Oj tam mamy sierpniowe to i listopadowe bedzie :*
A widze na fb ze majaa urodzila
A kociczka oj chyba juz jej z nami nie ma poczekamy jeszcze troche kto sie nie odezwie to trudno isun a jak ktos sie pozniej przypomni to miejsce zawsze sie znajdzie dla niego