Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona kochana powodzenia!! Oby akcja porodowa dzisiaj ruszyła
Mój Antoś cały czas by na cycku wisiał tylko że jak trochę poje to przysypia, często go muszę budzić ale czasami jest za późno. Odkładam go wiec do łóżka i za chwile się budzi znów na karmienie.. Ma któraś z Was takie przygody? -
Wpadam ze słowami pociechy
ja chyba tyle schudlam bo moja sobie przypominala, ze się nie najadla minutę po odlozeniu do łóżeczka. I tak kilka razy
nie wiem kiedy to się skończyło. Je jak czlowiek- raz a dobrze. Tylko juz nie zawsze usypia, ale w tym "wieku" to normalne
Zakręcona, pisz na bieżąco. Moze poproś położną żeby Ci rozwarcie sprawdziła? Trzymam kciuki za szybką akcję, D ma telefon naładowany?Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Aanaa ma ma , cały czas jesteśmy w kontakcie:)
E tam , kochana zaczekam do jutra... Lekarz na obchodzie sam mówił , ze czekany na skurcze wiec jak się pojawi bol to skikne do zabiegowego na male badanko i zobaczymy:) dziś juz leże pod czysciutka pościela , po domowej kolacji , wykapana .
Pewnie zaraz usne .
Cos na śmiech , dziś leci KSW wiec mój D wykupił transmisje na żywo:)
Włączył na laptopie a co robi mój pies ?!
Hahaha no Ona tez musi , nasz mały kibic w walkach !http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49b6a805813f.jpg
Nynusia, Natka88, agaton, maluda lubią tę wiadomość
-
Agatka, nie wiem jak sobie radzicie bez chusty, jak małe wasze płaczą/marudne są. Ja motam, jak jest marudny i mały idzie spać w końcu, ale odłożyć z chusty, to też się wybudza często
Chyba miał dopiero 10 dni, bo czekaliśmy na wizytę doradcy chustowego, ale kangura można od urodzenia
Ana, ja też albo na raty albo po maxie supwr głodna już nie jem, a wpierdzielam.. no i generalnie jem zawsze super szybko, byleby zdążyć cokolwiek zjeść.. -
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny a tak jeszcze odbiegajac od tematu, tak jak wam pisałam Gabi juz prawie nie ma włosów, potrzebuje jskies alternatywy
-
Moze jakies fajne chustki, we wzorki żeby chętniej nosiła? Jrsli chodzi o peruki to lekarz powinien wypisać receptę, wtedy w sklepach medycznych można je kupic chyba 200 zl taniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 20:55
-
Wszystko przeczytałam
uff jaka produkcja.
Zakręcona trzymam kciuki
Moja Majka też się budzi jak się ją odkłada po cycu.
Byliśmy dzisiaj na sesji. Niestety mała cały czas oczy jak monety. Nasza fotograf nie uznaje jednak zdjęć z otwartymi oczami, więc jedziemy jeszcze raz.
Dziewczyny moja córcia ma bardzo często czkawki. Jak sobie z nimi radzicie? -
Dzakocona wrote:Co ja mam zrobić z dziewczynami, które urodziły, a nie znamy danych ich dzieci itp (np rah i Zajsonek)?
-
nick nieaktualny
-
Tak ja tez odkladam po 30,min ktos mi to tez tutaj poradzil
Agatko ja jestem 4tyg po cc i juz nie krwawie od tygodnia
Ja opadam , mam elektryczny laktator wkurzyl mnie teraz mam z aventu reczny co za dziadostwo ... Naciskam raz mleko tryska piszczam wpada do butelki naciskam drugi raz i cisza ... Musze wyciagac cyca i znowu wkladac i znow leci tylko raz to mozliwe ? Niby firma niby dobre a tak na prawde ... Jejku a mam tyle mleka ! kurde ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 21:27
-
My mamy kryzys
cyc,śpi,kładę do łóżeczka,oczy wielkie i ryk...znowu cyc i jak wcześniej. No i tylko mama...smoka ciężko toleruje...cycki tak mnie bolą że zastanawiam się czy coś w nich jeszcze mam. No i najważniejsze nawet leżenie na mojej klacie czy obok na łóżku przy cycu nie pomaga. Ma ataki płaczu i już. Czytałam o skokach rozwojowych,niby pierwszy w 5tygodniu a Synek ma teraz 5tydz,no i seria cyc,mama,cyc,mama to niby to,bo tak nagle się to pojawiło . Ciężko widzę te noc...