Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona, sorki...popieprzyło mi się troszkę
Ojjj....ja w sumie nie potrafię iść spać w dzień... No i tak mi się dwa razy zdarzyło, że się położyłam, ale nie zasnęłam. Widać nasze organizmy są silniejsze niż by nam się wydawało
Ale masz wsparcie swojego D i mamy, więc może Ci się uda -
agaton wrote:Dziewczyny które miały w ciąży ta kreskę brazowa linea negra,zniknęła wam? Bo ja mam ja i to jak sie brzuch skurczyl to sie zrobila jeszcze bardziej widoczna:/ kiedy to zniknie?
-
Zabka luzik:)
No mam mam i oby ten zapał D nie zgasł ! :>
Polkosia a gdzie dostane takie kapturki i jakies polecacie ?
Mam właśnie sutki bolace juz tak , ze szok a na prawym mam taki maleńki krwiaczek który boli jak mały łapie bo później to wiadomo ciągnie a Ja czuje ze ma cala brodawke -
Kurde ja się boję jakoś powrócić do sexu. Nie wiem czemu. Jakoś wydaje mi się, że tam masakra i dziura jak krater wulkaniczny...
Na razie działamy jednostronnie tylko, bo mi też zajmuje dość długo dojście i się też boję, że mały się obudzi i będzie dupnie
Agaton, super, że będziesz chustowacja właśnie siedzę na fotelu przed tv a mały u mnie w chuście przysypia
wcześniej nic mu nie pasowało innego i ryk, no więc wrzuciłam w chustę i cisza
Zakręcona, do tej pory z butelki karmił tylko raz L małego, bo mały spuszcza mi ładnie piersi i nie potrzebuję dociągac
Frog, odciaganie powoduje, że robi się nadprodukcja pokarmu, więc błędne koło powstaje, bo odciagasz, a mózg dostaje sygnał, że trzeba więcej wyprodukować. Jak przestaniesz, to się laktacja unormuje w miaręWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:36
-
Tak oglądamy tv sobie i czekamy na tatusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8873b9fd007f.jpg
Frog, mnie i w nocy cyce (szczególnie lewy) rozsadza. Kilka razy zmieniam w nocy wkładki laktacyjne i przebieram się właściwie co noc 2x, bo zalewam. Zawsze mam dwie koszule nocne przygotowane nocale nie odciągam, tylko samo się spuszcza jak mały zacznie pić (w tetre) i we wkładki laktacyjne
PauLLa, Bąbelek, Little Frog, agaton, madu, lojkalojka, maluda, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha onka to samo najpierw zauwazylam !
Zakocona Ja nie odciagalam jeszcze , niby mały je ale wgle się nie najada widzę to wiec chce ściągnąć dziś i zobaczyć jak to wszystko wygląda a pozatym jak raz , czy dwa mały zje z butli nic się nie stanie a Ja raz się przsspie ( MOZE) chociaż watpie żebym nie wstała w nocy do niego :p
Kuzwa laski jak mnie jajniory rwa i biodra ! :o
Za półtorej h do domciu !aanaa, PauLLa, onka, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa dzięki :* mam nadzieje , ze dzisiejsza noc będzie dużo spokojniejsza niż wczorajsza a co do pomocy to będzie , D do piątku a Mama do poniedziałku bo ma wolne:) a pozniej od rana do ok 18 sama bo Mama w pracy , siostra w szkole , D juz będzie w Uk .
-
Byłyśmy dzisiaj u pediatry, Oliwka przybyła na wadze 370 gramów w ciągu 2 tygodni. Pediatra mówi, że niby ok, ale mogłaby więcej i kazała mi karmić Małą co 2 godziny w dzień i w nocy max 1 przerwa 4 godziny i karmić co 3 godziny. Kurde, to ile Oliwka powinna przytyć żeby było dobrze?! Załamka jakaś
-
Agania,chyba 400 g ale jak dla mnie to głupota. Jedne dzieci przybierają więcej,inne mniej. A to przeciez bardzo blisko normy, wg mnie nie ma co na sile dziecka poić mlekiem, a juz nie wyobrażam sobie budzic dziecka,żeby go nakarmić,bo 2 h minely:\ no ale to jest moje zdanie;)
Ja mam kapturki chicco z rosmana i sa ok,ale nie używam ich dużo,ostatnio w ogóle bo cycki mi sie juz zahartowały:)
Polkosia,,u mnie juz nie ma krwawień czasami troche śluzu,dlatego juz mysle o seksie,bo tez sobie nie wyobrażam z krwawieniem;)perelka89 lubi tę wiadomość
-
agaton, no właśnie. 370g to chyba w normie jeśli miałaby przybierać 400g w 2 tygodnie. A teraz ja mam dziecko budzić na jedzenie, a prawda jest taka, że pewnie będzie jadła częściej, ale mniej i na to samo wyjdzie i tylko będzie niespokojna, bo będę ją wybudzać. Jakieś to chore.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, po jakim czasie można przestać psikac ranę po cc octeniseptem? I czy tez macie takie gorki od szwow wewn? Bo ja mam brzuch prawie płaski, tylko ta górka się fatalnie odznacza
aha i ja też mam nadal linie negra - przez cały brzuch, bardzo widoczna.
-
onka wrote:Dziewczyny, po jakim czasie można przestać psikac ranę po cc octeniseptem? I czy tez macie takie gorki od szwow wewn? Bo ja mam brzuch prawie płaski, tylko ta górka się fatalnie odznacza
aha i ja też mam nadal linie negra - przez cały brzuch, bardzo widoczna.
Ja myję cały czas mydłem biały jeleń, nie psikałam octeniseptem. Też mam taką górkę... no i wygląda tak jakby lekko brzuch zwisał. A ogólnie jest prawie płaski.
U mnie też linea negra przez cały brzuch mega mega ciemna.