Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, sorki...popieprzyło mi się troszkę :) Ojjj....ja w sumie nie potrafię iść spać w dzień... No i tak mi się dwa razy zdarzyło, że się położyłam, ale nie zasnęłam. Widać nasze organizmy są silniejsze niż by nam się wydawało :):)

Ale masz wsparcie swojego D i mamy, więc może Ci się uda :):)

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Dziewczyny które miały w ciąży ta kreskę brazowa linea negra,zniknęła wam? Bo ja mam ja i to jak sie brzuch skurczyl to sie zrobila jeszcze bardziej widoczna:/ kiedy to zniknie?
    Ja po CC, kreska nie zniknęła i jest faktycznie ciemniejsza.. Póki co mi ona nie przeszkadza a patrzę na nią z sentymentem :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka luzik:)
    No mam mam i oby ten zapał D nie zgasł ! :>

Polkosia a gdzie dostane takie kapturki i jakies polecacie ?
    Mam właśnie sutki bolace juz tak , ze szok a na prawym mam taki maleńki krwiaczek który boli jak mały łapie bo później to wiadomo ciągnie a Ja czuje ze ma cala brodawke

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja się boję jakoś powrócić do sexu. Nie wiem czemu. Jakoś wydaje mi się, że tam masakra i dziura jak krater wulkaniczny...

Na razie działamy jednostronnie tylko, bo mi też zajmuje dość długo dojście i się też boję, że mały się obudzi i będzie dupnie :/

Agaton, super, że będziesz chustowac :) ja właśnie siedzę na fotelu przed tv a mały u mnie w chuście przysypia :) wcześniej nic mu nie pasowało innego i ryk, no więc wrzuciłam w chustę i cisza :)

Zakręcona, do tej pory z butelki karmił tylko raz L małego, bo mały spuszcza mi ładnie piersi i nie potrzebuję dociągac :)

Frog, odciaganie powoduje, że robi się nadprodukcja pokarmu, więc błędne koło powstaje, bo odciagasz, a mózg dostaje sygnał, że trzeba więcej wyprodukować. Jak przestaniesz, to się laktacja unormuje w miarę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:36

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się właśnie coraz mniej. W szpitalu ściągałam 3xdziennie.
    Teraz zeszłam już do 1 razu :) A to w sumie nie jest źle. Zawsze mam awaryjny kubeczek, bo ściągam rano. Po nocy to mi normalnie rozsadza...

• zakocona Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak oglądamy tv sobie i czekamy na tatusia :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8873b9fd007f.jpg

Frog, mnie i w nocy cyce (szczególnie lewy) rozsadza. Kilka razy zmieniam w nocy wkładki laktacyjne i przebieram się właściwie co noc 2x, bo zalewam. Zawsze mam dwie koszule nocne przygotowane noc :P ale nie odciągam, tylko samo się spuszcza jak mały zacznie pić (w tetre) i we wkładki laktacyjne :)

PauLLa, Bąbelek, Little Frog, agaton, madu, lojkalojka, maluda, Lexie lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w tle nutella :D

ZakręconaOna, Bąbelek, agaton, polkosia, maluda, Blondik lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też na nią zwróciłam uwagę :D

ZakręconaOna, polkosia, maluda lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha onka to samo najpierw zauwazylam ! :D

Zakocona Ja nie odciagalam jeszcze , niby mały je ale wgle się nie najada widzę to wiec chce ściągnąć dziś i zobaczyć jak to wszystko wygląda a pozatym jak raz , czy dwa mały zje z butli nic się nie stanie a Ja raz się przsspie ( MOZE) chociaż watpie żebym nie wstała w nocy do niego :p
    Kuzwa laski jak mnie jajniory rwa i biodra ! :o

Za półtorej h do domciu ! <3

aanaa, PauLLa, nick nieaktualny, lojkalojka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dopiero po 2 tyg dostała piers i bez problemu je do dzis. Ba. Ma nawet problem jak jej próbuje lekarstwo butelką podać :) wiec te kilka razy nie powinny wam zaszkodzić :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka super ze bedziecie w domku ! Zawsze to inaczej i pomoc , trzYmam kciuki za nocke ! :)

Zakocona ja tez od razu nutelle zobaczylam :D
    A Tadziu super w tej huscie !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa dzięki :* mam nadzieje , ze dzisiejsza noc będzie dużo spokojniejsza niż wczorajsza a co do pomocy to będzie , D do piątku a Mama do poniedziałku bo ma wolne:) a pozniej od rana do ok 18 sama bo Mama w pracy , siostra w szkole , D juz będzie w Uk .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, a zapodaj linka do tej bluzy:)
    Zakręcona, super, ze juz do domku:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja polecam kapturki Lovi :)

U mnie szwy jeszcze czuć trochę. O seksie od dawna marzę, ale te odchody połogowe śmierdzą dla mnie strasznie i dopóki będą, to się powstrzymuję.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłyśmy dzisiaj u pediatry, Oliwka przybyła na wadze 370 gramów w ciągu 2 tygodni. Pediatra mówi, że niby ok, ale mogłaby więcej i kazała mi karmić Małą co 2 godziny w dzień i w nocy max 1 przerwa 4 godziny i karmić co 3 godziny. Kurde, to ile Oliwka powinna przytyć żeby było dobrze?! Załamka jakaś :(

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania,chyba 400 g ale jak dla mnie to głupota. Jedne dzieci przybierają więcej,inne mniej. A to przeciez bardzo blisko normy, wg mnie nie ma co na sile dziecka poić mlekiem, a juz nie wyobrażam sobie budzic dziecka,żeby go nakarmić,bo 2 h minely:\ no ale to jest moje zdanie;)

Ja mam kapturki chicco z rosmana i sa ok,ale nie używam ich dużo,ostatnio w ogóle bo cycki mi sie juz zahartowały:)

Polkosia,,u mnie juz nie ma krwawień czasami troche śluzu,dlatego juz mysle o seksie,bo tez sobie nie wyobrażam z krwawieniem;)

perelka89 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton, no właśnie. 370g to chyba w normie jeśli miałaby przybierać 400g w 2 tygodnie. A teraz ja mam dziecko budzić na jedzenie, a prawda jest taka, że pewnie będzie jadła częściej, ale mniej i na to samo wyjdzie i tylko będzie niespokojna, bo będę ją wybudzać. Jakieś to chore.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Jacusianka, a zapodaj linka do tej bluzy:)
    Zakręcona, super, ze juz do domku:)
    Agaton, strona jest tylko na FB:

https://m.facebook.com/profile.php?id=681960235274037

agaton lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, po jakim czasie można przestać psikac ranę po cc octeniseptem? I czy tez macie takie gorki od szwow wewn? Bo ja mam brzuch prawie płaski, tylko ta górka się fatalnie odznacza :/ aha i ja też mam nadal linie negra - przez cały brzuch, bardzo widoczna.

• agania Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Dziewczyny, po jakim czasie można przestać psikac ranę po cc octeniseptem? I czy tez macie takie gorki od szwow wewn? Bo ja mam brzuch prawie płaski, tylko ta górka się fatalnie odznacza :/ aha i ja też mam nadal linie negra - przez cały brzuch, bardzo widoczna.

Ja myję cały czas mydłem biały jeleń, nie psikałam octeniseptem. Też mam taką górkę... no i wygląda tak jakby lekko brzuch zwisał. A ogólnie jest prawie płaski.

U mnie też linea negra przez cały brzuch mega mega ciemna.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 2797 2798 2799 2800 2801 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ