Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez tesknie za brzuszkiem
powiem Wam, że jak po porodzie połozyli mi MAdzię do przytulenia to bylam w szoku. to bylo takie nierealne, że ona była w brzuchu i nagle juz jest z nami...jak ona tam była powykręcana...
a te specyfiki na zaparcia przepisał Wam lekarz czy same próbujecie różnych środków żeby pomóc maluszkom -
Nynusia a jaki masz laktator? Dociskssz go do piersi jak odciagasz czy tylko przystawiasz? Może za słabe ma ssanie?
Nie ma gdzieś u Ciebie w okolicy poradni laktactjnej?
Agatka b. dobrze wyglądasz, a co do brzuszka to ja z sentymentem patrzę na zdjecia na których go mam i też tęsknięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:51
21.10.2015 Leon -
Agatka ale z Ciebie faktycznie chudziaczek. Brzuszek plaski jak szlag ja w sumie tez mam taki ale za to w biedra mi poszło:P. Ciebie to tu żadna chyba laska nie przebije
Wiesz co a propos karmienia moja tez się dziwnie przy cycku zachowuje na pewno płytko go lapie to raz a dwa ze co chwile puszcza i jeszcze głowa kreci na lewo i prawo???niewiem jak to tłumaczyć bo wiadomo w chorej piersi jest Malo mleka ale w zdrowej jest ok a ona i tak się zachowuje dziwnie jakby się bawiła a wcale się nie bawi bo sie denerwuje:((
Nynusia Lencia jest boska! Jakie ma włoski świetne)
A moja córcia ma ciągle taką groźna minę chyba będzie z niej ponurak....
Dziewczyny co ja mam zrobić z tą chora piersią??( jestem załamana trzeci dzień antybiotyk a lepiej jest ciut ciut tylko tyle ze ręka nie rwie ale cycek boli przeokropnie i jeszcze ten Big Guz w piersi! Przeciez robię wszystko co by się go pozbyć a nie idzie!
cieple okłady,przystawianie malej i kapusta.
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Aagatkaa z tym cmokaniem i poprawianiem mamy identycznie. Wczoraj Mały jakoś ładnie jadł i czasem cmoknal i cały dzień bez spinania a noc??Juz zmęczony był i co chwile cmok cmok...ładnie złapie i za chwile po swojemu i całą noc przy cucy i na rękach bo spinal sie przy bączkach. Ja już nie mam siły...i do tego Adrian ma chyba aaymetrie...główka ciągle w lewo i tak ciało wygięte...narazie lekko więc cieszę się,że w czwartek ortopeda i dowiemy się czy mamy z R racje i czy bioderka ok...
-
Czy ja jestem jedyną która za brzuchem nie tęskni? Patrzę na ten zwalek mały i się krzywie, i czekam aż będę mogła zacząć ćwiczyć i wypracować brzuch z powrotem.
Agatka, nam też się zdarza, że mały cmoka. Mleko mi również leci samo, ale poprawiam małego aż do skutku i aż nie słyszę cmokanoa w końcu. Jak zacznie znowu, poprawiam. -
aagatkaa pozazdroscic figury Ci moge
Ja wygladam jak balon i to , ze byla mojaj mama to mi nie pomagalo w pozbyciu sie kolejnych kilogramow . Mam caly czas + 15kg.
Moja mama dzisiaj wrocila do Pl wiec pewnie teraz bedzie mi latwiej , bo nikt obiadu pod nos mi nie podstawi .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Kurcze a ja sie zastanawiam o co chodzi moj maly w dzien jest spokojny tylko na cycku a tak to nie polezy nie popatrzy tylko placz ... Nic zrobic nie moge ktos tez tak ma? Czasami ma lepszy dzien i polezy z 10 min moze a tak to nie... Kurcze czy to normalneee
-
Zakocona Ja mam podobnie do Ciebie , już czekam aż zacznw ćwiczyć , będę miała piękny płaski brzuch jak z przed ciąży i w końcu będę czuć się kobieco , seksownie lecz co jak co brakuje mi kopniaczkow w brzuszku i czasem z przyzwyczajenia tak łapie się za brzuch i czekam i miziam hehe
Agatka :-o łoooooooł ale figurka !pozazdroscic .
Lojka Ja mam jeszcze plus 27 kg także wiesz . Damy radę kochana -
Nooo udalo sie ! 2 tyg po porodzie !
Ja tak jak wy dziewczynki czekam jeszcze tydzien i zaczynam cwiczyc ! Bo to chyba po 6tyg mozna nie ??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4119a0e3f02d.jpgBąbelek, madu, PauLLa, Katarzyna87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
No pewnie kazda z nas bedzie miala ekstra figurke !
Zakretka to dopytam z ciekawosci poloznej
A co z seksem ? Tez 6tyg?
Ja za niedlugo jade na miesiac a od porodu juz jutro 6tyg!
A jeszcze z brzuchem nic nie bylo... Kurde bo zapomne co to jest ! -
Próbowałam znalezc na necie,ale nie udalo mi sie. Polkosia,Battinka,robilyscie oklady z kapusty na pierś. Powiedzcie jak to robilyscie? Najpierw próbowałam kilka liście utluc tluczkiem,ale straszne wióry leciały,dopiero wycisnelam sok z liści i zmieszalam z tymi wiorami co wylecialy i powstała papka i ja nalozylam na cyce. Zastanawiam się,czy mogę wycisnąć sok,zamoczyc ściereczkę i to przyłożyć,czy musi być ta papka? Bo wszystko usyfione...
Battinka,lepiej ta twoja pierś cos??