Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla przytulan:*
Mały śpi z nami na rożku,jak czasem zaśnie a ja nie to do łóżeczka zanosze go. I spi. Do następnego karmienia:)
Poza tym kolejną noc Synek budzi się dwa razy w nocy. Czasem ma chwilę czuwania jak dziś prawie godzine i o 4zasnął.
Ok Mały napewno śpi..ja też idę jeszcze
-
Dzien dobry !
Ja jak zwykle pije kawe , a domownicy spia
Mikejla ,aTwoj brat kiedy przyjezdza ? Moze udaloby Ci sie wrocic z nim do PL ?
Moj synek cala noc stekal i puszczal glosne baki . O polnocy obudzil sie i tak przez godzine mial oczy jak piec zlotyTeraz odsypia .
U nas tez maly spi obok mnie w kolysce . Tylko trzy razy wyladowal z nami w lozku tylko dlatego , ze nie bylam go wstanie nakarmic na siedzaco ze zmeczenia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 07:27
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Będąc na bieżąco od razu inaczej, ciekawe jak długo...
Czy to normalne że moje dziecko przestało prawie 7h?? Spała dziś ze mną.
Bąbelek ja nad raną wogole nie mam czucia, dotykam i nie czuje, tez masz tak?
Lojka na powrót za późno, nie będę się już rozpisywać o problemach bo to bez sensu. Teraz żyję z dnia na dzień, ale dla tej małej Istoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 08:58
-
Babelek to z zagubienie o ile sie nie mylę po jakimś czasie można rozmasowac.
Ja niczym rany nie smaruje bo prawie w ogóle jej u mnie nie widać, a czucia też jeszcze nie mam na skórze. W środku jeszcze boli.
Mika, ja bym powiedziała że dzis ok że tyle spała, ale raczej trzeba budzić co te Max 4-5 h.21.10.2015 Leon -
Tak ja tez nie mam czucia, mi polozna powiedziala tak jak babelkowi
Lojka ale kusisz ta kawka!
Agaton jak to pieknie napisalasaz mam lepszy dzien !
A u mnie taka pogoda ... Wieje , ciemno, zimno i pada ... Masakra! Ani spacerku ani zakupowagaton lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Mika,ja tez nie mam czucia,to normalne,bo nerwy zostały przecięte i musza sie zrosnac:)
Szczesliwa,dzieki:*
Powiedz jak tam Twoje zęby ? Lepiej po wyrwaniu?
U mnie tez brzydka pogoda,ale spacer musi być,najwyżej tylko pól godzinki,ale trzeba Helę przewietrzyć
Mika,oby Ci się w zyciu ulozylo w końcu,mialam nadzieje,ze jak Madzia będzie na świecie to sie wszystko ułoży,a tu klops:(
Juz nawet MyDream pisala,jak u niej dobrze,a u Ciebie nadal pod górkę...
Lojka,a ja właśnie pije slabiutka kawę sypanąale mi sie chciało kawy:) przez Ciebie;P
A Hela dzisiaj tak fajnie spala,o 20 wczoraj ja karmilam,spala do 1, a potem do 7 rano:) kochane dziecko! Jakby ja te cholerne bączki nie meczyly,to byloby idealnie:) jak w tym tygodniu jej nie przejdzie to kupie Infakol i bede dawac 2-3 razy dziennie,kolezanka mowila,ze ulga niesamowita dla dziecka i rodziców;)szczesliwa_mamusia21, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Ja daje bobotic i czasem Adrianek łatwo puszcza bączki ale ostatnio zauważyłam,że brzuszek jak jego boli to nie spina sie tylko płacze jak np przy zmianie pieluszki...i to po karmieniu czy jak sie obudzi. Zamawiam delikol na te laktoze....jeśli pomoże to super a jeśli nie to półtorej albo prawiw trzy miesiące jeszcze się pomeczy biedaczek
-
Dzień dobry.
Jejku , moje dziecko spalo dziś tak pięknie w nocy !niby normalnie ale jak dla mnie po 10 dniach nocy nie przespanej dłużej niż godzina ( w całej nocy ) to wręcz cud.
Pobudki były o 22 ,1:20 , 5:10 , 6:30 i 9a Ja w końcu pospalam troszkę , teraz mały śpi najedzony z pół h , Ja śniadanko zjadlam ... Pije mietke przed TV . IDE zaraz się wykąpać i ogarnąć
Wczoraj z lekarka rozmawialam i miałam zrobić eksperyment z mm i dać mu całą noc żeby sprawdzić ile śpi i czy się najada ...
Podalam mu o 20 mleko , pobudka po półtorej h później dopil odrobinke tak jakby mu chciało się pić a nie jeść więc kolejnej porcji nie było ... O 1:20 obudził się z wielkim płaczem i prezeniem , zastanawialam się co zjadlam ale nie było do czego się doczepic ... Twarozek , zupa jarzynowa i jajecznica ... No nic złego ani tłustego , ani skażonego ... Więc zwalilam winę na mleko i powiedziałam koniec , nie będzie nawet grama tego mleka na noc dana już bo on się męczy ... Chociaż dwa razy jak w dzień podalam w ciągu jego życia do tehj pory i nic mu nie było ... Dziwne .
I dalam cycka , pojadl i jak ładnie spał mimo że to pierś .
Będę walczyć z cyckami i nie odpuszcze ! -
Paula,a potem po trzech miesiącach zacznie się ząbkowanie i kolejne płacze:P
Szczesliwa,znam ten bol,ja wiecznie lecze żeby i lecą stówka za stówą
Zakręcona, cycus najlepszy! Ile tu dziewczyn walczyli lub walczy o kp,trzeba się cieszyć,ze mleczko jest i mi się wydaje,ze nie ma szans,żeby matki mleko mogli dziecku szkodzić. Moze byc jakiś problem,ale mysle,ze nie w mleczku, tylko moze wlasnie chodzi o te jelitka naszych brzdąców,ze dopiero sie tam wszystko normuje:)
-
agaton wrote:Paula,a potem po trzech miesiącach zacznie się ząbkowanie i kolejne płacze:P
Szczesliwa,znam ten bol,ja wiecznie lecze żeby i lecą stówka za stówą
Zakręcona, cycus najlepszy! Ile tu dziewczyn walczyli lub walczy o kp,trzeba się cieszyć,ze mleczko jest i mi się wydaje,ze nie ma szans,żeby matki mleko mogli dziecku szkodzić. Moze byc jakiś problem,ale mysle,ze nie w mleczku, tylko moze wlasnie chodzi o te jelitka naszych brzdąców,ze dopiero sie tam wszystko normuje:)agaton lubi tę wiadomość