Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Battinka, oczywiście daj znać
trzymam kciuki
Miałam napisać o tych wkladkach wielofazowych.... Jak dla mnie beznadzieja. Odznaczają się pod stanikiem, bo są grubsze, przesuwają się, poza tym to bardziej praktyczne jak tylko kilka kropelek wycieka. Przy większym kompletnie nie zdają egzaminu...
Ahhh, no i u nas 3 tygodnie!!!!!waga fobila do tej sprzed ciąży. Teraz mam nadzieję zlikwidować jeszcze kilka zbędnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:15
-
polkosia wrote:Battinka, biedna. Jak to lekarz zdiagnozował?
Ciągle pod górkę
O 16 mam miec zabieg w znieczuleniu ogólnym. Dziwne bo o 10 jadłam śniadanie ale pani dr tak zdecydowała to chyba tak musi być.
Po dwóch godz od zabiegu mogę iść do domutyle dobrego!
Jak ja nie cierpię szpitali...ten smród szpitalny i ten klimat! A tu u mnie w miejscowości to w ogóle totalna klapa. Niewiem jak ja to przeżyje. Boje się nie powiem no ale co nie mam wyjścia.
Dziękuję dziewczyny za kciuki przydadzą się. -
Battinka kochana trzymaj się , musi być ok i będziesz mogła karmić ! :*
Trzymam kciuki słoneczko!
Wiedzma pięknie lecą Ci kilogramyteż mi taki brzuszek został ale kg lecą więc bardzo się cieszę .
Polkosia wgle zapomnialam , Tobie też jak dobrze pmaietam poszło ładnie aż mniej wazysz niż przed ciąża .super
polkosia lubi tę wiadomość
-
Battinka będzie dobrze:* trzymaj się:*
Szczęśliwa u nas Adrianek ważył 5140 jak miał miesiąc i 4dni dokładniea te wombi to jako prezen?
Paula szkoda
Agaton zazdro za zmobilizowanie sięja jem zwykle malutkie porcje ale bardzo często albo czasem dwa malutkie posiłki w ciągu dnia...eee tam dieta czekolady mi się chce
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KCOHANE POMÓŻCIE!
Maja za mało przybierała na wadze i muszę ją dokarmiać. Chcę dawać jej jak najwięcej swojego mleka a nie mm dlatego ściągam między karmieniami. Kiedy najlepiej ściągać- od razu po karmieniu? I czy stymulowanie laktacji tym systemem 775533 polega na tym że jeśli mi po 7 min mleko już nie leci z piersi to i tak stymuluje laktatorem kolejne minuty? Poza tym znacie jakieś sposoby na to żeby maluch efektywniej ssał?- to jest nasz problem