Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny mam do was takie pytanie. pamiętam że kiedyś poruszany był temat stozkowego brzucha po napięciu mięśni, czy po porodzie wam to minęło? czytalam ze to rozejscie mięsni i u mnie niestety nic się nie zmieniło, nadal przy półbrzuszkach robi się stożek...
-
Klementysia też ulewa, strasznie. Nieraz aż wymiotuje jedzeniem z całego dnia. Zaczęłam na siłę dawać jej smoka, żeby trochę oszukać (zamiast cycka) i jest minimalnie lepiej. Dzisiaj tylko 5x ją przebierałam, a wcześniej miałam dni, że i 15...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:54
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Oj ja nie odpowiem na temat porodu niestety ..
Oh ja bym chciala zeby moje dziecko tak spalo ! Moj dzis spal po 15 min najdluzej 35 min ! Masakra teraz cyc po kapaniu zobaczymy co bedzie padam z wycieczenia ...
No dawno wiele sie nie odzywalo ale znamy powod , szkrabki nasze za tym stoja !
Dalam dzis mojemu prezent gre na PS4 , premiera jej byla 6.11 jezu jak sie cieszyl jeszcze go takiego nie widziaalama ja sie ciesze jeszcze bardziej! Uwielbiam to uczucie jak ktos jest zadowolony z prezentu
Little Frog, jaroszka, Blondik, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Czytam przy każdym karmieniu i jestem na bieżąco!
ale ciężko pisać...bone się, że małej zrzuce telefon na głowę...
Wczoraj dotarła moja mama i czasu na pisanie brak...
Dziś zrobię pierwszy test tych wkładek, to dam Wam znac.
U nas dobrze. Chodzimy na spacerki. Dziś trochę wietrznie, ale słoneczko świeciło. -
lojkalojka wrote:Juz bardzo dawno nie odzywaly sie angela , frog-zabka i Mikejla !!!
Dziewczyny dajcie znac , ze u Was ok ?
Przepraszam was najmocniej ale nie daje rady, ledwo Chodzę po cc a powinno być już dobrzesprzątam gotuje jak mała śpi zajmuje mi to długo bo kręgosłup mi siada, brzuch nadal boli nie daje rady was nadrobić. Z D tez średnio, nie odzywamy się już wcale. Mała ładnie waży dużo je cycki mi odpadają po stosowaniu masci itp Szwagierka dziś.mi kupiła silikony bo męża się nie mogłam doprosic...właśnie ja karmie ulga niesamowita. Boli ale dużo mniej. Będę zapisywać strony chyba i wchodzić raz dziennie tu jakoś...mam nadzieje ze u was ok
-
nick nieaktualny
-
jaroszka wrote:Dziewczyny jak śpicie w łożku z dziećmi? Jak w ogóle bezpiecznie z nim spac? Dzisiaj rano obudziłam sie, a mały nakryty kołdra...ale miał na sCzescie dostęp powietrza
Ja go klade obok siebie owinietego w kocyk i tak do położy koldra nakrywam moja ... Wiesz Ją mam przez to jego budzenie mega czuły sen więc kontroluje -
Dzieki dziewczyny , ze dalyscie znac
Zabka ciesze sie , ze u Ciebie wszystko dobrze . Kozystaj z obecnosci mamy i czasem skrobnij cos na forum .
Mikejla ,a u Ciecbie kochana to zawsze cos sie dzieje
Mam nadzieje , ze to przejsciowe . A te bolesci brzucha to powinnas skonsultowac z lekarzem .Little Frog lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja to uwielbiam z tym moim maleństwem spac:) nie zdążyli mi sie nakryć jej koldra,mam dość czujny sen. Jakos ufam w swój instynkt,ze wszystko będzie dobrze:)
W ogóle mam takie myśli czasem,ze to taki cud,ze ta mala kochana istotka sie zrodziła ze mnie i za mega odpowiedzialność i trudne zadanie przed nami sie nią opiekować,a potem sobie mysle,ze to takie jakies naturalne zajmowanie sie swoim dzieckiem i ze wystarczy po prostu przy niej byc,dać jeść,zmienić pieluszke itp i dac duuuzo miłości i bajla,koniec filozofii;) niebwiem czy czaicie o co mi chodzi,ze to takie naturalne miec dzieci,zapisane w naszej naturze i instynktowne:) i wspaniałe:)
A ja jestem troche sobą załamana,bo nic od porodu nie schudłamtym co mi zeszlo wtedy i dalej nic:( juz ponad 3 tyg minely... Dzisiaj juz się ograniczylam z żarciem,ale i tak nie jadłam nie wiadomo ile... Jakos się zablokowalam,a zle sie czuje troche juz ze sobą, chciałabym wreszcie w moich dżinsach zacząć chodzić...
-
Ja z mała też się w łóżku, i tak jak Zakręcona - owijam w kocyk i tylko do połowy koldra, albo wcale. Na początku spala w "gniazdku" zrobionym z takiej podłużnej poduszki (tej do spania w ciąży).
Mikejla, kurcze nie wiem już co Ci mogę napisać.. Strasznie Ci kibicuje, a los Cis nie oszczędza...dobrze, że taką silną babka z Ciebie!
Ahhhh, szkoda że moja mama nie lubi gotować... Ale za to bierze mała, zmywa i pomaga sprzątac. A ją zanim ogarne obiad to jest 15 albo i później. Boje się przyjazdu teściów w styczniu, bo jak byli latem, to wszystko podawalam im pod nos. Teraz nie mogę nic zaplanować. Czasami mała zje w 15 min i idzie spać, a czasami ciągnie 40 minut i nie spi do kolejnego jedzenia... -
Ja małą owijam w kebab w koc/rożek i niczym dodatkowo nie nakrywam. A sama kładę się oczami na wysokości jej ramion, żeby ewentualnie mojej kołdry jej na buzię nie zarzucić i na razie nic takiego się nie wydarzyło. Poza tym od strony dziecka jakby "wkasuję" kołdrę pod siebie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja w szpitalu spałam z małą cały czas. Zawsze.się budziłam przed nią kilka sekund, wiec instynkt chyba działał ok. W domu tylko 3 pierwsze dni, w dzień w łóżeczku, na noc tez, ale nad ranem juz ja biorę do siebie. Kładę na jej kocyk, robię barykade od strony podłogi, ja śpię pod swoją kołdra a ja przykrywam jej kocyki. Nic się nie stało póki co, bo budzę się ciągle przed nią.
Lojka, Żabka dzięki za otuche. Mogłam was wcześniej posłuchać i wrócić do Polski, teraz żałuję. Człowiek głupi był. -
Dzieki dziewczyny! Ja w nic małego nie owijam tylko kładę pod kołdrę ze mną, ale troszkę wyżej. Spróbuje w takim razie tak jak Wy z tym obijaniem w coś.
A wasi faceci gdzie śpią?
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 23:28