Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa jesteś cudowna mama ze tyle już dajesz rade cierpliwie z tym Twoim ancymonem! Jesteś dzielna i na pewno los Ci wynagrodzi:*
U nas znów wieczór pod znakiem 5 minut śpię, 5 minut nie... a wczoraj było tak pięknieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 21:58
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Pewnie macie rację dziewczyny. Skoro tyle spała to znaczy, że się najada. A może po miesiącu od urodzenia to norma, że piersi miękną. Jak nacisnę na brodawkę to też widzę, że jest pokarm, nawet mimo, że wyssała już do cna cycka. Panikuję chyba. A to, że w dzień zaczęła jeść częściej to może po prostu jej się odmieniło, je dużo w dzień, a na noc robi dłuższą przerwę...
Moje też są już miękkie, a pokarmu od choleryDopiero po 3-4 godzinach zaczynają się twarde robić. Czytałam, że na późniejszym etapie karmienia cycki produkują na bieżąco, a nie na zapas, jak w pierwszych dniach. Może to kwestia tego...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka, zgadzam się co do bluzek. Ja kupiłam 3 rozpinane na guziki po prostu, za bezcen. Takie same z dopiskiem "do karmienia" kosztują 3x więcej.
jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jeśli chodzi o staniki, to kupiłam jeden Freya za 200 zł i jest genialny. Pięknie trzyma piersi, a jest do karmienia
Ale zakładam go tylko na wyjścia z domu. Po domu chodzę w topach do karmienia, z H&M, mają takie wbudowane "staniki" i w miarę trzymają cycki
Kup u nas też mniej, dzisiaj były od rana 4, a w nocy pewnie 1-2 będą.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Niestety u mnie złe wiadomości w sprawie seksu...
Nie odczuwam praktycznie żadnej przyjemności z dotyku tam. Marcin wczoraj dość długo próbował i nic... Może to kwestia zmęczenia, ale trochę się zmartwiłam. Jutro będziemy próbować penetracji, może będzie lepiej... Bo palcami koszmar, zero podniecenia, zero przyjemności...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Chciałam wejść sie pochwalić ze moja poszla spac o 22, a tu przed 23 zaczął sie wrzask. Ale nie taki placz czy krzyk jak zwykle tylko troche innym głosem jak syrena alarmowa. To samo miałam dzis o 5 rano. Przytuliłam, dalam cyca i jest ok. Moze jakies koszmary ją męczą? Zdarzyło się Wam cos podobnego?
Polkosia, ja na początku tez nie miałam przyjemności, teraz jest o niebo lepiej. Życzę Ci tego samego
Szczęśliwa, najlepszego i przede wszystkim życzę Wam żeby synek wreszcie dal Ci wiecej luzu
Nie wiem co jeszcze miałam komu odpisać wiec spróbuje usnac, może nie obudzi mnie nagły krzyk...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Polkosia nie no ... Może to jednak zmęczenie u Ciebie a nie jakiś problem !
bądź dobrej myśli i probujcie ale moze nie na siłę , ustalony czas a aż zlapiesz mega ochotę i wtedy
Ja co do stanikow mam takie sportowe zwykle na sobie na codzien ale wkurzaja na maksa bo cycki mam do kolan prawie w nich , zero , gowno takie nie podtrzymuje.
Mój mały dzis pół dnia buntował się żeby nie spać a wisieć na cycku przy którym usypial ale jak się odkladalo pospal chwile i zaraz oczka jak pięć zł . Na szczęście on rzadko kiedy płacze więc luzik ...
Pod wieczór dopiero pojadl cycka , pospal że 2 h i znów cycol , teraz śpi pół godziny ... Oby dłużej pospal jeszcze
Szczęśliwa hormony i jeszcze raz hormony ! Depresja nie , wynocha depresjo !
trzymaj się tam kochana :-*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Chciałam wejść sie pochwalić ze moja poszla spac o 22, a tu przed 23 zaczął sie wrzask. Ale nie taki placz czy krzyk jak zwykle tylko troche innym głosem jak syrena alarmowa. To samo miałam dzis o 5 rano. Przytuliłam, dalam cyca i jest ok. Moze jakies koszmary ją męczą? Zdarzyło się Wam cos podobnego?
Polkosia, ja na początku tez nie miałam przyjemności, teraz jest o niebo lepiej. Życzę Ci tego samego
Szczęśliwa, najlepszego i przede wszystkim życzę Wam żeby synek wreszcie dal Ci wiecej luzu
Nie wiem co jeszcze miałam komu odpisać wiec spróbuje usnac, może nie obudzi mnie nagły krzyk...
On nie budzi się z wrzaskiem ale dość często go wybudza coś ... Ale zaraz usypia , nie wiem co to . Lekarze mi mówili że parę tyg po porodzie dziecko może nawet mieć wspomnienia z porodu i to je jakby straszy ale wiadomo , chust wie czy to prawda -
Mojej młodej tez się coś poprzestawialo, zawsze ładnie spała w nocy, a tu drugi dzień i dupa, niby usypia ale za chwile się budzi. Dobrze ze się nie drze wtedy.
Polkosia może to zmęczenie, ciężko się wtedy skupic na przyjemnościach.Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Szczęśliwa pocieszające jest to, ze to mija - musisz przetrwać, a potem bedzie juz tylko lepiej
Moje dzidzi troszkę lepiej dzisiaj w nocy! Pobudka o 12, 2 i 4 - aktualnie usypiam - smok i szumis.
Paula moze to chwilowe dziecko, tak samo jak dorosły moze miec gorsze dni, gorsze samopoczucie. Poczekaj- do 3 razy sztuka
Polkosia faktem jest, ze seks po porodzie troszkę sie zmienia, ale myśle ze raczej w dobra stronę! Po za tym początki sa zawsze trudne, nie? Bedzie napewno dobrze, nie zniechęcaj sie :*
Zak moj tez tak robi...śpi, śpi a nagle mina jak z horroru, jeknie, albo tak nim rzuci i dalej w kimke
Aanaa i jak? Widzę ze nie piszesz, wiec nie obudził Cie nagły krzyk?szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, mogłam nie pisac bo np obudził mnie nagly krzyk i padlam na zawal
na szczęście przespalysmy pieknie noc z karmieniami co 3 h, teraz jeszcze spróbujemy pospać jak mala nie zalapie ze zaczął się dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 07:20
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Witamy się z młodzieńcem wiszącym na cycu
My dziś szczerze ? To nawet za mocno nie pamiętam jak spalismy czy ok czy nie ...
Wiem , że pobudki były 1,3:30 i ogólnie 6 ale pomialkiwanie było już od 4.
Mały rano sapal na mokro jakby katar miał , odessalam mu z noska ale na dobra sprawę nic nie miał , masc majerankowa pod nos i dziecko lepiej dycha ... Pewnie to ta sapka aa jak nie to co innego ? Pamiętacie jak pisalam Wam , że mały ma buzke w krostkach i szyję ? Po tym octenisepcie i clotrimazol schodziwidać megac zmianę
i oby tak zostało
Edit : chyba jednak ma jakiegoś ciągnące się gluteczki bo widać w nosku w jednej dziurce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 08:17
-
Witajcie !
zakretka moj tez charczy i sapie , a wczoraj nawet chrapalOdciagnelammu jednego gila i tyle . O widze , ze uzywasz masici majrankowej . Mozna ja stosowac u niemowlakow ? Jesli tak to musze zlozy zamowienie z PL
Mikejla kciuki to zacisne tak mocno , ze pewnie nawet nie bede w stanie syna przebracMusi byc dobrze i po Twojej mysli . Nie ma innej opcji !!!
polkosia wydaje mi sie , ze musicie zrobic kilka podejsc i napewno stres i zmeczenie tez mialy wplyw na brak doznan .
szczesliwa oby przetrwac te trzy miesiacPotem bedzie juz tylko lepiej
U mnie wczorajsza sielanka trwala tylko do 18Potem placz i wrzask do 20 . To chyba kolki bo tak jest juz od kilku dni .Tej nocy maly spal od 20 do 1:30 . Wstalam na karmienie i juz bylam wypoczeta i wyspana
Poczwalilam go do D i chyba za wczesnie , bo od 4 jeki i steki i trzy kupy wycisniete .Teraz ksiaze spi , ale tez niespokojnie .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczynypisalam juz , ze maly na wysypke po leku i nie wiem czy moge mu ja posmarowac np. bepanthenolem ,a moze sudokremem ? Przemywam twarz nadmanganianem potasu . Dodam , ze nie mam tych kremow, o ktorych piszecie .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015