Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa co się dzieje? Jeśli Mały daje czadu to pamiętaj ze Ty jesteś największym jego wsparciem i musisz być silna! Jesteś bardzo dzielna :*
Lojka jeśli nie ropieja od urodzenia to ja bym dzien-dwa spróbowała przemywac a jesli nie pomogłoby to poszłabym do lekarza.polkosia lubi tę wiadomość
-
Zaczęło ropiec od wczoraj . W takim razie będę kontynuować przebywanie sola .Dzięki dziewczyny na Was zawsze można liczyć
Szczęśliwa co się stało ? Pewnie młody daje pipalic,a ty sama w domu.Dasz rade kochana! Kto jak nie Ty .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 21:52
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
zakocona wrote:Ja też chodzę wszędzie z małym. Pierdolca bym dostała inaczej. I tak mi brakuje kontaktu z ludźmi, więc wychodzę i chodzę z nim wszędzie.
Agaton, nie ma za co. Dobrze, że ci się podobają
Tadek już śpiw ogóle spał 2h po powrocie od babci, cyc, masaż+kąpiel, cyc i usnął w chuście w 5s. L poszedł odłożyć go do łóżka. Zobaczymy ile pośpi, ale i tak szok.
Nasz ma wibracje, włączamy je za każdym razem, jak małego kładziemy do niego. Ale no on dłużej niż 10 min nie posiedzi, bo mu się szybko nudzić zaczyna.
Polkosia, a jak ten twój kosmiczny bujak się sprawuje?
GenialnieTyśka potrafi leżeć w nim godzinę i nic nie zakwili nawet. A wieczorem zasypia w nim i dopiero do łóżeczka odnoszę. Oczywście nie zawsze działa, ale w większości przypadków sprawdza się świetnie.
Natka88 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Eee czemu mój post się nie dodal kurde wcześniejszy
?
Mały przespal 2h! Właśnie jest na cycu i liczymy, że dalej pójdzie spać. Rany jaki piękny wieczór!
Szczesliwa, współczujęwiem, co przeżywasz! Bądź dzielna!
Lojka, przemywaj solą fiz, a jak po 3"dniach nie minie, to do lekarza.
Naszemu ropialo oko, ale masaże pomogły i kanalik się odetkal sam na szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 22:35
madu lubi tę wiadomość
-
U Nas ropka się pojawiła że dwa razy ale to taka maleńka kropeczka która przemylam i zeszła ładnie na szczęście .
Babelek właśnie miałam to niedawno pisać , avatar madu jest obledny
Zakocona dołącze do Ciebie , u Mnie również po mekkach z brzuszkiem cudowny wieczór i mam nadzieję że noc również będzie taka. . .
Mały spał ponad 3 h więc aż go przebudzilam , przebralam , nakarmilam i znów śpibiedaczek tak się wymeczyl , że nie ma co się dziwić że śpi jak suseł , a herbatke z majeranku polecam każdej na brzusio !!!
odbaczylo mi Oskara niesamowicie aż sam na przwijaku się dziwil jak słyszał swoje baczki a Ja się usmialam :-p
agaton, madu lubią tę wiadomość
-
Wgle moje piersi zbierają tyle pokarmu w tym czasie jak on śpi , że musiałam prócz wkładek laktacyjnych włożyć i pieluche w stanik , wszystkiego nie wyjadl a Ja odciagac kilka razy dziennie się nie będę bo będę miała jeszcze więcej pokarmu ...
-
Szczęśliwa nie jesteś sama...wczoraj jeszcze było w miare ale dzisiaj jestem,za przeproszeniem,wyjebana...do tego boli mnie brzuch i plecy...nie pamiętam już czy to nie objawy zbliżającej się @
niektóre z Was są same bo faceci wyjechali a ja mam swojego popołudniami w domu a i tak gowno nie pomoc mam z jego strony...wraca z pracy,zje obiad i najczęściej gdzieś się ulotni,bo a to komuś coś pomóc a to gdzieś jechać...boszzz
Pamiętacie jak pisałam o jego matce jak wyjechała z tekstem o śmierci Maluszka???pisałyście że karma wraca o tak jest....w czwartek miała wycinanego guza i badaja teraz czy to nowotwór...ostatnio przyszła do mnie jej matka i pyta czy napalic mi i Małemu w piecu bo jej cirka to nie moze sjladac w piecu,ona nie powinna nic robic...mada faka kuva mac..chcialam spytac czy przy paleniu w piecu zbyt intensywnie pracuje papą...ja po cc mialam po tygodniu juz latac i wszystko w domu ogarniac z dzieckiem na glowie jeszcze a ta baba siedzi w domu cale dnie i po tygodniu po zabiegu nie moze fizycznie nic robic...
Wgl mamy kryzys...ryk przez godzinr,cyc nie pomaga,właśnie chciałam zmierzyć temp a poszła kupa...nie ma biegunki bo miałby często takie kupki a to druga dzisiaj dopiero...zasnął na mnie...daje mu chwile i idziemy go kąpać...padam na twarz .. -
Paulla biedulko
szczęśliwa Ty tak samo ... Cholera no dzieci nie oszczedzaja Nas dość często ale Wy to widze macie przekichane , a nóż będziecie niedługo się cieszyć bo wasze dzieci przeskocza ten ciężki okres .
A co Paulla do Twojej teściowej to widzisz , przykro bo nikomu złego się nie życzy ale powinnas powiedzieć jej prosto w ryja , że karma wraca ! I niech się franca domyśla o co Ci chodzi ... Dla mnie Ona do końca życia bestia pozostanie po takich słowach -
Zgadlyscie maly daje czadu a my sami ... Nie cierpie jk D ma drugie zmiany
Nie mam sil zeby odpisac na wasze posty przepraszam
Ps. Tak maly dalej nie spi ... Odlozylam go do lozeczka pol przytopnego cos tam kwili steka jojkaa ja leze na plasko bo kregoslup mi siada ..
Moze da mi chociaz 10minut , oj ten moj michelinek
Dzieki za wsparcie ! Jestescie nieocenione , do jutra ! -
Szczesliwa,dasz rade! Nathanek Ci wynagrodzi w jakiejś innej dziedzinie to,ze teraz Ci daje popalić,jestem pewna:) ja się tylko boje co mnie z Hela czeka,bo póki co nic się nie dzieje,oba jak anioleczek prawie.
Heli jeden dzień ropialo oczko,ale przeszlo. Ja codziennie sie staram przemywac oczy,cos tam się czasem pojawi. Ale ja to przemywam wacikiem zwykłym i woda przegotowana.
Paula,na Twoja teściowa to nie ma słów...
Ale macie Dziewczyny mleczne piersi hehe:) u mnie tylko cieknie zaraz przed nocnym karmieniem i jak karmie to z drugiego cyca leci,ale tez nie jakies fontanny:P czasami siknie z cycka to mnie to rozśmiesza strasznie:)
-
Laski dajcie trochę tych tryskajacych cyckow... Ja to w dzień mlodego jeszcze jakimś cudem wykarmie ale wieczór to jest koszmar w cyckach pusto, młody wkurzony ja zestresowana, kurde nie wiem co jest ze mną nie tak...dzis już się poddalam i dałam mm, a on chyba zapomniał jak pić z butli i tz sie wkurzal, teraz leży i co chwile nim rzuca, jest mega niespokojny, od 16 spać nie może, widzę że chce ale nie umie zasnąć... Szumis, bujanie, chodzenie działają na 5 minut...serio najgorszy wieczór od początku...
Szczęśliwa podziwiam Cię naprawde, silna babka z Ciebie!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Madu nie chcący jakimś cudem polubilam Twój komentarz o_O wybacz ...
A bierz kochana nawet połowę mleczka ode mnie albo daj do karmienia mi swoje jeszcze , Ja mam ewidentnie za dużo tego , dużo za dużo ale wiadomo lepiej tak niż za mało.
Kochana nie przejmuj się , na pewno się najada :-* same mi tu powtarzalysxcie to więc i same wierzcie :-*
Mój mały wampirek obudził się znów po 2 h na jeddzonko , oczywiście wpół spiaco i już śpi od nowajejku mnie tak szybko z tego cycka mleko leci że on ledwo nadarza lykac
a ile razy zakrztusi mi się i klepania po plecach idą ... Masakra a strach wtedy okropny .
-
Ta , przechwalilam za szybko ... Obudził się po 15 minutach i mialczal bo znów brzuch się odezwał ... Herbatka poszła w ruch i kropelki , masaże , ponapinal się trochę popierdzial , kupe zrobił mała i polezal , pobzdyczal i nie spi do tej pory ... Drugi raz cyca dziamga od pobudki i przysypia teraz , mam nadzieję że już na dłużej bo normalnie szok .
Nie wiem czy dziecia SIe mylą pory dni ?? :-p nie no śmieje się ale na prawdę no . -
My poszlysmy spac po 21,ale mala się budzi jak nigdy co 2h na jedzenie a co godzinę budzi mnie jej krecenie...a juz miałam nadzieje pospać
Edit- juz wiem czemu byla taka niespokojna, zrobila rano tak wielka kupę jak nigdy. Widocznie ja gdzieś gniotlo i spać nie mogla
Szczęśliwa, ja nie wierze w schyniecia, ale sąsiadka rodzila dzień przede mną i jej synek ciągle krzyczał. Dzialalo tylko przytulanie i to nie zawsze. Poszli do znachorki, pomasowała, pougniatała i inne dziecko. Śpi całymi dniami teraz...kurcze moze jak będziesz w pl to pomyśl nad tym? Moze takie czary pomogą jednak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 07:43