X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie,zamiast Kuchennych Rewolucji to teraz Super Nianie powinnam oglądać:P

Mika,ja tak po umyciu zawsze czesze:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka,dzisiaj raz próbowałam i ulała troche,a potem na przewijaku dolozyla,wylewalo sie co rusz cos... Ale poprobuje. Nie odbilo jej się tez na brzuchu,tylko się denerwowała,ale to chciała jej juz "drugie danie"

Zakręcona,jakbym po myciu nie rozczesala (grzebieniem drewnianym o wielkich zębach i szeroko rozstawionych) to bym muala jeden koltun na glowie. Ale zawsze trzeymam pasmo które czesze no i od dolu,coraz wyżej:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Onka,dzisiaj raz próbowałam i ulała troche,a potem na przewijaku dolozyla,wylewalo sie co rusz cos... Ale poprobuje. Nie odbilo jej się tez na brzuchu,tylko się denerwowała,ale to chciała jej juz "drugie danie"

Zakręcona,jakbym po myciu nie rozczesala (grzebieniem drewnianym o wielkich zębach i szeroko rozstawionych) to bym muala jeden koltun na glowie. Ale zawsze trzeymam pasmo które czesze no i od dolu,coraz wyżej:)
    Kochana Ją też bym rana miała masakrę na głowie haha jakbym wgle nie rozczesala

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to widze ze nie tylko ja mam problemy takie z tymi wlosami :/

Wlasnie sie poplakalam D sie przytulal z malym i mowi " Jejku jak ja bez Ciebie tyle wytrzymam" a ja becze ! Teraz D mowi ze jakvy wiedzial to by mu na uszko szeptal zebym nie slyszala . Juz mi lepiej ale no ... Czuje ze lzy beda leciec jak bedziemy sie zegnac

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiamy urodzinowo - trzydziestkowo :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/96addeac9b75.jpg

ZakręconaOna, agaton, Mikejla, PauLLa, Natka88, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, lojkalojka, maluda, paula1, zakocona, Bąbelek, Katarzyna87, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka sto lat w szczęściu!

Agaton moze nastepnym razem sie uda. ja raczej przewijam przed karmieniem i na brzuchu trzymam kilka min. Mój lubi klepanie po plecach i wtedy leży na brzuchu bez krzyku. Może Twoja się też przyzwyczai - może jakieś głaskanie po plecach, po główce, zabawka przed oczkami?

jaroszka lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka jesteście idealni ! <3
    Szczęśliwa to D nie posiedzi z Wami ??? :-o o rany , teraz chyba rozumiesz mnie w takim razie co czulam jak zegnac się musiałam z moim misiem :-( kochana ale zleci , zleci strasznie szybko . Mój D poleciał 2,5 tyg temu a wydaje się jakby to było kilka dni temu ... Za miesiąc równy z nami będzie . Tęskni się bardzo a najgorzej właśnie już jak dziecko jest , oni maja najgorzej sami siedząc :-( no ale czasem mus to mus :-(
    Kochana płacz ile musisz , Ja plakalam nie raz ... Będzie dobrze :-*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki jakieś plany na Mikołajki już macie ? :-))

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka no niestety jestbz nami tylko 4dni i wraca :(
    Wiem,ze Ty jakos dajesz rade wiec ja tez musze ! Bede brac z Ciebie przyklad dzielna kobitko !
    Co do mikolajek ja sie spotykam ze stara paczka z klasy :) nie wiem czy o takie plany Ci chodzilo :D

Jaroszku co tu Ci zyczyc? Szczescie masz najwieksze jakie mozna sobie wymarzyc ! Super rodzinke, milosci tak wiele no kochana to moze Ci zyczzyc jakies szosteczki w totku i zdrowka duzo i jeszcze oczywiscie ze 2 takich szkrabkow <3 hepi berzdej :*

Edit: Hepi berzdej to zakretka moze mowic ja Ci powiem Alles gute zum Geburstag ! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:51

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahahahahhahahah szczęśliwa yes ofkors ! :-D hahah kuzwa
    Jaroszka po raz setny dzień sto lat! <3 hapi berzdej kuwa tu ju :-D

Szczęśliwa musisz być silna ! O każde plany kochana pytam hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:59

jaroszka, paula1, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka a ja polece tak : Joyeux Anniversaire <3

jaroszka, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :* jak sie miedzynarodowo tutaj zrobiło :D

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja po polskiemu - najlepszego :)

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja na gładko sto lat Jaroszka:*:*

A więc ten wczorajszy atak histerii to kolka...codziennie zauważyłam płacz między 20-21,zależy kiedy z drzemki wstanie...wczoraj wstał późno i tak te 3i pół godziny darcia było...teraz pół godziny ale namęczyłam się zanim uspokoiłam dzidzie...teraz R z nim leży a ja odpoczywam...wgl z R będę rozmawiać jak będę troche spokojniejsza,naraziw mam nerwy a niepotrzebnych słów nie chce wypowiadać...

Szczęśliwa ja na Mikołaja nic szczególnego nie planuje...dla Adrianka prezent kupić chce...zaczynam też szukać prezentów na święta...o raaaanyyy jak ja to lubie :D od R chce do ps3 kontroler ruchu i gre zumbe albo jakies sporty :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie pisałyście kiedyś o skutecznej maści na żylaki odbytu. Czy możecie mi podać nazwę, bo muszę zwalczyć. Z góry dziękuję :)

relganli4wkmj4ii.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka dużo zdrówka, szczęścia i miłości :)

relganli4wkmj4ii.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero obczailam na fejsie życzenia od Zakręconej! Dziekuje!!!! Oskarek przecudo!
    Dziewczynki, ktore sie dołączyły razem ze swoimi pięknościami Wam rowniez bardzo dziekuje ! Eh jak miło :*

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moj syn od trzech dni spi tylko raz dziennie :/ Co prawda 4,5 godziny . Dziwne to troche , bo myslalam , ze takie maluchy to czesciej potrzebuja drzemki .

Powiedzcie mi czy ten zel aftin jest skuteczny ? Bo siostra jutro ma mi wyslac i nie wiem czy warto ? Moze polecicie cos jeszcze na plesniawki ?

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka nie ma za co ! :-*
    Paulla to Ja akurat pytalam o plany ale nie ma znaczenia hihi
    Ja też kocham prezenty na święta kupować :-)) i też niedługo będę obczajac hihi ... Oooo taką płytkę z zumba bym sama chciała ! Fajnyyyy :-D

PauLLa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka,ja tez po polskiemu: Wszystkiego najlepszego,zdrowka dla calej waszej rodzinki:) cudowne zdjęcie:)
    Szczesliwa,dasz rade, na prawdę silna z Ciebie kobieta!
    Ja na mikołajki jadę do Krakowa. Tzn najprawdopodobniej,zobaczymy czy Hela lubi autem jeździć,bo póki co nie sprawdzaliśmy nadal.
    U nas prezentów na Święta nie ma,czasami jakies drobiazgi:) ja nie lubię zakupów,a w szczególności przed świętami w tym tloku;)
    My miałyśmy z Helą super dzien:) najpierw kosciolek,tam spotkałam koleżankę z porodówki,potem do mamy poszłam i siedzialysmy tam do 17, Helenka to cud-miód dziecina, i juz tak jak sie ja ma na rękach,to patrzy i slucha co się mówi do niej i nawet się uśmiecha,normalnie do schrupania dzieciak;)
    Wieczorem kapiel i położyłam ja do łóżeczka i krecilam sie po pokoju i sama zasnęła.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2872 2873 2874 2875 2876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ