Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam zakręcona a jeszcze pare postów wyżej pisałaś że to Ty hehe :*
Od godziny usypiam Młodego...niby śpi mi na rękach i już w rożek zawinelam żeby rączkami nie majtał...ciągle sie budzi bo R w hoy chrapie...nie no ide mu prxywalic bo nigdy nie poloze sie... -
nick nieaktualny
-
Uf zdążę pożyczyć jeszcze więc Jaroszka wydaje mi się, że dziewczyny napisały już prawie wszystko. Dodam tylko od siebie, że życzę Ci dużych pokładów cierpliwości
Z Mają mała tragedia. Zasypia bardzo trudno, płacze, budzi się co 20-30 min. Jak już zasypia to tylko ze smoczkiem,a wcześniej tak nie było
Właśnie siedzę przy łóżeczku i czuwam. Jak zaczyna się rozbudzac to szybkie glaskanie i 'ciiiii'. Jak już całkiem się rozbudzi to zaczynam od początku:/
Dzisiaj dosłownie padam na pyskjaroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego naj z okazji miesiąca dla Majeczki
Jaroszka tak jak pisałam na fb, 1OO lat i dużo mleka.
My wczoraj odwiedziliśmy teściów i prawie 5miesieczna kuzynke Antosiamłody był nad wyraz spokojny, pewnie dlatego że było głośno i dużo ludzi w porównaniu do tego co ma w domu. Wróciliśmy, wzięliśmy się za kąpiel. Kilkanaście minut po ubraniu go patrzę a tam na plecach kleks od kupy! Fuksło mu się bo drugi raz był kąpany
jaroszka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Hejka !
Onka niezły zarcik , widze humorek w nocy się trzymahehe
A tak poważnie to miałam całkiem fajna noc ! Oby więcej takich noo. .
Oskarek budził mi się co 2 ponad hwięc i Ja zdarzylam podrzemac i On
Teraz też Pitus kochany podziumgal , ponapinal sięi sam zasnął w lozeczku pięknie , to mi się podoba że Ja go odkładam a On sam komara przycina .
A Mamusia mogła zjeść śniadanko a teraz pije pyszna herbatke , malina z kardamonemmmmm , polecam.
Kurcze , mrozno na dworzu dziś :-o zaszronione wszystko ... Mama moja w pracy do 16 , siostra do 13:30 w szkole a My buszujemy po chacie z Boskim hehe .
Mógłby synus dziś dać mamusi z godzinę dodatkową na paznokcie i wypolerowanie piet bo kuzwa tak szybko mi się suchotniki na piętach robią , szok. No i pomalowalabym w końcu pazurki u rąkbo ostatnio boje się jak On tak je co chwila że zaraz się obudzi a Ja go wybrudze lakierem :-p
Laski co można Babci która twierdzi że ma wszystko kupić na święta ? -
Szczesliwa Mamusiu, mogłabys mi napisać dawkowanie Sab simplex? dostalismy "troszkę" od znajomych i chce zaczac uzywac zanim dotrze twoja przesyłka...weekend był koszmarny... wczoraj darła się tak z bólu, że nie wiedziałam co zrobic./..a rano zrobila taka kupkę że miała aż pełne nogawki ze spodenek... masakra
-
lojkalojka wrote:Dziewczyny moj syn od trzech dni spi tylko raz dziennie
Co prawda 4,5 godziny . Dziwne to troche , bo myslalam , ze takie maluchy to czesciej potrzebuja drzemki .
Powiedzcie mi czy ten zel aftin jest skuteczny ? Bo siostra jutro ma mi wyslac i nie wiem czy warto ? Moze polecicie cos jeszcze na plesniawki ?
Kochana ja też myślałam, że takie maluszki to potrzebują więcej snu, nasz syn ostatnio sypia w dzień tylko około 1 godziny więc możesz się cieszyć z tych 4,5 godzZaczęłam od dzisiaj zapisywać jego przebieg dnia, bo chce porozmawiać o tym z pediatrą jeśli sytuacja utrzyma się jeszcze przez tydzień.
-
Kochane czy jesteście już na jakiejś diecie? przytyłam w ciąży łącznie 26 kg i jeszcze mi zostało 12 do zrzucenia
dzisiaj mija dokładnie miesiąc od porodu i mam wrażenie, że waga stanęła od jakiegoś czasu w miejscu
muszę to szybko zrzucić, bo nie mam ochoty inwestować w nowe ciuchy...
-
Katarzyna87 wrote:Babcia, która wszystko ma, na 100% nie ma fotokalendarza ze zdjęciami
Swietny pomysl !u mnie tak kuzynka zrobila i na kazdym miesiacu bylo zdjecie bliskie temu miesiacowi jesli np ktos mial urodziny w danym miesiacu alvo styczen to np zdjecia na sankach sierpien w basenach itd. Rewelacja !!!
-
Jaroszka jeszcze raz wszystkiego dobrego
U nas dzisiaj ładna nocka. Młoda po kąpieli o 19, kolo 20 usnęła i spała do 24.30 z przerwą na chwile płaczu bo coś się jej przyśniło. Później pobudka po 2 i 5 bo ja nosek zapchany męczył. Po wyczyszczeniu noska usnęła o 6 ze mną na poduszce i spała do 9.10. Teraz pojadła i kilka razy zakaszlala ale to chyba przez ten nos zapchany. Będę ją obserwować i jak coś to do lekarza podjade.
U nas dzisiaj mróz...
Miłego dnia Kochanejaroszka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.