Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja gdzies czytalam ze warto tez moczyc patyczek do uszkow sola i wsadzac delikatnie do noska zeby ta sol tam osiadla i wtedy nosek sie odtyka tak robilam mojemu jak byl chory bo sol przeleci ale no fakt pomaga ale tak pisze jakby ktoras chciala skorzystac ja zawsze jak karmilam albo jak byl spokojny to wlewalam sol na patyczek i leciutko tam mubwsadzalam zeby ta woda spadla z wacika i odetkala mu nosek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 10:08
-
jaroszka, spóźnione, ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla was
!! Zdrówka i radości!!!
my mieliśmy super weekend. Mały był bardzo grzeczny i w ogóle cud miód. Spotkanie rodzinne było i się nim zachwycali
Waży już 6,4kg..
W sobotę nauczyłam się prasować z nim w chuściejaroszka lubi tę wiadomość
-
Jejku Adi znowu zwymiotował...chyba tym co zjadł w nocy jeszcze...rano dwa razy prawie godzine i jak poszło to mi koszule,swoj rożek,bodziaka zachlapał serwatką...ale płakać w końcu przestał....jak na fejsie przeczytałam,że mogą zęby wychodzic to się załamałam....Mój ślini sie mega i ciągle ładuje piąstki do buzi...i płacze ale nie przez bączki bo nie widzę żeby się spinał czy coś...hmmm muszę zajrzeć do tego buziola dzisiaj.
I dziś pierwszy śnieg spadłszkoda że tak malusio ale zawsze coś.
-
Zakocona,ale gigantus mały:) super,ze Tadzio grzeczny byl i dał popis przed rodziną
a jak tam obrazona babcia?
Ana,ja tez o tym nie myślałam, póki co się Heli wycierają wloski,zobaczymy co będzie potem.
Paula,ze niby zęby juz Adiemu wychodzą
? Ja myślałam ze to jeszcze dużo dużo czasu...
Jacusianka nie mam pojecia z tymi tamponami,ja akurat tamponów nie lubię
-
Jacusianka ja tez nie cierpie podpasek !!!
Zakocona super ze Tadzio grzeczny no i jaka waga cuudownie
My powoli zyjemy wyjazdem w srode ide na ost zakupy bo zawsze kupuje mamie proszek i teraz tez chce ja obkupic w proszki plyny itd bo wiem ze bedzie mi duzo pomagac !
No a w czwartek wysle tatusia na spacerek i bede nas pakowac
Dzis od 10do14 usypialam malego co odlozylam to placz wzielam na rece cisza i spi ehh. Poddalam sie o 14poszlam na spacer to spal 2,5h ufff teraz macham mu zabawka i lezy na mnie byle do 20i kapanko
Dzis u nas 8 tygodniagaton, jaroszka lubią tę wiadomość
-
My wrocilismy ze spcaerku , mały się pocycolil i śpi znów
a Ja pije koper włoski i serial ogladam .
Ale mnie plecy bola okropnie i jakieś rozwolnienie mnie dziś zlapalo a nie miało po czym(
Ja też nie lubie podpasek ale w domu jak jestem to wolę używać ich bo jednak lekkiej się oczyszczam , zauważyłam że 2 dni krócej mam okres używając podpicnikow .
Szczęśliwa miałam to samo dzisiaj z Boskim ... Nie chciał wgle usnac , zjadł i mowie IDE na spacer ... I spał ładnieteraz dojadl dojarke i znów śpi
a Ja mam chwilę dla siebie o 19 kąpiel , o 20 jeddzonko i spanko :+) oby mi spał tak jak dziś .
Zakocona ah ta Babcia ...
Szczęśliwa 8 ?? A na suwaczku masz nie całe 7:-p -
Aana ja probowalam z pielucha ktora mam caly czas na sobie ale chyba siegne innycch srodkow i dam mu wachac bluzke
Zakrerka dziwne te suwaczkiod 5.10 dzis 8tyg nawet moj sie dziwil bo przeciez 8tyg to 2mce a jeszcze nie ma 5.11 dziwne nie ogarniam tego ...
-
nick nieaktualny
-
Kasiu ja zakrapiam solą tak z 5 razy dziennie, z reguły jak widzę, że coś Zuzi przeszkadza w nosku i wtedy za chwilę ściągam fridą lub gruszką, ale ostatnio nie za bardzo mam co ściągać.
Szczęsliwa mamusi też tak staram się robić, szczególnie w nocy, że wkładam patyczek namoczony solą do noska.
Byłam z młodą u lekarza, bo zaczęła jednak bardziej pokasływać i dał jej ambrosol, to tak się zaczęła dusić, że szok.
A tak poza tym, to Zuzka waży 5300 g.Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hehe Szczęśliwa mój Adrianek jutro 8tydzień zaczyna a urodziłam 6dni szybciej od Ciebie:* no i o tym że dodaje tydzień Małemu uświadomiła mnie siostra,której Malutka ma 3tyg mniej:D
Mały histeryzował ale ululałam go i choć nie wygodnie mi to chociaż do 22 chce go potrzymać...godzinkę już lula to jakoś dam rade te drugą siedzieć...