Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie robi sie testów w tym wieku, juz wczoraj po tygodniu mojej ściślej diety, byla poprawa żółte kupy i brak krwi. Dzisiaj i wczoraj zrobila zielone kupy, a dzisiaj i wczoraj jadlam brokuly i zastanawiam się czy to od tego.
Ja wlasnie walczę z moja corka, ktora nie umie zasnąć inaczej niz przy cycku i problemu nie ma, tylko, ze odlozona do łóżeczka rozbudza sie, wiec leży w łóżeczku, ma smoka i walczy, a ja nie popuszczę, bo chodzę juz spać z kurami o 20ej, bo ona ma mojego cycka za smoczek -
No walsnie chodzilo mi o ten test na laktoze .
aagatka moj tez przy cycu spi twardo , a jakodkladam do lozeczka oczy otwarte , wiec teraz wlaczam z komorki suszarke i maly po chwili usypia .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hejka ! Jejku na nic nie mam czasu !
Ale macie super mikolajkowe dzieciaczki :*
No tak chyba sie juz normuja te nasze szkraby oby oby juz tak zostawalo !
My dzis 2h na spacerze pozniej u rodzicow D bo jakies ciocie wujki przyjechaly oh mam nadzieje ze troche pospi . Wlasnie szumis sie wylaczyl a lozko mi skrzypi to juz nie wstaje bo bedzie koniec .
Czytam na biezaco ale nie mam tak jeszcze sil wszystko przez tego zeba i tylko korzystam jak maly spi to tez szybko ide zeby ten bol minal i ot taki urlop
U was tez tak wieje? U mnie masakra!!!! -
Szczesliwa,oby ból szybko ustąpił.
U nas na podkarpaciu wieje umiarkowanie:)
Agatka,powodzenia w trasie!
Ja ide w kimę,Hela jak zwykle zasnęła sama odlozona do łóżeczka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 21:47
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
ajaja mąż robił zdjęcie i O przekręcone...ehhh, ale to może dobrze, bo ja wyglądam okropnie...jestem chora, przed wczoraj sie prawie w nocy udusilam taki mam kaszel...szczepienoe przelozone, ale nie wiem, czy sie wykuruje...w koncu po powolnym leczeniu na własną rękę poszłam do lekarza ...jest lepiej, ale to jeszcze nie to. Po za tym mały ma skok rozwojowy i dwa dni z rządu to była jakaś masakra...w ogóle nie spał, ciągle ryk i co godzine cycek
-
lojkalojka wrote:Jaki on radosny
Angela a ta huśtawka ma podpiecie pod prąd?
Jaroszka nie pindol glupot, ladnie wygladasz, ladna masz cerea malemu sluzy cycus taki okraglutki
moj tez sie robi pulpecik ale to dobrze, zdrowo wygladaja
a ja kocham calowac jego serdelki
U nas dzis byla najlepsza noc od porodu zasnal o 23 czyli norma i spal 4 h ! Potem 3 i 3dla mnie bomba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 22:10
-
Co do kupy to u nas ponad tydzień były zielone ze śluzem, wystraszyłam się, ale pediatra powiedział, że bez paniki, bo mały oczyszcza się i może tak być przez około 3 tygodnie (zmiana mleka po stwierdzeniu skazy białkowej).
Mam w książce rozpiskę jak powinny wyglądać kupy więc mogę wrzucić jeśli chcecie. Jeśli karmicie piersią to jedzenie ma wpływ na kolor kupy.
Dzisiaj znowu jestem przerażona, bo 2 kupy biało- szare z delikatnym zabarwieniem żółtym więc obserwujemy czy Wojtuś nie zmienia koloru skóry oraz sprawdzamy kolor moczu i mierzymy temperaturę. Ciągle coś... -
annggela wrote:Na baterie r20
Jaroszka nie pindol glupot, ladnie wygladasz, ladna masz cerea malemu sluzy cycus taki okraglutki
moj tez sie robi pulpecik ale to dobrze, zdrowo wygladaja
a ja kocham calowac jego serdelki
U nas dzis byla najlepsza noc od porodu zasnal o 23 czyli norma i spal 4 h ! Potem 3 i 3dla mnie bomba
a dziekuje :*
niooo niezly pulpet z niego, ale sama nie wiem, czy to od jedzonka te polachy, czy po tesciowejannggela, agaton lubią tę wiadomość
-
agaton wrote:Ja tam tez nie myje codziennie. Sama się tez cala nie namydlam codziennie,tylko myje strategiczne miejsca.
Moje drogie nie znacie powiedzonka: częste mycie skraca życie!
ja tez swojego niutka myje co drugi dzien, a po kupie wiadomo wkladam pod umywalke i jest gitespolkosia, agaton lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny !!!
Moje dziecko pobiło swój rekord , spał Pitus 5h15 m
Zjadl znów i zasnął... Fakt , że spalam tylko półtorej h bo ze znajoma długo gadalam ale kto bymsie spodziewał hihi . Fajnie jakby każda noc taką była shehehs marzeniaWiedźmaMaKota, agaton lubią tę wiadomość
-
Zakręcona dzisiaj widać super noc
Moja Majeczka o 22:30 już spała, a wstała dokładnie o 5:14. Co prawda zawsze wstaje kwileniem, a dziś był nagły ryk to mi to gra
Do 2 oglądaliśmy z mężem Wilka z Wall Street i mówiliśmy, że szkoda iść spać jak ona za godzinę wstanie.
6h i 45 min (prawie) CUDOWNE!szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, WiedźmaMaKota, annggela, Blondik, agaton lubią tę wiadomość
-
Madu wrzuć ta rozpiskę kupy.
Czyli co zielony brokul=zielona kup?
Madu a u Ciebie nie wystarczyla dieta? Maly na,nutramigenie? Jezeli tak to początkowo, przy jutro, jest taka wariacja z kupa
Ja to Was podziwiam, ze wasze piersi tyle wytrzymują.
Ja moja karmilam przed 21, budzę sie o 1 w kałuży mleka, wiec musze Jadzika przystawić i jeszcze po tym karmieniu ściągam. Teraz tez opylila oba, czekam, aż zaśnie, bo musze wstac i sie ogarnac przed szczepieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 06:24