Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika masz rację w 100%. To tak jakbyśmy my mówiły, że wiszenie na cycku i przystawianie ciągle dziecko do cycka, bo się uspokaja to dowód na to, że sobie matka z nim nie radzi i nie umie w żaden sposób inny uspokoić dziecko.
onka, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Nasza Oliwka zazwyczaj się kąpie w 40 st
U nas ten problem, że jak się ją wyciągnie z wody to wyje do momentu aż ją nie ubierzemy... masakra. Jakby ją ze skóry obdzierali.
Połóz godzine przed kąpiela ręcznik na kaloryfer żeby sie nagrzał, może wtedy bedzi emniej płakac?agaton, ola.321 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Dobry przykład z wiszeniem na cycku. Z resztą wydaje mi się, że jesteśmy już na tyle dorosłymi i dojrzałymi kobietami, że można w sposób kulturalny podziekować i odmówić pomocy, ewentualnie radę taką przemilczeć. Ale niestety niektórym wydaje się, że rozumy pozjadali.
Nie jest dojrzałością twierdzić, że znamy się na wszystkim, ale przyznać się do błędu lub niemocy i poprosić o radę, bo bardziej można wyrządzić dziecku krzywdę uparcie stojąc przy swoim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 16:05
agania, onka, BATTINKA, ZakręconaOna, annggela, ~Rewianka~, jacusianka, jaroszka, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Polkosia ja też wybrałam 6 w 1 i tez się boje jak nie wiem. Córcia po szczepieniach nie miala nigdy nic mam nadzieje ze mały tak samo. Co do karmienia to każdy karmi jak chce i czym chce. Ja córcie karmiłam piersia 3 lata nawet nie wiecie ile się na słuchałam ale każde dziecko jest inne. Starsza wisiała na cycy całe dnie a mały pje do 30 minut i godzina 2 spokoju jak dla mnie super. Wieczorem wisi przed zaśnięciem około 2 godzin a ja też z nim chętnie leżę bo cały dzień odkładam go i zajmuje się starsza wiec tylko wieczorem mam czas dla niego
-
My mamy jutro szczepienie, nawet ńie wiem co to bedzie. Jutro sie dowiem, pus wizyta u lekarza, ciekawe ile moj bobolinek przybral
sciagam pokarm, znowu kiszka a juz bylo calkiem niezle i lece malego kapac.
Od dzis jestem na diecie, zobaczymy jak mi pojdzie, maz tez sie wzial za siebie i gotujemy razemon silownia a ja poki co brzuszki w domu
-
Tez mysle ze ta odpowiedz byla nie na miejscu ... Nie pierwszy raz czytam ze Tadek nie moze spac wisi na cycu itd. Chcialam tylko doradzic i grzecznie cos podpowiedziec od razu zaznaczajac ze wiem jakie masz podejscie do mm a tu takie cos . Faktycznie sa tu dziewczyny co karmia mm bo nie maja wyjscia ale sa tez takie jak ja ze daja butle na noc troche smutno sie to czyta bo ja kocham karmic piersia ale jak widze ze moj synek po butli zasupia w 10 min i spi po 7h dzis 8h to i ja i on jestesmy wypoczeci i szczesliwi.
Zgadzam sie z wami dziewczyny jestesmy tu zeby pomagac nie odwrotnie !
Angela ja Cie kojarze chudzinke z czego Ty tam sie odchudzasz ! Choc ppwiem Ci sama chcislam brzuszki robic ale przez zeba jeszcze nie robie
Zakretka z mama lepiej ??
Polkosia nie boj sie wszystko bedzie dobrze !
Ooo tak moj tez kocha ciepkejsza wode ! A pomysl z recznikiem rewelacja ! Jutro wyprobuje na pewno !
U mnie dzis cieplutko ! 1'5h bylam na spacerku ekstrastokrotka25 lubi tę wiadomość