Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton apropo serialu to moze tak byc , tak jak z Julka z na dobre i na zle
Ale Hela Twoja i tak bedzie wyjatkowa Helenka
A co do brzuszkow no wlasnie nie bylam u gina ... Tez myslalam ze 2mce to za wczesnie i chyba odczekam te 3mce sama nie wiem jak to jest juz
No wloski pewnie odrosna mi szybko rosnaagaton lubi tę wiadomość
-
Szcześliwa widziałam na fb promieniujesz, masz taką rozświetloną twarz aż miło popatrzeć.
Mnie też szybko włosy odrastają, broniąc tytuł ścięłam do ramion i już mam do pasa prawie.
Co do ćwiczeń i brzuchola, ja mam okropne rozstępy chociaż nie przytyłam dużo, i ten zwis brzucha. W dodatku cholernie boję się dotykać niżej pępka, takie dziwne uczucie po cc... -
nick nieaktualny
-
Nie jeszcze nie 7 stycznie dopiero ide i bede rozmawiac o tym jak cos sie dowiem dam znac !
Onka ja mysle ze chyba mozna , ja tez czasem jak nosze malego to sobie kucam posladki spinam i takie tam takze jak robisz to ostroznie to mysle ze niz zlego sie nie stanieonka lubi tę wiadomość
-
jacusianka wrote:Moja ciąża do łatwych nie należała, ale po jakiejś reklamie z ciężarną kobietą chodzę dziś cały dzień i myślę: "chce być w ciąży, chcę być w ciąży"...
Bo wiesz co ... Hahaha Ja mam fazę jakąś dziwna że też bym chciała mimo ciężkiej trochę ciąży
Tak z Mama już okii smialysmy się dziś mega przy kąpieli Oskarka z Baby swimmer , coś cudownego ! Produkt na 100% dobrze zakupiony .
Oskar w niebowzoety hihi .
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:
Angela ja Cie kojarze chudzinke z czego Ty tam sie odchudzasz ! Choc ppwiem Ci sama chcislam brzuszki robic ale przez zeba jeszcze nie robie
A wloski napewno szybko odrosna, choc podziwiam Cie ze dalas je sciac ja bym pogryzla fryzjerke
Tez bym chciala w ciazy byc ale za dwa latanajpierw mamuska musi dupsko doprowadzic do porzadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 04:49
-
Mika ile ma Twoja Madzia? Ona z 30 nie? To moze dostalas pismo bo jak tam noe pojdzie sie z dzieckiem na te U2 pierwsze to oni wzywaja a jak nie przyjdZiesz to opiece zglaszaja tam w ksiazeczce masz napisane w jakich okresach musisz zadzwonic do lekarza i umowic wizyte
Zakretka o taaak u nas tez sie sprawdzil suuuper sprawa ! :
Moje dzieciatkonzasnelo o 20 i teraz wstalo dopiero ! A ja wyspana
Jestem dumna z mojego synusia !onka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Angelka z kazdej kochana z kazdej !
Oj ja po tym co przezylam z cc to szybko nie chce a chcialam po 2 latach i co teraz ??
A co do pogryzienia fryzjerki to sama jej kazalamciezko bylo ale poprzednia zrabala mi ombre i mialam gniazdo jak umylam a szczotka stala we wlosach ... Takze cale ombre musialam sciac jeszcze troche zostalo ale juz nie tyle ! Szybko odrosna mam nadzieje
annggela lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że to skok! Bo mojemu aniołkowi ostatnio wyrosły rogi
Z przeziębieniem walczę, jest już lepiej, choć ponogłoby mi gdybym się wyspsła;) ostatnio tak sobie rozmawialiśmy z mężem, jak bardzo marzymy o tym, żeby przespać ciągiem 9 godz...[/url]
[/url]