Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli chodzi o późny spacer, to ja bym tam raczej nie zwracała uwagi na to, że niższa temperatura. Wydaje mi się, że dziecko ma cieplutko w wózku
Przynajmniej jak tak włożę rękę, to czuć wyraźną zmianę temperatur. Wiadomo, że w dzień lepiej się spaceruje... A może nawet miałoby to pozytywny wpływ na nocny sen? No sama nie wiem. Ja zazwyczaj spaceruję między 12 a 15...
Może zrób taką "jazdę próbną"?
A z drugiej strony wieczorne spacery w sezonie grzewczym...jak ja wychodziłam tylko do sklepu wieczorem, to wszystko miałam przesiąknięte dymem. W dzień chyba jest mniejsze prawdopodobieństwo.
No jak wszystko - ma swoje wady i zalety.maluda lubi tę wiadomość
-
W sezonie grzewczym faktycznie trochę słabo o takiej godzinie, no chyab że wieje i przewiewa syfy z powietrzaA tak serio jak bysmy się o 18 powoli nie zbierali do spania, to pewnie na spacer byśmy wychodzili, ja nie widze przeciwskazań, jesli ktos lubi i temperatura pozwala to czemu nie
a na sen nocny faktyczni emoże dobrze zrobić
maluda lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Ja tam zamierzam wychodzić przy każdych temperaturach:) najwyżej na krócej i wtedy zubieram Helenę w milion warstw:P
Maluda,a może chustę wypróbuj? Nie będziesz musiała wózka targaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 15:41
maluda lubi tę wiadomość
-
Wpadam szybko na.forum bo się pakuje sprzątam itd. Naskrobalyscie sporo...moja daje w pióra od wczoraj. Ściągnęłam męża z kursu bo musiałam się przespać chwile, masakra nie wiem co jej się dzieje, oby w podróży spokojna była. Ehh żeby poszło sprawnie i szybko.
.bez jakiś problemów. Trzymajcie kciuki miłego dnia kochaneKatarzyna87, madu, agaton, Little Frog, annggela, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytałam ze spokojnie do -10 można wychodzić na spacery.
Mika moze Mała czuje Twoje napiecie przed wyjazdem?
Szczęśliwa z tym mm wdech wydech. Ja tez juz się gryze w język bo teraz to już mam ochotę się odgryzacZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, maluda, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af8f9a32d3fd.jpg
Bardzo nieprofesjonalnie ale ile miłości w to włożyłamHania była najgrzeczniejszą modelką pod słońcem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/229d5c84bd82.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6b33d49f956.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6a77a955e4f.jpgszczesliwa_mamusia21, agaton, lojkalojka, Katarzyna87, onka, Little Frog, jaroszka, PauLLa, Natka88, my dream, annggela, maluda, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyPytanie do dziewczyn, które używają chust - jakie wiązania stosujecie?
Franek pięknie trzyma głowę, ale nie odważyłabym się go nosić w zbyt forsującej pozycji zbyt długo, a wiadomo, że chusty nie wiążę na 15-30 min tylko zazwyczaj na dłużej.
Ja na razie robię tylko kangurka, bo nie wiem, czy inne są bezpieczne, ale mi się ten kangurek trochę znudziłJakie wiązania polecacie?
-
Rewianka,kieszonka jeszcze jest fajna,ale bardzo podobna do kangura:) moze spróbuj DwaX czy podwójne X:) podobno można wkladac i wyciąga bobasa,ale ja tego nie próbowałam,zreszta nie jestem szpecem od chusty,bo się dopiero uczę
Hania jest śliczna! Ile Ci zajęli zrobienie tych zdjęć? Dlugo trwała sesja?
Mika,szerokosci:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 16:53
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Rewianka, ja wiąże kangurka, mąż kieszonkę( wiąże to za dużo powiedziane: raz zamotał!), a ostatnio na spotkaniu mam chustujących doradczyni mówiła, że można takim malcom wiązać plecak, choć ja bym się nie odważyła
Hania śliczniocha
A co do mm... Ja myślę, że dziecko jest szczęśliwe wtedy kiedy mama jest szczęśliwa:) Maluch czuje wszystkie emocje! Więc jeśli mama chodzi jak zombi, frustruje się tym, że dziecko jest głodne i ciągle płacze to niech da mm. Mama będzie spokojna i dziecko spokojne. Wiadomo, każda z nas chcialaby, żeby tylko kp, ale z różnych względów to się nie udaje. Na mm wychowało sie mnóstwo dzieci i żyją! Ba, są nawet zdrowe!i szczęśliwe
agaton, ZakręconaOna, onka, szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~, maluda, stokrotka25 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Agaton, podwojny x chyba nie dla naszych maleństw. Na moje oko (i to co mówiła doradczyni na spotkaniu) to za szeroko są rozstawione nóżki. Taka pozycja jest dla dziecka siedzącego. Nasze dzieciaki powinny mieć jeszcze złączone nóżki i podkurczone. Tak mi się przynajmniej wydaje
agaton lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Rewianka, ja noszę teraz najwięcej w kieszonce, bo potrzebuję mieć ręce wolne. Ale w styczniu idę na warsztat z plecaka prostego i już będę w końcu na plecach nosić.
Mój od dawna trzyma sztywno głowę, ale 2x jeszcze bym się nie odważyła.~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Jacusianka, jeśli to ty polecałas mi patent z kamerą internetowa to dzięki
! Dostaliśmy taką na apke na tel/tableta i teraz możemy go sobie oglądać na ekranie jak śpi w naszym łóżku a my jesteśmy w salonie
I jak to mają mieć nogi złączone? Na szerokość bioder raczej.