Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton, nie odbieraj tego tak. Chodzi nie o Was tylko o ogólną opinię. Zazwyczaj to my się źle czujemy, bo nie kp... Całe szczęście tu są świetne dziewczyny i można się wygadać i wyżalić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 16:26
stokrotka25, my dream, maluda, onka lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Każdy ma swoje problemy i bolączki i każdy ma prawo się pożalić. Mi się lepiej zrobiło jak się Wam pożaliłam.
P.S. Pewnie, że wszystkie jesteśmy cudowneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 16:20
~Rewianka~, stokrotka25, my dream, maluda, agania lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyonka wrote:I w tym kontekscie mam ochote podzielic sie z Wami refleksja, ze moim zdaniem ortodoksyjnymi fankami kp sa tylko te kobiety, ktore nigdy nie mialy problemow z kp.
Onka, w pełni się zgadzam z Tobą, ośmieliłabym się nawet powiedzieć, że "ortodoksyjnymi fankami kp sa tylko te kobiety, ktore nigdy nie mialy problemow z kp albo nawet nigdy nie próbowały kp".onka lubi tę wiadomość
-
Agaton ale nie rozumiem czemu zrozumialas ,że ktoś pije do Twojej osoby ?!
Wręcz przeciwnie ...
Nikt nic do Ciebie nie ma i większość na 100% nie miała Ciebie na myśli ...Mikejla, stokrotka25, my dream, maluda, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Agaton ale nie rozumiem czemu zrozumialas ,że ktoś pije do Twojej osoby ?!
Wręcz przeciwnie ...
Nikt nic do Ciebie nie ma i większość na 100% nie miała Ciebie na myśli ...
Zakręcona,chyba jesteś rekordzistka tutaj na naszym wątku:)
Angela,ja bym poszla chociaż raz,zobaczyla jak maleństwo sie zachowuje,czy mu się podoba:) sama bym u siebie poszla,ale nie mam możliwości...
-
Synuś nagle od wczoraj robi co rusz kupki...dzisiaj już co karmienie:) cieszy mnie to bo taki spokojniejszy jest
ogólnie spał niby 7h ale R dwa razy wstawał lulać go. Ale i tak było fajnie tyle spać mimo że od 3:30 nie spaliśmy
Mika super wiadomości:*
Battinka hophop!!
Buziaki :* http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0233aa2446a.jpg
Fajnie że do góry nogami a na tel mam normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 23:05
onka, stokrotka25, my dream, maluda, Little Frog, Lexie lubią tę wiadomość
-
Angela a no powiem Ci , że chuuuuu.... Owo !
nie moge ruszyć z wagi w dół , grzesze czasami nie powiem i źle mi z tym ... Ale staram się jesxc tak zeby i małemu nie przeszkadzało i żeby dało radę zrzucić co nie co .
Co do basenu to jest dziewczyna na FB u Nas na forum z Derby ode mnie i planuhjemy koło lutego razem z dzieciakami się wybrać , Oskarek 1 lutego 3 miesiące skończy więc luzik .chociaż nie powiem że już bym poszla ale nie ma gdzie za bardzo
tym bardziej z dzieciątkiem maleńkim .
Agaton no ! :* Ja też już staram się nie wypowiadać i olewac ale czasami aż w oczy parza pewne posty ... -
my dream wrote:A ja czasami czuje sie gorsza ze mm. Wiem ze niepotrzebnie. Ale jak słyszę od siostry M (zakonnicy zreszta) ze prawdziwa matka powinna wykarmić swoje dziecko i mm to latwizna to aż mi się wyć chce z rozpaczy. Po tym wracam do chwil jak strasznie plakal bo nie bylo mleczka w cycach i mi przechodzi troche to poczucie winy. I trudno, mm bo mm, troszkę cyca, nie będę glodzic dziecka bo ktos ma takie zdanie czy inne. Nie wszystkim mama jest dane kp i nie czyni nas przez to zlymi.
Kupiliśmy nawilżacz powietrza bo Pawelek ma non stop gluty w nosie i trochę ciężko mu się oddycha. Mam nadzieje ze pomoże. Troszkę dzisiaj niespokojny jest.
Mika witaj w kraju Kochana:) bardzo dobrze ze się zdecydowałaś i przyjechalas. Teraz będzie juz tylko lepiej
Łatwizna to kp. Przy mm jest dużo ciężej. Wstawać w nocy, gotować, podgrzewaćA przy kp tylko cycka wywalasz
Co innego matka, która karmi mm, bo inaczej się nie dało, a co innego taka, która daje mm, bo "cycki jej obwisną i kp nie będzie", a znam i takie...
my dream, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wiedźma, u nas lekka biegunka tylko po szczepieniu była, a tak poza tym nic a nic.
Jeśli chodzi o plamienie, to miałam właśnie takie przed okresem. A teraz okres się skończył i plamienie wróciło. Wstyd się przyznać, ale nie byłam jeszcze u kontroli gin. od porodu. Masakra, nie mogę się wybrać!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Łatwizna to kp. Przy mm jest dużo ciężej. Wstawać w nocy, gotować, podgrzewać
A przy kp tylko cycka wywalasz
Co innego matka, która karmi mm, bo inaczej się nie dało, a co innego taka, która daje mm, bo "cycki jej obwisną i kp nie będzie", a znam i takie...
-
A ja mało pisze ale też się wypowiem a co tam. Starsza córcie karmiłam piersią 3 lata i odstawiłam dopiero jak zaszłam w 2 ciążę. Od samego początku karmienia miałam problem bo mała oczywiście już w szpitalu dostała butle i potem nie chciała ssać piersi. Wróciłam do domu i mała wisiała na cyCu cale dnie wiec od rodziców słyszałam tylko daj butle bi nic nie zrobisz w domu a przecież pranie gotowanie itd. Na ciebie czeka. Przy pierwszym dziecku naprawdę jest się zagubionym wiec parę razy dałam butle aż do jednej nocy kiedy spróbowałam jak smakuje ten specjał. Napilam się i wyplulam i powiedziała wtedy stop więcej jej tego nie dam. I nie dałam. Teraz nawet nie zastanawiałam się jak będę karmić. Nie kupiłam butelki ani laktatora . Od razu po porodzie przystawilam do piersi i nie zastanawiałam się nawet czy leci mleko. Z gory założyłam ze mam mieć mleko i juz. Tez uważam ze kp w 50%jest w głowie. Jasne ze z przyczyn medycznych nie wszyscy mogą karmić ale w obecnym świecie gdzie myśli się tylko o swoich potrzebach wiele kobiet nie zamierza nic poświęcać dla dziecka. A bo piersi inne a bo czas a bo uwiazanie a ja podsumuje to tak: nie zdążyłam być w Tokio i Paryżu nie zdążyłam być bizneswomen ale zdążyłam urodzić dzieci i karmić je piersią i widzieć jak rosną. I z tego się ciesze
my dream, ~Rewianka~, ZakręconaOna lubią tę wiadomość