Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamusie i Dzidziusie w Nowym Roku:) wszystkiego najlepszego!!!
    U nas sylwester bombowy:) gralismy do 4 rano, i od 11 w Nowym Roku do 18;) z przerwami na karmienie i kapanie wspólne dwóch koleżanek: Helenki i Wandzi:) ale atrakcje sylwestrowe:) dziewczyny mialy piękne kreacje i Wandzia nawet dotrwala do północy:P
    Z Helenka to nawet poimprezowac można:) poszla spac o 22, wstala o 8 rano,a potem o 10:30:) rodzice wyspani ze hoho:)

Arielka,naprawde kac po jednym piwie?? Masakra:)

Co do publicznego karmienia,to ja doszłam juz prawie do perfekcji w nieobnażaniu swojego cyca i w ogóle się nie krępuje, tylko musze miec do tego dobre ciuchy,żeby od góry cyc byl zasloniety (np podciagnieta do góry bluzka)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 21:55

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka tak mi się wydaje, że to może być skok. Maja ma dzisiaj 10 tygodni

Agaton ja też nie mam problemów z karmieniem. Tylko tak jak Ty, muszę mieć pierś zakrytą od góry.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się:) pobudka o 6.15... Też mi cis dziecko się ostatnio popsulo, budzi się w nocy co 2-2,5 godz... ;/

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka wszystkiego naaaaaj dla szkraba z okazji miesięcznicy trzeciej <3
    Mój Oskarek nakarmiony już bawi się u Babci w pokoju ...
    U Nas jak zasnął o 22 tak budził się o 1:30:, 3:30 ,7 jakoś ...
    Glowa mnie boli , D od rana jakoś na mnie zlo wrogo wpływa , pogoda dobijajaca ... Po prostu mega zła jestem a jeszcze mam ochotę na uszka z barszczem i aż mnie skręca.
    Dodatkowo co najlepsze rozrywa mi zoske bo owulacja się najprawdopodobniej zbliża , boli jak cholera momentami . :-|
    No mam zły dzień , mam aż mam ochotę zaszyc się sama gdzieś w kącie i spędzić tak cały dzień .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, moze spróbuj czegos przyjemnego na poprawę nastroju? Może pachnąca kapiel albo kawa z ciachem?
    Ja sie musze pochwalić, ze wczoraj Natalka śmiała się pięknie w głos. Prawdziwe hehe i haha bylo :D aż czkawki dostała :) wczesniej śmiała się z dźwiękiem, ale teraz to juz taki prawdziwny śmiech. Ale jestem dumna :) i szczęśliwa ze akurat M przy tym byl bo by nie uwierzył :)

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Katarzyna87, agaton, Bąbelek, Blondik, maluda lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa czekam aż Oskarek zacznie się tak fajnie śmiać ... Narazie śmieje się z głosem i gada jaj szalony :-D

Kochana chyba taką kąpiel wezme , kawke wypije ale bez ciacha , sama nie chce a pozatym D mnie gania i nie jest za tym , żebym coś słodkiego jadła ... Czasem drażni mnie to bo powinnam ją o tym decydować a nie on , tym bardziej że ją słodkie raz na rok ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem taki pilnujący mąż to dobra sprawa, ale nie w moim przypadku. Ja nie lubię jak ktos mi mówi co ma a czego nie mam robic i w takich sytuacjach czesto robię na złość na odwrót :) jak dziecko, wiem :P
    W Twoim przypadku tym bardziej raz na rok to chociaż herbatniczka zjedz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 08:49

iv09hdge6yql001e.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    aanaa to wczorj jakis przelomowy dzien byl ,bo moj maluch tez pierwszy raz smial sie na glos jak go laskotalam :) Cudowne dzwiek <3
    Leon tez mial kiepski poranek . Jadl o 4 i potem juz nie spal . Najpierw lezal w lozeczku przez godzine , potem wyladawal z nami w lozku i o 6:30 juz wsalismy .
    Teraz spi z kupa w pampersie ;)

Zakretka to u Ciebie chyba PMS :/ Tylko nie pogryz nikogo ;)
    Ja od wczoraj na diecie .I teraz siedze i mysle co zrobic sobie na obiad :/ ?

Ai jeszcze pytanie czy Wasze dzieci tez praktycznie caly czas maja zacisniete piastki ? Syn od szwagierki ( 2 tygodnie) raczki ma caly czas otwarte ,a Leon wrecz przeciwnie .

zakocona czekamy na wynik testu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 09:16

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, będzie nam łatwo zapamiętać datę pierwszego śmiechu :)
    Co do diety to moze jakas rybka z piekarnika z warzywami? Albo jakos drób? NP skrzydełka kaczki w majeranku z rękawa...mniaaam :)

iv09hdge6yql001e.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO dzieki aanaa kurczaczek z majrankiem to jest to :)

aanaa lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, nasz jak miał tak zacisnięte to piąstki to był objaw wzmożonego napięcia. Po właściwej pielęgnacji przeszlo.

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy Zakrętka :* za kolejne 3 miesiące będzie już miał pół roku <3 musze mu jakąś focie strzelić z tej okazji ;)
    DIs od rana zaczął chwytać zabawki:) i tak fajnie zaczął układać usteczka jak wydaje dźwięki :) kocham <3

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojkalojka, trzeba masować piąstki, otwierać. Moja starsza tak miala, Jagna ma zaciśnięte jak glodna, albo zla

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna na szczęście D nie robi tak ze wszystkim bo oszalalabym a jak zakazuje właśnie robię tak jak Ty dość często na zlosc , tak jak mówisz , jak dziecko ale trudno taki mam złośliwy charakter.
    Zjadlam makowca , sam przyniósł :-o

aanaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Lojkalojka, trzeba masować piąstki, otwierać. Moja starsza tak miala, Jagna ma zaciśnięte jak glodna, albo zla
    A jak Oskarek je to ma czasami zaciśnięte piastki , płacze to ma zaciśnięte , to normalne czy lepiej też masowac tak na wszelki ? Wgle to dzieci boli jak myślicie ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia dla naszych Dzieci!
    Szymek zaciska pięści, jak zaczyna jeść lub gdy się denerwuje. Pytaliśmy o to neurologa, powiedział, że to normalne. Wzmożonego napięcia nie stwierdził.
    Dziś u nas -9, ale spacer zaliczyliśmy i tak. W końcu do -10 obiecałam sobie wychodzić. Teraz dotleniony synek śpi jak suseł;)

maluda lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, położna kazała nam masować delikatnie rączki, pomagając w ten sposób je rozluźnić.
    Piszecie, że Wasze dzieci już chwytają w rączki? Nasz to nie bardzo. Jak mu się coś włoży, a akurat ma zaciśniętą rączkę, to potrzyma :)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli dziecko ma czasami zaciśnięte piesci, czyli podczas,jedzenia czy placzu, to nic sie nie dzieje, gorzej jak jest odprężony i non stop zaciśnięte.

A powiedzcie dziewczyny, czy nadal ma byc 8 karmien w ciagu doby, bo mnie jak ona mi przesypia cala noc, no nie ma tylko karmien, a nawet jak ja wybudze, a jest spiaca, to dam jej w pyszczek pierś siorbnie dwa razy i spi

km5st5odymuuq2ts.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest dobrze jeśli piąstki są ciągle zacisnięte i kciuk jest założony za palec wskazujący. Wtedy tak jak pisały dziewczyny trzeba gładzić, masować. Jeśli podczas jedzenia, zdenerwowania zaciska to nie ma się czym martwić.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha to wszystko u Nas ok , dziękuje :-)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2968 2969 2970 2971 2972 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ