Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Mamusie i Dzidziusie w Nowym Roku:) wszystkiego najlepszego!!!
U nas sylwester bombowy:) gralismy do 4 rano, i od 11 w Nowym Roku do 18;) z przerwami na karmienie i kapanie wspólne dwóch koleżanek: Helenki i Wandzi:) ale atrakcje sylwestrowe:) dziewczyny mialy piękne kreacje i Wandzia nawet dotrwala do północy:P
Z Helenka to nawet poimprezowac można:) poszla spac o 22, wstala o 8 rano,a potem o 10:30:) rodzice wyspani ze hoho:)
Arielka,naprawde kac po jednym piwie?? Masakra:)
Co do publicznego karmienia,to ja doszłam juz prawie do perfekcji w nieobnażaniu swojego cyca i w ogóle się nie krępuje, tylko musze miec do tego dobre ciuchy,żeby od góry cyc byl zasloniety (np podciagnieta do góry bluzka)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 21:55
-
Jacusianka wszystkiego naaaaaj dla szkraba z okazji miesięcznicy trzeciej
Mój Oskarek nakarmiony już bawi się u Babci w pokoju ...
U Nas jak zasnął o 22 tak budził się o 1:30:, 3:30 ,7 jakoś ...
Glowa mnie boli , D od rana jakoś na mnie zlo wrogo wpływa , pogoda dobijajaca ... Po prostu mega zła jestem a jeszcze mam ochotę na uszka z barszczem i aż mnie skręca.
Dodatkowo co najlepsze rozrywa mi zoske bo owulacja się najprawdopodobniej zbliża , boli jak cholera momentami .
No mam zły dzień , mam aż mam ochotę zaszyc się sama gdzieś w kącie i spędzić tak cały dzień . -
Zakręcona, moze spróbuj czegos przyjemnego na poprawę nastroju? Może pachnąca kapiel albo kawa z ciachem?
Ja sie musze pochwalić, ze wczoraj Natalka śmiała się pięknie w głos. Prawdziwe hehe i haha byloaż czkawki dostała
wczesniej śmiała się z dźwiękiem, ale teraz to juz taki prawdziwny śmiech. Ale jestem dumna
i szczęśliwa ze akurat M przy tym byl bo by nie uwierzył
ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, Katarzyna87, agaton, Bąbelek, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
Aanaa czekam aż Oskarek zacznie się tak fajnie śmiać ... Narazie śmieje się z głosem i gada jaj szalony
Kochana chyba taką kąpiel wezme , kawke wypije ale bez ciacha , sama nie chce a pozatym D mnie gania i nie jest za tym , żebym coś słodkiego jadła ... Czasem drażni mnie to bo powinnam ją o tym decydować a nie on , tym bardziej że ją słodkie raz na rok ... -
Czasem taki pilnujący mąż to dobra sprawa, ale nie w moim przypadku. Ja nie lubię jak ktos mi mówi co ma a czego nie mam robic i w takich sytuacjach czesto robię na złość na odwrót
jak dziecko, wiem
W Twoim przypadku tym bardziej raz na rok to chociaż herbatniczka zjedzWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 08:49
-
Witajcie!
aanaa to wczorj jakis przelomowy dzien byl ,bo moj maluch tez pierwszy raz smial sie na glos jak go laskotalamCudowne dzwiek
Leon tez mial kiepski poranek . Jadl o 4 i potem juz nie spal . Najpierw lezal w lozeczku przez godzine , potem wyladawal z nami w lozku i o 6:30 juz wsalismy .
Teraz spi z kupa w pampersie
Zakretka to u Ciebie chyba PMSTylko nie pogryz nikogo
Ja od wczoraj na diecie .I teraz siedze i mysle co zrobic sobie na obiad?
Ai jeszcze pytanie czy Wasze dzieci tez praktycznie caly czas maja zacisniete piastki ? Syn od szwagierki ( 2 tygodnie) raczki ma caly czas otwarte ,a Leon wrecz przeciwnie .
zakocona czekamy na wynik testuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 09:16
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Anna na szczęście D nie robi tak ze wszystkim bo oszalalabym a jak zakazuje właśnie robię tak jak Ty dość często na zlosc , tak jak mówisz , jak dziecko ale trudno taki mam złośliwy charakter.
Zjadlam makowca , sam przyniósł :-o
aanaa lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Lojkalojka, trzeba masować piąstki, otwierać. Moja starsza tak miala, Jagna ma zaciśnięte jak glodna, albo zla
-
Hej, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, przede wszystkim zdrowia dla naszych Dzieci!
Szymek zaciska pięści, jak zaczyna jeść lub gdy się denerwuje. Pytaliśmy o to neurologa, powiedział, że to normalne. Wzmożonego napięcia nie stwierdził.
Dziś u nas -9, ale spacer zaliczyliśmy i tak. W końcu do -10 obiecałam sobie wychodzić. Teraz dotleniony synek śpi jak suseł
maluda lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Aha, położna kazała nam masować delikatnie rączki, pomagając w ten sposób je rozluźnić.
Piszecie, że Wasze dzieci już chwytają w rączki? Nasz to nie bardzo. Jak mu się coś włoży, a akurat ma zaciśniętą rączkę, to potrzymaSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Jezeli dziecko ma czasami zaciśnięte piesci, czyli podczas,jedzenia czy placzu, to nic sie nie dzieje, gorzej jak jest odprężony i non stop zaciśnięte.
A powiedzcie dziewczyny, czy nadal ma byc 8 karmien w ciagu doby, bo mnie jak ona mi przesypia cala noc, no nie ma tylko karmien, a nawet jak ja wybudze, a jest spiaca, to dam jej w pyszczek pierś siorbnie dwa razy i spi