Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacusianka daj spokój !!! Jacy niektórzy ludzie są nieodpowiedzialni ...
Mika kochanie Ja życzę Ci to samo co Jacusianka , niech Cię ten pech życiowy opuści w nowym roku ! :-*:-*:-*
I wszystkiego co najlepsze w nowym roku dla każdej z Was
Agatka Ja ogólnie karmie piersią normalnie ale w nocy miałam mega nawal pokarmu że sciagnelam jeszcze 130 ml i butelkę mam i mniej więcej na całe jedno karmienie Oskar ma to , zawsze zostawia z 10/20 ml ale jak dalam raz mm to zjadł 150 na raz więc to różnie bywa ale mniej więcej ściągaj sobie jak to będzie za jakiś czas ok 130-150ml , takie moje zdanie .
Agania ja floractin kupilam w kropelkach , podaje 5 kropli dziennie -
Hey na szybciutko szczęśliwego nowego roku,wielu pięknych,cudownych i radosnych chwil z Naszymi Skarbkami,miłości i jak najmniej chorób (najlepiej wcale) bo zdrowie najważniejsze. Kochanych urwiskow a te które pragną rodzeństwa dla swych pociech,by długo nie czekały na te cuda
by tym którym się układało i miały pod górkę,w tym 2016roku wszystko zaczęło się układać,a łez życzę tylko SZCZĘŚCIA !!!
My z Adim w domku i Maruda już śpi u mamusi w ramionachnie żal mi,jeśli nie będę widzieć fajerwerków...widzę swój Mały Cud obok
byliśmy na imprezie u rodziny R ale jak Adrianek zaczął płakać i marudzić to wróciłam,wykąpałam i przy polotv tule Synka :*
paula1, paula1, paula1, Blondik, maluda lubią tę wiadomość
-
Paulla Ja to samo powiedziałam bo znajomi czy ubiore małego i wyjde przed dom z nim to powiedziałam że oszaleli chyba ...
no to było wręcz zalosne ... Żeby dziecko przeleklo mi się jeszcze nie daj boże .
A pozatym niech sobie wszyscy wychodzą , mnie nie trzeba widzieć fajerwerków , wolę dziecko swoje przytulic i sledzixc z nim 24:-)Blondik, binka76 lubią tę wiadomość
-
Zycze Wam dziewczyny wszystkiego co najlepsze wnowym roku i najwiecej milosci i pociechy z dzieciaczkow
U nas pierwszy tak spokojny sylwester i wcale mi nie zal
Ja przed tele , maz gra na PS4 ,Leonek smacznie spi ,a corka z kuzynka szaleja w pokoju .maluda lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wszystkiego dobrego w nowym roku
my juz w domciu. Byliśmy u tesciow, M wyszedł puszczać i oglądać z rodzinka petardy, a ja z Zuziulka w domu zostałam, wiadomo czemu
przez okno popatrzylam bo sąsiad dawał nieźle czadu. Kolo 24.30 Zuzia zaczęła marudzić, nie mogła spać i wróciliśmy, no i teraz śpi ładnie ze mną w łóżku
dzieciątko teraz jest dla mnie najważniejsze
A tak w ogóle to u nas ok,Zuzia troche znowu ma katar, byliśmy u lekarza ale osluchowo jest czysto, więc sami walczymy - inhalacje 2 razy dziennie, wit C i wapno i poprawę juz trochę widać. We wtorek zaczęliśmy 15 tydz z wagą 6200. No i w pierwszy dzień świąt mieliśmy chrzciny, Zuzia była grzeczniutka, nie zwracała uwagi ze są goście, kiedy chciała to spała i nic jej nie przeszkadzało. Jak będę na kompie to wrzucę zdjęcia.
Pozdrawiamy z ZuziaNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witam w Nowym Roku.
Mój stary:p byl w pracy, a my z Pawelkiem przespaliśmy przyjscie nowego roku:p moje Marzenie właśnie spi mi na rękach. Rano tańczyliśmy z Synkiem i tyle mi wystarczy z imprezek
Stwierdzam ze chlopy przynajmniej mój nie poradzili by sobie z dzieckiem. Jak placze to na pewno (zdaniem M) glodny, nawet co pól godziny :p albo wepchnąć smoczek do buzi i niech sie drze...
Są jeszcze inne potrzeby, których chyba ten męski gatunek nie widzi. Wzięłam Misienka na ręce, uspokoił sie i w dwie minutyusnal, a tamten najmądrzejszy przez 10 min (bo bylam w łazience) wpychal mu smoczek do buzi a dziecko w ryk. Ehh...
Skonczyla sie dziewczyny sielanka z Mciągle pretensje awantury szkoda gadać... Znów to samo...
Dobra dobra koniec z tym marudzeniem jest 1.1.16 ranek i nie czas na to :p
Ostatni rok przyniol mi Skarb, moje Marzenie i tylko to się liczywszystkiego dobrego Kochane :*
-
My dream smutna sprawa z M...ale Synek zawsze będzie obok Ciebie :* no i powowdzenia na chrzcinach :*
My bierzemy 2*7kropelek wit c
Zakręcona no właśnie z tym przelęknięciem,,,niby wszyscy tak dobrze radzą żeby uważać i wgl a jak chciałam zabrać Małego to sapanie wielkie bo u tych wujkow może spać Mały...tiaaaa a zaraz pod oknem odpalali fajerwerki...cieszę się że potrafie zrozumieć moje dziecko i jego 'niewygodne' siedzenie u wszystkich na rękach (nawet moich) rozpoznałam jako zmęczenieladnie przespal jak waliło ze wszystkich stron
Paula ja wiem że pewnie dużo razy było to pisane ale jak robi się te inhalacjeee??
Super że chrzciny udane no i zdrówka dla Królewny Twojej :*
Maxi szaleństwo hihi:D
Lojka najważniejsze że udana nocka spędzona z najbliższymi
Hmmm zasnęłam przed 2 chyba,R wrócił a ja wtulilam się w niego i spałam...nie pamiętam kto Adrianka do łóżka naszego przyniósł ale nie ważne bo cyc był gdyż budził się z krzykiem z bólu...próbował puścić bączka albo zrobić kupke i tak się męczył że co pobudka to krzyk...biedny...teraz beze mnie mają z R miejsce. Ja po śniadaniu siedzę w salonie i myślę o pierdołachwgl wczoraj widziałam spadającą gwiazde
oczywiście życzenia się posypały hihi
poza tym gdy składałam życzenia mojemu Synkowi,który tak slodko spał,płakałam.,.mogłam całować Kruszyne i patrzeć na niego....tak wiele...oczywiście z życzeniami do "nieba'....do kochanej Córeczki...
No nic. Dziś obiad w domkuudanego Nowego Roku hi
paula1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRównież życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Ja i Młody przespalismy północ, tylko mąż wytrwał i szturchnal mnie jak była 24a tak poza tym sylwester w domu na leniwca
sąsiedzi nas zapraszali no ale jak tak dziecko tam targac jak tam huczna impreza. A wymieniac się z mężem tez tak głupio.
-
Agatko, tak katlrmie butelka jak gdzieś wychodzimy. Ale to się zdarzyło może z 5 razy. Pierwszy raz mała dostała butle jak miała prawie miesiąc. Nie zauwazylam, żeby później miała problem żeby jeść z cycusia, ale ją karmilam w kapturkach, dopiero 1,5 tygodnie temu udało się zrezygnować z kapturkow. Butelki mam avent. Mała zjadala tak 70-90ml. Ja miałam zazwyczaj odciagniete że 120ml.
My byliśmy u znajomych i mała jak aniołek. Większość czasu spala lub drzemala, a jak się obudziła to bawiła się zabawka. Mieliśmy że sobą gondole, więc miała swoje miejsce do spanianawet ubieranie kombinezonika nie bylo jak zwykle dramatem, bo była taką zaspana
po powrocie rozebrała ją i jeszcze trochę pospala zanim nadeszła pora karmienia. Teraz dalej odsypia
na chwilę otworzyła oczy, pociągnęła cycka ze 3 minuty i przy nim zasnela
-
Moje dziecko się naprawiło albo to prezent noworoczny :p
Wróciliśmy z domowki ok 3:20. Fajnie było. Wstępnie mieliśmy nie jechać bo od dwóch dni Majka była nie do zniesienia. Darła się całymi dniami i nocami. Sen w nocy Max 1h, a ciągu dnia kwadrans.
Pojechaliśmy na 20:00, o 21:40 jadła i zasnęła. Spała do 9:20 z przerwą na dojazd do domu ok. 30 min!
Teraz się tulimy.
W Nowym Roku każdej życzę duuuużo tulenia -
My dream w szpitalu Zuzi dawali 10 kropelek raz dziennie, a jak byłam u lekarza w środę to kazała dawać dwa razy dziennie po 10 kropelek.
Paulla ja kupiłam inhalator i najpierw po wyjściu ze szpitala robilam z samej soli fizjol 0,9 % NaCl dwa razy dziennie, a teraz rozcienczam pół na pół z wodą, bo tak jest prawidłowo. Zuzia przyzwyczaiła się w szpitalu do maseczki i teraz nie mamy problemu.
A moja malutka chyba walczy z zębami, bo jak mocniej ugryzie rękę to płacze, no i widać dwa takie wzgorki na dolnych dziaselkachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 17:44
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Zadałam pytanie i nie mogłam się zalogować na forum i odpowiedziec
Katarzyna a może skok rozwojowy? Moj chyba właśnie ma kolejny ten w 12 tygodniu
Dziewczyny odciagnelam sobie mleko i wypilam wczoraj na sylwku piwo i KAC GIGANT dziśmasakra nigdy wiecej nie pije w życiu
Normalnie geriatria
Katarzyna87 lubi tę wiadomość