Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam te usg żeby dostać skierowania na badania. Dziecko ma 0,91cm (jeszcze nie ma cm) a ciąża jest na etapie 7w0d tydzień temu miał 4,8mm a ciąża była na etapie 6w6d
Na tym etapie nie powinien rosnąć 1mm dziennie ? Jutro będę miała skończone 8tygodni ciąży... -
Szczęśliwa_mamusiu Ja mam taką planszę, którą dostałam razem z resztą broszur i gratisów od swojej gin. Ale teraz zerknęłam w necie to dokładnie takie same wymiary wpisane są w parenting.pl tam jest ciąża tydzień po tygodniu i są dołączone tabelki.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Zrobiłam te usg żeby dostać skierowania na badania. Dziecko ma 0,91cm (jeszcze nie ma cm) a ciąża jest na etapie 7w0d tydzień temu miał 4,8mm a ciąża była na etapie 6w6d
Na tym etapie nie powinien rosnąć 1mm dziennie ? Jutro będę miała skończone 8tygodni ciąży...malgo86, Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość
-
Już po fryzjerze
ja farbowąłam dziś i podcięłam większość znajomych farbowała, nikomu nic sie nie stało, ja miałam farbę na głowie niecałe 30 minut bo mi szybko łapie
CO do ciuszków to u nas się okaże, może ktoś nas obdaruje, ale jak nie to tragedii nie będzie
Rzodkiewka ale duży bobas!
Ja na wizyty chyba co 4 tygodnie będę chodzić, dziś byłam i następna za miesiąc ale już u innego lekarza.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja już mam całą szafę ciuszków Więc ten wydatek mam za sobą. Na pewno też dużo dostanę w prezencie, bo dla obu babć będzie to pierwszy wnuk Teraz będę rozglądać się za większymi "akcesoriami".
szczesliwa_mamusia21, Bunia86, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A same juz kupujecie jakies pierwsze ciuszki ? Mnie tak korci juz ale nie wiem czy nie poczekac jeszcze troszke jak myslicie ?
polkosia myslalam ze tylko ja sie tak wkrecilam i mysle o wiekszych akcesoriach ale wiesz co juz mam nawet na kartce wszystko napisane i tylko czekam na moment zeby kupic , nawet juz wszystko wybrane ! Nie wiem moze to z nudow bo siedze na tym zwolnieniu i przegladam wszystko !Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja zamierzam większość rzeczy kupić po 20 tygodniu, kiedy już będę miała na 100% potwierdzoną płeć Wiadomo, na dziewczynę uderzę w róże, a na chłopaka w błękity
Arielka, mój ginekolog mowił, żeby skończone liczyć, to tak liczęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:26
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny w końcu zaliczyłam pierwsze USG... miało być we wtorek ale w rejestracji okazało się, że jednak jestem zapisana na piątek. Teraz już jestem po wizycie i mogę się pochwalić, że jest serduszko, a dzieciaczek ma całe 1,49 cm N tę chwilę wszystko przebiega prawidłowo. Ależ jestem szczęśliwa
polkosia, Bunia86, Ursa, Małgorzatka, Nynusia, agania, ola.321, nat_alia, dodinka, paula1, Natka88, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Polkosia a że tak zapytam, tą całą szafę ciuszków to kupiłaś czy dostałaś?
Ja się boję jeszcze coś kupować ale widziałam ostatnio takie świetne wdzianko i będzie to moj piwerwszy zakup chyba
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
estella super
Małgorzatka, estrella lubią tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26