Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia85 wrote:Witam Was dziewczynki:) Ja już po wizycie serduszko pięknie bije, a dzidziuś rośnie 0,69 cm zgodnie z suwaczkiem co do dnia. Jestem mega szczęśliwa:):)Kolejna wizyta 27.03
Ja mam kilka ciuszków od siostry, ale korci mnie żeby już coś kupić.
-
Fatim ale czemu się martwisz co Ci lekarz powiedział ?
No właśnie to nie do końca jest tak z zarodkiem to nie o pęcherzyk chodzi że rośnie mm na dzień ??
Dzidziuś żyje rośnie ja myślę że nie masz powodow do zmarwtień no chyba że lekarza coś zaniepokoiło :* :*Ursa, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
cześć kobietki Dołączam się do grona październikowych Mam- mam nadzieję Na razie widziałam tylko pęcherzyk, USG robiłam w 5 tyg i 5 dniu- ale wg gin owulację zapewne miałam później niż wynika z liczenia z pierwszego dnia ostatniej miesiączki i ciąża jest trochę młodsza. Oczywiście już mnie nosi żeby sprawdzić po raz kolejny betę albo coś zrobić żeby zobaczyć Maleństwo ale staram się studzić swój zapał. Następne USG 13-go marca, w piątek 13-go
Małgorzatka, agania, Bunia86, Ursa, polkosia, paula1, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,dołączam i ja termin na 26 pażdziernika.Piąty tydzień ciąży i jak dotąd zero badań,zero bety...trochę się niecierpliwię by wszystko zobaczyc,sprawdzic czy jest ok,no ale nie mieszkam w polsce i piersza wizyta w połowie marca dopiero
Małgorzatka, Bunia86, Ursa, polkosia, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiulka87 wrote:cześć kobietki Dołączam się do grona październikowych Mam- mam nadzieję Na razie widziałam tylko pęcherzyk, USG robiłam w 5 tyg i 5 dniu- ale wg gin owulację zapewne miałam później niż wynika z liczenia z pierwszego dnia ostatniej miesiączki i ciąża jest trochę młodsza. Oczywiście już mnie nosi żeby sprawdzić po raz kolejny betę albo coś zrobić żeby zobaczyć Maleństwo ale staram się studzić swój zapał. Następne USG 13-go marca, w piątek 13-go
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
meeegi1771 wrote:Dzisiaj sutki Mnie zaczęły boleć jeszcze nigdy w życiu Mnie nie bolały ała!
a mnie właśnie w tym cyklu bolały pawie od samej owulki.. czuje je nadal ale nie tak intensywnie jak na początku. Teraz to piersi mi tak dokuczają zwłaszcza nocą że nawet na bok się obrócić w spokoju nie mogę, tylko muszę się podnieść, objąć w piersiach i dopiero obrótKaśku lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Oo dzisiejszy dzień obfiruje w nowe mamusie- Witam Was serdecznie - i w dobre wieści- gratuluję serduszek!
Fatim, ja nie wiem czym ty się martwisz. Książkowo 9mm zarodek jest w 7tyg 3dniu ciąży ale usg też nie jest bardzo dokładne w tych tygodniach i może się pomylic o kilka milimetrów. Czy oba usg były wykonywane jednym sprzętem? To też może dac różne wyniki. Poza tym, to że ciąża nie idzie książkowo nie znaczy, że to jest niezdrowa ciąża Uszy do góry
Bunia86, Małgorzatka, agania, Fatim lubią tę wiadomość
-
kasiulka87 wrote:cześć kobietki Dołączam się do grona październikowych Mam- mam nadzieję Na razie widziałam tylko pęcherzyk, USG robiłam w 5 tyg i 5 dniu- ale wg gin owulację zapewne miałam później niż wynika z liczenia z pierwszego dnia ostatniej miesiączki i ciąża jest trochę młodsza. Oczywiście już mnie nosi żeby sprawdzić po raz kolejny betę albo coś zrobić żeby zobaczyć Maleństwo ale staram się studzić swój zapał. Następne USG 13-go marca, w piątek 13-go
Madzie wpisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 20:04
Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny