Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:dziewczyny , październikowe szczescia to nasza grupa na facebooku ?
tak tutaj masz link
https://www.facebook.com/groups/1420769438221805/ -
Magda* wrote:to tak mozna,usg w piątym tygodniu?? wow wcześnie,ja piersze usg mam na początek 11 tygodnia
Madzia, oczywiście prywatnieGeneralnie na NFZ robi się dwa razy usg, pierwsze 11-14 tydzien, drugie chyba 21-24 czy coś takiego.
Zapomniałam dodać że termin wg belly wypada mi na 22 października
Robiłam betę w 32 dc (spodziewany dzien miesiaczki) wyszla 85, następna po 48 h 262,5.
I piersi mnie bolą tak, że nie mogę spać na brzuchu ani przytulić się do własnego mężaMałgorzatka, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja się dołączę. Termin mam na 20 października jestem w 6 tyg +3 dni. We wtorek miałam pierwsze usg i było widać serduszko a teraz muszę czekać cały miesiąc, żeby znowu uspokoić nerwy
ja też ciągle jem, non stop mnie ssie. Nawet się nie ważę bo się boję
będę jak bałwanek po ciąży
oby tylko zdrowo rosło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 20:29
Magda*, Małgorzatka, agania, Kasia82, paula1, Bunia86, Ursa, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:a ja mam pytanie do do grupy na fb,czy jak dołąćze to moi znajomi będą widzieli że w niej jestem?mam ochotę dołączyc ale nie chciaabym by znajomi to widzieli(ciąża to tajemnica jeszcze)
Magda* lubi tę wiadomość
-
mnie czasem mdli ale nie wymiotowałam ani razu. cycki mnie bolały ale tez raczej przy naciskaniu ich a teraz wcale. nie wiem kiedyś mi jedna lekarka powiedziała, że to źle jak nie ma objawów więc zaczęłam się schizować
EwelKa wielka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Nie nie , ja tam nie bylam tylko pare razy cos pisalas szukalam kogos z mojej okolicy chyba
Kurcze no nie wiem czemu tak masz , nigdy sie nie spotklaalam z taka sytuacja . A moze sproboj popytac kogos i moze Ci poleca jakiegos lekarza , a z jakiego rejonu jestes ? Ja 100 km od Dortmundu
Ja z Hamburga, juz tam wczesniej pisalam, czy moze ktos kogos polecic. Dostalam jedna odpowiedz, ale popatrzylam sama w internecie na opinie i ten lekarz, ktorego wybralam ma super dobra. Bede calyy weekend rozmyslacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 20:40
-
Arielka wrote:mnie czasem mdli ale nie wymiotowałam ani razu. cycki mnie bolały ale tez raczej przy naciskaniu ich a teraz wcale. nie wiem kiedyś mi jedna lekarka powiedziała, że to źle jak nie ma objawów więc zaczęłam się schizować
Mnie tez piersi przestaly bolec tylko czasami zabola to bardziej to mniej. Mdlosci masz to nie ma co sie martwic. Przeciez nie kazdy musi miec ksiazkowoNie przejmuj sie na zapas, jak brzusio nie boli i nie ma zadnych plamien to nie ma powodu do zmartwien
Ursa lubi tę wiadomość
-
Mój gin ostatnio mówił, że im więcej objawów, tym zdrowsza i lepiej rozwijająca się ciąża... Mówiłam, że jedynie mdłości i senność mi dokucza, a on, że to idealnie i wystarczy haha
Więc nie trzeba mieć wszystkich objawów, żeby było w porządku
Małgorzatka, meeegi1771, Kaśku lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej dziewczynki
Witam nowe mamusie-gratuluję i życzę nudnych i spokojnych ciąż
Piersi mnie też nie bolą już tylko swędzą, czasami jest masakra w momencie kiedy nie mogę się podrapać.
Mdli mnie tylko wtedy gdy jestem głodna, pomijając fakt, że apetytu nie mam w ogóle i wszystko wmuszam w siebie to właśnie się obżarłam i to strasznie ale zapewne za 2h będę znów głodna.
Polkosia ja też bym chętnie wpadła w zakupowy szał ale mój M studzi moje emocje
Na razie mam cztery ciuszki jedne skarpeteczki śliniaczek i gryzaczek
Dużo też dostaniemy od siorki M wszystko zostawiała dla Nas po swoim bobasie
Wczoraj miałam straszną ochotę na polędwiczki z mintaja i utłuczone ziemniaczki no i co ?? są a ich nie zjadłam bo mnie odrzuciło!!
Małgorzatka, EwelKa wielka, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość