Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry wszystkim chciałam się pochwalić tylko, że w czwartek byliśmy na USG:
zarodeczek ma 0,4cm, serduszko cudnie stuka, lekarz określił ciążę na 6+1. Jedyne co jest nie tak to jakaś francowata torbiel 5,5cm...;/ trochę mnie zmartwił...powiedział, że ona może się sama wchłonąć, ale nie musi a jeśli będzie rosnąć to niedobrze...mówił coś o operacji ale to na pewno nie w pierwszym trymestrze. Wyczytałam w necie, że takie torbiele często same się wchłaniają w 2-3 trymestrze...mam nadzieję, że moja też odejdzie w zapomnienie...chciał mi dać zwolnienie, ale ja dopiero co zaczęłam pracę w nowym miejscu (pracuję od 1.02), już i tak mnie ,,zlinczują" jak dowiedzą się o ciąży...na razie się nie zdecydowałam, jak pojadę na kontrolę za 2 tyg i będzie wspominał o zwolnieniu to się nawet nie zastanawiam...
póki co cieszę się, że fasoleczka rośnie ciekawe co się z niej wykluje: dziewczynka czy chłopiec? jakoś cały czas jak myślę to mam w głowie Zuzankę pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki!paula1, Magda*, Ursa, Majaaa, Małgorzatka, Bunia86, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Czesc mamusiki!
Zettaaa ,meeegi1771 trzymam kciuki za wizyte
Witam nowe mamusie
Jak tak na bedzie przybywac to pewnie rekord pobijemy , bo poki co to tylko chyba czerwiec 2015 jest na prowadzeniu
A ja wczorajszy dzien caly przespalam.I kiepsko bylo u mnie z psychika .
Teraz narazie jest ok i naszczescie nie ma plamien
Milego ,slonecznego dnia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 07:35
Małgorzatka lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015