Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny jestem w 6t5d jestem na duphaston 3x1 i zastrzyki clexane 40mg 1x1 nie mam żadnych objaw boje się ze ciaza obumarła wizytę mam dopiero w środę boje się bardzo w poniedziałek mam do odbioru wyniki hcg i progesteron ft4 i morfologie i tsh.
Ursa lubi tę wiadomość
-
ewa13 wrote:Cześć dziewczyny jestem w 6t5d jestem na duphaston 3x1 i zastrzyki clexane 40mg 1x1 nie mam żadnych objaw boje się ze ciaza obumarła wizytę mam dopiero w środę boje się bardzo w poniedziałek mam do odbioru wyniki hcg i progesteron ft4 i morfologie i tsh.
Ja dziś 6 tydzień, poza czasami bólami w podbrzuszu też nie mam objawów...i też mam ochotę zrobić betę, bo kolejna wizyta u gina 11 marca...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Dzień dobry dziewczyny!
Zeta trzymam mocno kciuki! Meegi o tobie też pamiętam i mocno zaciskam kciuki
A dzisiaj mam coś nowego. Zjadłam dwie kanapeczki z pasztetem i ogórkiem (muszę Wam zrobić fotkę, bo skład naprawdę rewelacyjny i są smaki nie tylko z dzieczyzną- której ktoś może się bac- jest też królik i kaczka) popiłam herbatą i jestem głodna. P poleciał dorobić mi kanapek
meeegi1771, Kaśku lubią tę wiadomość
-
ewa13 wrote:Cześć dziewczyny jestem w 6t5d jestem na duphaston 3x1 i zastrzyki clexane 40mg 1x1 nie mam żadnych objaw boje się ze ciaza obumarła wizytę mam dopiero w środę boje się bardzo w poniedziałek mam do odbioru wyniki hcg i progesteron ft4 i morfologie i tsh.
Majaaa, Ewalika, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ewa moja mama nie miała żadnych objawów, brak miesiączki to nie było nic dziwnego bo ona potrafiła miec miesiaczkę raz do roku, dodatkowo do 4 miesiąca chudła zamiast przybierac na wadze a w 5 miesiącu waga nieznacznie się podniosła. Wtedy nie było możliwości by zrobic USG. Chodziła na wizyty, ginekolog potwierdzał ciążę
A ona nie wierzyła
A jestem
I żyję
Małgorzatka, Majaaa, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Nynusia a skad ty jestes ze do zywca na wycieczke jedziesz?
czyżbyś byla z moich okolic?
wiecie co ja mam kolejne dziwne objawy ppd koniec dnia bardzo bola mnie krzyża jak nigdy i jak za szybko wstane to robi mi sie slabo
Malgorzatko to prawda ze smutny dzien dzisiaj mamy nie spodziewalam sie tego z ranaeh trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i badania :*
-
hej Dziewczynki
a czemu smutny dzień? czegoś nie doczytałam?
Co do clexanu, ja biorę zastrzyki w brzuch i mam nadzieję że w udo nie będę musiała - trochę mnie to przeraza. Aaa i moja gin zaleca dawkę min 80!! ale może przy mniejszych problemach nie jest to konieczne...
Trzymam kciuki za dzisiejsze badania!!!
-
dziewczyny, a czy wy na tym początkowym etapie - 5-6 tydzień odczuwałyście dół brzucha? Staram się sobie tłumaczyć, że to powiększająca się macica. Jak była/jest u was?
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Ja także mam duże dawki duphastonu i mało mam objawów mdłości brak, ból piersi dziś zniknal, ale czy to od razu coś złego? W ostatniej ciązy miałam mała dawkę duphastonu bo 2x1 teraz mam 3x2 w poprzedniej ciąży miałam mdłości non stop a i tak obumarła, więc spokojnie nie ma co się nakręcać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:33
Ursa, ewa13 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Boziu dziewczyny jak dobrze, że jesteście:)
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Oczywiście nie powiem, że jestem super spokojna, tez mnie nosi od czasu do czasu, po takich przejściach mam prawo się bać, ale tez staram sobie tłumaczyć wszytsko logicznie... Póki nie dzieje się nic naprawdę niepokojącego staram się być spokojna, nerwy niczemu nie służą. Oczywiście ciągle mam ochotę iśc na usg, ale chcę wytrzymać jeszcze tydzień, nie mozna też tak życ od bety do bety od usg do usg... Więcej pozytywnego myślenia, a nasze maluszki na pewno nam za to podziękują
Każda ciąza rozwija się inaczej i porownania nic tutaj nie pomogą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 10:36
Majaaa lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Na diagnostyce macie teraz akcję rabatową pakietu badań dla kobiet w ciąży i przygotowujących się, są tam badania które musimy wykonać w cenie 99zł. Może którejś z was się przyda, ja sobie wydrukowałam bon
Ursa, Lili30, Kaśku lubią tę wiadomość