Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa wrote:Witam i ja ja dzis wizyte mam o 8.45 ..od 4 rano spac nie moge...
Małgorzatka lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Wiesz, że przeszło mi to przez myśl? Co prawda badanie nie było po 48 h ale przyrost i tak 200 % Jeśli będą bliźniaki to spełni się moje marzenie Ale nie jestem zachłanna tak na prawd ę proszę Boga o choćby jedno zdrowe dziecko i donoszoną ciąże
meeegi1771, Ursa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Dziewczyny kujace sie heparyną, ktora z Was robi sobie zastrzyki w ydo, mój brzuch juz wygląda jak siekane mięso. W ktora czesc uda sie kłujecie przednia, boczną?
Dzisiaj sie pojawily lekkie mdłości, ciekawe czy to początekMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Lili, a jaka masz teraz betę.
Ja jak robiłam pierwszy raz to bylo 750, 4 dni później 3 350 i lekarz powiedzial wow
Ja mam jednak nadzieję, ze będzie jedno zdrowe maleństwo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:07
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 bete będę powtarzać dopiero w poniedziałek z innymi badaniami które mam robić co tydzień. Tak więc dam znać w poniedziałek po południu jaki wynik Mam nadzieję, że ładnie przyrośnie. A twój wynik faktycznie imponujący
Co do heparyny to u mnie w brzuch jakos idzie mam tylko malutkie siniaczki w miejscach gdzie się wkłułam, mniej boli mnie po lewej stronie od pępka, po prawej stronie czuję opór podczas wstrzykiwania i większy ból. Perspektywa zrobienia zastrzyku w udo przeraża mnie i póki nie będzie takiej konieczności to nie zrobię tam zastrzyku, wydaje mi się że będzie boleć bardziej w udo... Z jakich powodów bierzesz heparynę?Małgorzatka lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
zetaaa wrote:No wlasnie dziwne z ta clexane ja waze 98 prawie kg a dawke mam profilaktyczna 40 mg..a przeciwciala ana mam 200
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 08:21
3 Aniołki w niebie
-
Przykro mi aagatkaa1984 że Ciebie to spotkało, niestety to że ma sie juz dziecko nie znaczy, że kolejne ciąże będą bezproblemowe- tak to juz jest z immunologią zmienna jest Ale na lekach powinno byc dobrze i tego się trzymamy
Ursa lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Z tego co mi lekarze mówią, to byla fizjologia, bo właśnie pierwsza ciąża byla prawidłowa. Mój toczeń jest pięknie zaleczony, ana male 1:160 antykolagulant tocznia w tym momencie ujemny, kardiolipidowe tez. W ciąży straconej, mysle, ze mój organizm byl za slaby wazylam tylko 44kg przy wzroście 162, dużo pracowałam, bralam antybiotyk, wiec...
-
Witam sie i ja. Nie pisalam bo mi konto sie zablokowalo, ale czytalam na biezaco. Gratuluje wszystkim nowym mamom i sciskam mocno te, ktorym lekarze przekazuja zle wiesci.
Ja czekam na kolejne usg 16 marca, wczesniej mam do zrobienia pakiet badan, w tym usg piersi. 23 marca mam wizyte u gina a takze usg prenatalne. Wahalam sie troche ale w koncu sie zdecydowalam. Covdo objawow to ciagle mam cos, wiec czuje ze jestem w ciazy. U mnie pomalu rodxina sie dowiaduje poczta pantoflowa. W sobote planuje powiedziec w pracy. Nie wiem jak to bedzie bo kolezanka ktora miala wrocic z macierzynskuego postanowila nas wykiwac i powiedziala ze wczesniej niz we wrzesniu nie wroci. Ja tyle nie dam rafy pracowac, tym bardziej ze zaczynam miec lekkie nadcusnienie i boje sie ze w pracy mi sie zaostrzy. Milego dnia wam zycze, ja zmykam na sniadankoMałgorzatka lubi tę wiadomość