X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maciek osikal sobie 2dni temu tył glowy :p z takimi umiejętnościami będzie miał bab na pęczki ;)

Rewianka dzięki za odp, wzielam ibuprom i już trochę spada. Mój cudowny mąż wyszedł z pracy wcześniej i mnie podmienil :)

jaroszka, Natka88, agaton, maluda, ~Rewianka~, paula1, Little Frog, Blondik lubią tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakręcona moja Oliwka to jak w porę nie zauważę i nie powycieram jej szyjki to ma ser :D normalnie białe kulki :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez włosy obrzygane, a pod szyja ma fałdę i tam sie zbiera ser Haha

relgh371crdcdbv2.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemyłam jej dwa razy za uszami i szyje,przebralam i namaściłam olejem kokosowym i nadal moje dziecko śmierdzi... Zaraz ja wykapiemy jeszcze i zobaczę co wtedy;)
    Jaroszka,Ciebie nie ma to nudno ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 19:14

jaroszka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania no Oski to samo hahah . Małe smierduchy <3

agania lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Oskarek jak się wykapie fo lub przemyka woda z płynem w którym go kapiemy już pachnie haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze laski czy Wy też macie dziś taki dzień zamulenia? Niby byłam na spacerze ,pozalatwialam sprawy , w domku posprzatalam , obiad zrobiłam ale jakoś czuję się padnieta ... chętnie bym padła plackiem i nic nie robiła.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,mialam tak wczoraj,dzisiaj kręcę sie jak maly samochodzik,ale piłam dzisiaj kawke i nieźle mi kopa dala,poza tym słoneczko świeciło i od razu lepiej;)
    A ja musze się za to becikowe wziac,a tak mi się nie chce...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie po becikowym ani śladu już hehe . ;D
    Mam nadzieję , że jutro też u mnie będzie ładniejsza pogoda i az będzie się chciało żyć bo dziś deszcz i ponuro ... chwila bez deszczu to skorzystałam ze spacerku.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde laski, zabrałam jej tegocsmoczka i powinna juz spać od godziny, a ona pczy jak 5 zl

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o "wyjątkowe" umiejętności naszych dzieci, to mój Franek codziennie po karmieniu o 13:00 wali taką kupę, że na plecach podchodzi pod szyje :-P Dziś Go tak musiałam przewijać w samochodzie na tylnym siedzeniu, bo na naszych polskich stacjach benzynowych przewijaka nie upatrzysz ;-) Gdyby już siedział, to bym Go po tym karmieniu na nocnik sadzała! Zdolne te nasze Maluchy :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 21:15

Bąbelek, agaton, onka lubią tę wiadomość

• aanaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda miałyśmy 4 antybiotyki, bo Natalka miała zakazenie, tylko nie mamy wpisaneych nigdzie wiec nie wiemy jakie...badanie przesiewowe sluchu wyszlo ok, ale dzis na kontroli lekarka kazala sprawdzić na jakim poziomie mala slyszy. Nie wiem jak ja ją uśpię do tego badania...mam wrażenie ze nawet na szept reaguje ale lepiej sprawdzić, będziemy spokojniejsi :) a pani doktor dzis za zajrzenie malej do ucha wziela 100 zl. Badanie nie trwało minuty...
    Cos sie dawno Mika nie odzywała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 21:17

iv09hdge6yql001e.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Rewianka~ wrote:
    Jeżeli chodzi o "wyjątkowe" umiejętności naszych dzieci, to mój Franek codziennie po karmieniu o 13:00 wali taką kupę, że na plecach podchodzi pod szyje :-P Dziś Go tak musiałam przewijać w samochodzie na tylnym siedzeniu, bo na naszych polskich stacjach benzynowych przewijaka nie upatrzysz ;-) Gdyby już siedział, to bym Go po tym karmieniu na nocnik sadzała! Zdolne te nasze Maluchy :-D

Było dość głośno o tym jak Ania Mucha przebierala swoje dziecko na stole chyba właśnie na stacji benzynowej, bo przewijaka nie było.

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja słyszałam że po cc można się starać po roku o ciążę :).
    Ja i tak za niedługo muszę mieć laparoskopie na mięśniaki więc od niej przynajmniej pół roku musi minąć.

Witam się wieczorkiem :)

Dziś powąchałam Leosia po dzisiejszych postach i nie jest źle hehehe ;).

Poza tym wypadają mi strasznie włosy :(, ale tak strasznie że wyciągam je garściami przy czesaniu a po myciu to już tragedia :(. Niby wiem że tak jest po ciąży ale jakoś się boję że nic mi nie zostanie. Mam nadzieję że tabletki pomogą.

No i nie dostałam jeszcze @, a przed świętami zaczęłam brać hormony na wstrzymanie resztek mojej nieszczęsnej laktacji i okresu jak nie było tak nie ma. Już zaczyna mnie to zastanawiać, no bo w ciąży to przecież raczej nie jestem ;).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika żyje :) jest ok ... stały kontakt z nią mam

aanaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola.321, co bierzesz na wypadanie włosów?? U mnie podobnie..lecą garściami :'( jak długo to może trwać orientuje się któraś z was?

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa no i nadal @ brak..

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Maluda miałyśmy 4 antybiotyki, bo Natalka miała zakazenie, tylko nie mamy wpisaneych nigdzie wiec nie wiemy jakie...badanie przesiewowe sluchu wyszlo ok, ale dzis na kontroli lekarka kazala sprawdzić na jakim poziomie mala slyszy. Nie wiem jak ja ją uśpię do tego badania...mam wrażenie ze nawet na szept reaguje ale lepiej sprawdzić, będziemy spokojniejsi :) a pani doktor dzis za zajrzenie malej do ucha wziela 100 zl. Badanie nie trwało minuty...
    Cos sie dawno Mika nie odzywała?

Dziękuję, że o mnie myślisz. Wróciliśmy w niedziele do de. Niestety mielśmy wypadek i kolejny problem na głowie ( tak wiem pech za pechem ). Mam torche do ogarnięcie, w dodatku Madzia stała się kompletnym diabłem. Nie ogarniam jej. Nie czytuję forum, bo ostatnio zaczęłam się czuć jak wyrodna matka, ja nie mam cierpliwości do swojego dziecka i nie ukrywam tego i zgrywać perfect mamy też nie będę, bo mam ochotę czasem zamknąć moje dziecko w szafie lub pod zlewem. Z Madzią ok, wczoraj miałą 3 szczepionki, ze mną gorzej, ale dziś luzuje bo mam serdecznie dość. Pije piwo a D sięzajmuje małą. Zazdroszcze tym, które mają minimum 2 a i nawet jedno a dające w kość jak ostatnio moja mała. Pozdrawiam wszystkie normalne

ZakręconaOna, onka, jaroszka lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka cc na zyczenie? Kochana przemysl to ja czulam bol nie do opisania jak sobie przypomne to plakac sie chce 4 dni dziecka nie przebieralam bo nie moglam wstac , 2 tyg do siebie dochodzilam cos strasznego przez to nie wiem czy nathan bedzie mial rodzenstwo bo nie wiem czy drugi raz dam rade wytrymac taki bol ... a ze mna na sali laska urodzila a po 15 min utach wstala wykapala sie wloski zrobila i poszla gdzies z mezem ... a ja 5 dni pod kroplowkami MASAKRA .. wiem naturalny tez moze byc ciezki ale moja cc to koszmar ! :(

Natka super buziaki dla Marysi :*

Ja was czytam ale na kom zanim odpisze ... ale moze ktos mnie jeszcze pamieta :D

Jutro mamy dwa razy "kuju kuju " :(

Dobranoc :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, mam nadzieje ze nic poważnego Wam się nie stało. A Ty chyba masz kryzys. To normalne :) szczególnie jak sie ma diabelka w domu :) odziapnij sobie, nie kazda z nas ma nerwy ze stali. Ja od kilku dni zaczęłam warczeć wieczorami, ale po prostu mowie mojemu ze potrzebuje chwili spokoju i idę np pod prysznic zeby nie zwariować. Kocham moje dziecko ale czasem potrzebuje relaksu:) Zazdroszczę piwka :)

iv09hdge6yql001e.png
‹‹ 2998 2999 3000 3001 3002 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ