Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaciek osikal sobie 2dni temu tył glowy :p z takimi umiejętnościami będzie miał bab na pęczki
Rewianka dzięki za odp, wzielam ibuprom i już trochę spada. Mój cudowny mąż wyszedł z pracy wcześniej i mnie podmieniljaroszka, Natka88, agaton, maluda, ~Rewianka~, paula1, Little Frog, Blondik lubią tę wiadomość
-
Przemyłam jej dwa razy za uszami i szyje,przebralam i namaściłam olejem kokosowym i nadal moje dziecko śmierdzi... Zaraz ja wykapiemy jeszcze i zobaczę co wtedy;)
Jaroszka,Ciebie nie ma to nudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 19:14
jaroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżeli chodzi o "wyjątkowe" umiejętności naszych dzieci, to mój Franek codziennie po karmieniu o 13:00 wali taką kupę, że na plecach podchodzi pod szyje Dziś Go tak musiałam przewijać w samochodzie na tylnym siedzeniu, bo na naszych polskich stacjach benzynowych przewijaka nie upatrzysz Gdyby już siedział, to bym Go po tym karmieniu na nocnik sadzała! Zdolne te nasze Maluchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 21:15
Bąbelek, agaton, onka lubią tę wiadomość
-
Maluda miałyśmy 4 antybiotyki, bo Natalka miała zakazenie, tylko nie mamy wpisaneych nigdzie wiec nie wiemy jakie...badanie przesiewowe sluchu wyszlo ok, ale dzis na kontroli lekarka kazala sprawdzić na jakim poziomie mala slyszy. Nie wiem jak ja ją uśpię do tego badania...mam wrażenie ze nawet na szept reaguje ale lepiej sprawdzić, będziemy spokojniejsi a pani doktor dzis za zajrzenie malej do ucha wziela 100 zl. Badanie nie trwało minuty...
Cos sie dawno Mika nie odzywała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 21:17
-
~Rewianka~ wrote:Jeżeli chodzi o "wyjątkowe" umiejętności naszych dzieci, to mój Franek codziennie po karmieniu o 13:00 wali taką kupę, że na plecach podchodzi pod szyje Dziś Go tak musiałam przewijać w samochodzie na tylnym siedzeniu, bo na naszych polskich stacjach benzynowych przewijaka nie upatrzysz Gdyby już siedział, to bym Go po tym karmieniu na nocnik sadzała! Zdolne te nasze Maluchy
Było dość głośno o tym jak Ania Mucha przebierala swoje dziecko na stole chyba właśnie na stacji benzynowej, bo przewijaka nie było. -
Ja słyszałam że po cc można się starać po roku o ciążę .
Ja i tak za niedługo muszę mieć laparoskopie na mięśniaki więc od niej przynajmniej pół roku musi minąć.
Witam się wieczorkiem
Dziś powąchałam Leosia po dzisiejszych postach i nie jest źle hehehe .
Poza tym wypadają mi strasznie włosy , ale tak strasznie że wyciągam je garściami przy czesaniu a po myciu to już tragedia . Niby wiem że tak jest po ciąży ale jakoś się boję że nic mi nie zostanie. Mam nadzieję że tabletki pomogą.
No i nie dostałam jeszcze @, a przed świętami zaczęłam brać hormony na wstrzymanie resztek mojej nieszczęsnej laktacji i okresu jak nie było tak nie ma. Już zaczyna mnie to zastanawiać, no bo w ciąży to przecież raczej nie jestem . -
aanaa wrote:Maluda miałyśmy 4 antybiotyki, bo Natalka miała zakazenie, tylko nie mamy wpisaneych nigdzie wiec nie wiemy jakie...badanie przesiewowe sluchu wyszlo ok, ale dzis na kontroli lekarka kazala sprawdzić na jakim poziomie mala slyszy. Nie wiem jak ja ją uśpię do tego badania...mam wrażenie ze nawet na szept reaguje ale lepiej sprawdzić, będziemy spokojniejsi a pani doktor dzis za zajrzenie malej do ucha wziela 100 zl. Badanie nie trwało minuty...
Cos sie dawno Mika nie odzywała?
Dziękuję, że o mnie myślisz. Wróciliśmy w niedziele do de. Niestety mielśmy wypadek i kolejny problem na głowie ( tak wiem pech za pechem ). Mam torche do ogarnięcie, w dodatku Madzia stała się kompletnym diabłem. Nie ogarniam jej. Nie czytuję forum, bo ostatnio zaczęłam się czuć jak wyrodna matka, ja nie mam cierpliwości do swojego dziecka i nie ukrywam tego i zgrywać perfect mamy też nie będę, bo mam ochotę czasem zamknąć moje dziecko w szafie lub pod zlewem. Z Madzią ok, wczoraj miałą 3 szczepionki, ze mną gorzej, ale dziś luzuje bo mam serdecznie dość. Pije piwo a D sięzajmuje małą. Zazdroszcze tym, które mają minimum 2 a i nawet jedno a dające w kość jak ostatnio moja mała. Pozdrawiam wszystkie normalneZakręconaOna, onka, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Stokrotka cc na zyczenie? Kochana przemysl to ja czulam bol nie do opisania jak sobie przypomne to plakac sie chce 4 dni dziecka nie przebieralam bo nie moglam wstac , 2 tyg do siebie dochodzilam cos strasznego przez to nie wiem czy nathan bedzie mial rodzenstwo bo nie wiem czy drugi raz dam rade wytrymac taki bol ... a ze mna na sali laska urodzila a po 15 min utach wstala wykapala sie wloski zrobila i poszla gdzies z mezem ... a ja 5 dni pod kroplowkami MASAKRA .. wiem naturalny tez moze byc ciezki ale moja cc to koszmar !
Natka super buziaki dla Marysi :*
Ja was czytam ale na kom zanim odpisze ... ale moze ktos mnie jeszcze pamieta
Jutro mamy dwa razy "kuju kuju "
Dobranoc :*
-
Mika, mam nadzieje ze nic poważnego Wam się nie stało. A Ty chyba masz kryzys. To normalne szczególnie jak sie ma diabelka w domu odziapnij sobie, nie kazda z nas ma nerwy ze stali. Ja od kilku dni zaczęłam warczeć wieczorami, ale po prostu mowie mojemu ze potrzebuje chwili spokoju i idę np pod prysznic zeby nie zwariować. Kocham moje dziecko ale czasem potrzebuje relaksu:) Zazdroszczę piwka