Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez ostatnio patrzylam i czytalam majowki szukajac bree . Moze by tam napisac i poprosic zeby do nas wpadla ??
Maluda daj znac co z palcem . A ten chirurg co za dziad ...
Aana jaka smieszka kochana
Ola nie ma za co kochana ! Ja zaczynalam i nadal cwicze skalpel. Wpisz na yt skalpel i pierwszy filmik 40min . Oczywiscie ja wytrwalam polowe dopoero po jakims czasie bylam w stanie bez pauzy zrobic 40min . Pozniej mozesz zmienic na skalpel2 , turbo wyzwanie , secret i 6minotowki . Mozesz robic za kazdym razem inne . Jesli wybierzesz 6min musisz zrobic ich 6 !
Tak na prawde mialam postanowienie cwiczyc 3 razy w tyg a jak zaczelam to przez 3miesiace opuscilam tylko dwa dni to tak wciagajace i tak widac efwkty ze dzien bez cwiczen dzien stracony !
Powodzenia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 16:02
ZakręconaOna, maluda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczesliwa_mamusia21 wrote:Aaa bym zapomniala ! Dokladnie rok temu powstal moj maly michelinek !
Szczęśliwa, ja też to wczoraj wspominałam Franek został poczęty 24. stycznia 2015 r. A dokładnie rok pózniej miał chrzest (wczoraj) i 24. stycznia będzie obchodził imieninyagaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Uwaga, chwale się.
Ciasto z fasoli jest pyszne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab3e2c3b7dca.jpg
Jak Ty to robisz ?
Szczęśliwa !
Zarazilas mnie na maksa -
Kochane wróciłam od chirurga- był konkretny- dostałam na tydzień silny antybiotyk, tabletki przeciwbólowe i przeciwzapalne, maść i dodatkowo mam moczyć palec dwa razy dziennie w "białym jeleniu", żeby stan mojego palca się poprawił i 4 lutego o godz. 17.00 mam zabieg- dr ma wyciąć mi w znieczuleniu miejscowym kawałek paznokcia, żeby dostać się do problemu, a na koniec założyć jakieś szwy, żeby paznokieć zaczął dobrze rosnąć. Ta przyjemność będzie kosztowała mnie jeszcze 200 zł. Już chce mieć to za sobą...
-
wiedzma ale apetycznie wyglada mniam !
Rewianka no to szczesliwa data ! Super !
Maluda ciesze sie ze zajal sie Twoim palcem i oby do tego lutego i wszystko bedzie dobrze !
Ah Ciebie tez zmotywowalam strasznie sie ciesze , Powodzenia !
A u nas goaraczka i marudzenie~Rewianka~, maluda lubią tę wiadomość
-
Wiedzma,bajeranckie to ciasto,cos w moim stylu haha,kiedys robiłam sernik bez sera,z nerkowcow, a szarlotka z kaszy jaglanej to juz standard w moim domu:) jedyne ciasto jakie od czasu do czasu robię
Maluda,kciukasy za palucha!
Ten burak lekarz to pewnie musiałaś sie go pytać czy cie przyjmie a on tak wyskoczył na ciebie? Ja tp mimo ze twarda babka jestem,to bym się pewnie rozryczala, bo nie dość ze człowiek musi prosić,żeby ci pomógł,to jeszcze takie cos... Eh no ale nie ma co,dobrze,ze załatwisz to wkrótce:)
Szczesliwa,fajnie by bylo te pieluchy zakupić,ale ja się boje,ze to ostatnie dni używania pampersów 3 przez Hele bo juz się przyciasnawe robią,mimo,ze dopiero wazy 6,3 kg,ale ma niecale 70 cm długości,jest troszkę krotsza od przewijają,który ma 70 cm:)
Zdrowka dla Nathanka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 22:00
szczesliwa_mamusia21, maluda lubią tę wiadomość
-
Moja Oliwka tez miała maleńka dupke, a teraz ma już większa - nie wiem kiedy to sie stało, nosi 3 i są takie akurat! Jeszcze max miesiąc i będzie nosiła 4. Nie wiem kiedy ten czas leci...
zaczęłam ściągać jej na noc mleko laktatorem i dawać butelka, bo nie ma problemu z zaśnięciem i śpi dłużej, wczoraj spała od 20:30 do 5:00 bez przerw, dziś od 20:00 do 4:00 bez przerw, a ja jestem wypoczęta. Moje dziecko na noc potrzebuje sie porządnie najeść - je 200ml-220ml, a raz nawet zjadła 250ml nie wiem gdzie ona to mieści!!!! I będę tak już zawsze robić, dawać butle swojego mleka noc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:37
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość