X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, ja mam nadzieję, że tez to są tylko moje głupie żarty i jednak nie będę pierwszą obwieszczającą takie wieści :D

Aleksandra, u mnie pierwszy raz taka akcja, ze nie była jeszcze głodna i zasnęli, a po drzemce zjadła. Ogolnie jak jest glodna to wlasnie marudzi i placze

Szczesliwa, ja tak wykonuje to ćwiczenie :D i to praktycznie za każdym razem. No nie znoszę tego!

A co do tego co wkleiłaś, to aż mną trzepie z nerwów! Jak tak można?! Ehhh... biedne te niektóre dzieciaczki...

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka najwazniejsze ze znlazlas nie sposob a taka chwilka odpoczynku jest nawet wskazana :P

No ja do dzis sie nie moge otrzasnac... Dobrze ze jest juz pod opieka i jest bezpieczny ...

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, wybacz, ale nie czytam tego... Ja strasznie przeżywam takie rzeczy i później za mną te obrazy chodzą i śnią mi się itp... Już dość mam przeżyć ostatnio, pisałam wam zresztą...

Ola, chciałam ci jeszcze napisać, że super, ze jesteście z mężem razem. Ja sobie nie wyobrażam inaczej, choćby na końcu świata ale razem :)

Madu, to odezwe się jak coś, super by było :)
    Polubiłam za spotkanie, nie za kryzys oczywiście. W ogóle on sobie chyba pomylił coś i zapomniał, że był już u ciebie, miał iśc do kogo innego... współczuje, musisz dac rade, jak nie Ty to kto.

Lojka, Leoś śliczny :)

Ja wam powiem co do ćwiczeń, że typowych brzuszków się boję robić, ale ogólnie mój brzuch jest duuużo fajniejszy po tych aerobikach, czuję, ze się rozruszałam i całe moje ciało na tym zyskało :) Mimo, ze nie schudłam, to jakoś się lepiej czuje i ta blizna mnie mniej boli i więcej mogę robić :)
    Polecam powolne wdrażanie w ćwiczenia :)

Co to ja miałam jeszcze pisać...
    Rewianka, że nie tolerujemy takich tekstów ;P Jesteś wspaniałą mamą, czasami po tym co piszesz, to mnie w kompleksy wpędzasz, bo ja mam wrażenie jestem w pewnych kwestiach ignorantką, a ty dociekasz wielu informacji i wszystko wiesz, albo chcesz się dowiedzieć :)

Szczęśliwa, super, że Nathanek zdrowy :)

Oj, jeszcze bym dużo popisała, ale ide spać :) do jutra

~Rewianka~, ola.321, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • sama radość Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 02:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja jak zwykle czytam uważnie a mało pisze. Pozdrawiam wszystkie po równo i znowu pisze bo mam problem. Mój Wojtus ma of kilku dni zaczerwienionego siusiaczka. Wydaje mi się ze to podrażnienie od pieluchy ale naczytalam się bzdur o tym napletku i jak próbuje małemu zobaczyć to u nas prawie nic nie schodzi bardzo mało tej skórki można zsunac i teraz to już zgłupiałam. Może napiszecie jak to jest u was sorry ze ja tak bezpośrednio o tym siusiaku ale z nim to zawsze same problemy ha ha. Dziewczyny łatwiejsze w obsludze

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radość, rivanol (ten w płynie) na gazik i przyłożyć na trochę. To pewnie jakiś stan zapalny. Nasz tez tak miał i przeszło ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) wczoraj to nie było zmęczenie tylko zatrulam się obiadem z bufetu, chyba na Starym oleju robiła. Wymiotowalam jak kot, aż się umywalka zapchala, pielęgniarki niezły polew ze mnie miały.. A jeszcze mały w nocy się obudził a ja nie miałam siły go wziąć i pielęgniarka go karmiła, a po jedzeniu taka kupę walnął ze musiała go całego przebrać i jeszcze przesiaklo na jej fartuch xdd
    Czekam na męża żeby mnie zzmienil trochę bo sił nie mam..

Szczęśliwa masakra ten post, niektórzy ludzie nie powinni mieć dzieci..

Pisalyscie też o ćwiczeniach, podziwiam te które są tak zmotywowane i coś robią, ja narazie nie umiem się zebrać.

my dream lubi tę wiadomość

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Max, zdrowiek Kochana! Te Twoje historie z nawiedzona współlokatorka poprawiają humor! Posmiac się można :) a z drugiej strony żal dzieciaka :(
    Szczęśliwa, płakać się chce...i ten post na FB o tym dzieciątku na nocniku ;(
    Ja jestem na FB, ale do naszego forum mam wielki sentyment! Uwielbiam je! Tam tylko łatwiej wstawiać zdjęcia ;)

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My będziemy mieć zabieg na przetkanie kanalików ;( non stóp infekcja oczu, ciągle krople z antybiotykiem... Ile można? Więc we wtorek dostaniemy skierowanie do szpitala i w połowie marca będzie zabieg ;( płakać mi się chce na sama myśl ;(
    Myslicie, ze ozna robić Ignasiowi okłady z rumianku lub nagietka na oczy?

Max, ale synuś załatwił pielęgniarkę :D

• sama radość Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka współczuję tego zabiegu bo to niby nic ale stres dla rodziców ogromny. Nas czeka podcinanie wędzidelka pod językiem i ciesze się ze na razie lekarze powiedzieli ze mamy czekać do roku. Na giętkie oczy można co do rumianku to może uczulac wiec ostrożnie. Mojego syna bardzo uczula. Ale coś ci powiem moja córcia miała na oczku gradowke i lekarze nie dawali nadzieje ze ona zejdzie miałam już skierowanie na zabieg do szpitala. Kupiłam w aptece ziele babki Lancetowej i przemywalam. Po tygodniu gradowka pękła i zagoila się od tego czasy żadnych problemow. Spróbuj na pewno nie zaszkodzi

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, czytałam to i aż mi się płakać chciałam, pomyślałam, ze takie maleństwo, to nie jego wina, ze ma tak porabana matkę, ale pewnie ta matka, sama miala takich rodziców, wiec i jej mi sie żal zrobilo. Oby dziecko trafilo do rodziny gdzie bedzie kochane

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka u nas podobnie z oczkami ale my podjęliśmy decyzję ze czekamy do roku. Zrobiliśmy sami wymaz z oczu o czekamy na antybiogram. Podobno większość przypadków niedroznych kanalikow rozwiązuje się sama do 1 rz.

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka, jak się robi taki wymaz? Normalnie idzie się do laboratorium i pobierają?

• my dream Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Troszkę nie pisałam ale jestem na posterunku:)
    Pawelek skończył juz 3 miesiące. Kawal z niego mężczyzny.
    U nas jakies uczulenie alergia pieron wie co. Podejrzenie ze od mleka :( jak można to wykluczyć? Pawel jest na mm.

mhsvh371pdpt408y.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę teraz doczytalam, co z tym Maleństwem? :(

Ja dzisiaj usłyszałam od mojej mamy ze skatowalam mojego syna bo dalam mu szczepionke starego typu czyli 4 ukłucia. Mam dola i zlosc niesamowita.

mhsvh371pdpt408y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, u nas wymaz pobrali w zakładzie mikrobiologii uniwersytetu, tam też robią posiew i antybiogram.

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey u nas masakryczny dzień. Mały tak gryzł pięści czy nasze palce a wszelkie gryzaki były beee...płacz non toper. ..już nie miałam siły,choć miniona nocka w końcu w miare przespana. Dzisiaj natomiast na ten ból pewnie zęby,dostał czapek. Śpi bidulek od 19,i na spiocha o 21:30 cycus. Niech pospi troszke dluzej,nabierze sil...niech wyjdzie ten nieszczęsny ząb,bo ja sil nie mam

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę Paula wy to macie nieźle z tymi zębami.

mhsvh371pdpt408y.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pierwotnie też chcieliśmy czekać do roku, ale okazało się, że rocznym dzieciom przetykają w narkozie, więc zdecydowalismy się na zabieg wcześniej. Ale może też zrobimy ten wymaz z oka...sama nie wiem...

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacuska kurcze to sie porobilo ale moze faktycznie warto ten wymaz zrobic .
    Agatka ja plakalam jak to czytalam ... na szczescie maly jest juz bezpieczny !
    Maxi o to nieźle ! Juz lepiej sie czujesz ? Kiedy wychodzicie ?
    My dream , najlepszego dla Pawełka , duzy chlopa !

No i cos mialam jeszcze pisac ale mi sie zapomnialo !

Miłej niedzieli i smacznego rosołku :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka ja chyba wole mu oszczędzić tego zabiegu jeśli może mu to jednak samo.przejść. spróbujemy po wymazie zrobić właściwą antybiotykoterapie i zobaczymy jak to pójdzie. Ja nie ufam pediatrze pod tym względem , tak samo jak mi kazała dziecku podać mm bo za mało przybrał I przez to zaczal odrzucać pierś.

‹‹ 3030 3031 3032 3033 3034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ