X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda tak jak myślałam to ta paskudna bakteria....ale po antybiotykach będzie dobrze!
    Szkoda ze bidulek tyle musial.się nacierpieć z tymi igłami :(
    Dzielny chłopczyk. :*
    Trzymajcie się!

3i49tgf6plfmlliy.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda to dobrze , ze Wojtus mimo choroby jest pogodny :)
    Ale ile on w tym swoim krotkim zyciu juz sie nameczyl .
    Caluski od e-cioci i kolegi Leonka :)

Dziewczyny a czy ktos mam kontakt z zajsonek ? Pamietacie jak robilismy zdjecia w ciazy i Paulina miala zmontowac grupowe zdjecie . Ciekawa jestem czy tozrobila ? :/

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Maluda - trzymajcie się tam dzielnie :*, teraz jak już wiedzą co się dzieje to będzie tylko lepiej :)

agaton - haha no nieźle z tym becikowym :), to można tak chodzić w koło do nich i albo się uda albo nie :)

Dziewczyny czy Wasze dzieci zajmują się same sobą??
    Ja mam wrażenie że Leoś coś nie bardzo lubi się sam bawić i szybko marudzi :/.

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to zalezy od dnia . Wczoraj marudzil,wiec i bawic sie sam nie chcial .Dzisiaj praktycznie pol dnia spedzil w kojcu gryzac wszystkie zabawki .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nad tak jak u lojki - zależy od dnia. Ale mój musi mnie mieć w zasiegu wzroku nawet jeśli się bawi sam.zresztą i tak musze przy nim siedzieć bo zaraz mi się na brzuch przewraca i robi samolot ;)

• maluda Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam za wsparcie i caluski. Szkoda mi go bo taki mały a ciągle mu musza igly wbijac. Jak zrobiliśmy badanie w przychodni w czwartek to nawet nie zaplakal marszczyl tylko brwi i byl strasznie powazny. Ale był z niego dumna. Tu w szpitalu wbijaja się hurtowo takim maluchom i nie przejmują się że po 6 razy próbują. U nas ciężką noc bo do tego akcja ząbkowanie ciąg dalszy i co chwila nas budza po cos. Jedyny plus że nikt nie marudzi że mały śpi że mną na rozkładanej kanapie a nie w lozeczku.

relganli4wkmj4ii.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki za Wojtusia.

Moja gwiazdeczka przespała od 20 do 9 rano z dwoma pobudkami normalnie złote dziecko.

http://allegro.pl/wozek-spacerowy-corsa-standard-i5947737370.html

co o tym wózku myślcie? Mam małe autko i własnie dlatego chcę kupić taki wózek.

event.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda trzymajcie się i kciuki za Wojtusia, zeby szybko wrócił do zdrowia.

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Villemo szczerze? Ja bym takiego wózka nie kupiła nawet mając Male auto :/ No ale wiadomo to ty decydujesz ;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Villemo szczerze? Ja bym takiego wózka nie kupiła nawet mając Male auto :/ No ale wiadomo to ty decydujesz ;)

Dlaczego ???

event.png
  • sama radość Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Villemo a ja ci powiem tylko tak ze taki wózek jak najbardziej tylko dla siedzącego juz dziecka. Ja tez miałam parasolkę dla starszej ale to jak miała już 2 latka. Ja rozumiem ze ktoś moze potrzebować małych i lekkich wózków. Jak ktoś mieszka w domu to nie myśli o wadze wózka. Ja mieszkam na 3 piętrze i czasem nie idę na spacer bo nie mam siły znieść wózka. I nie mam byle czego tylko normalna gondola ale z dzieckiem to już się robi 15kg. Tragarza nie zatrudniam. Także wózek spoko ale dla starsza ka ze względu na plecy po prostu

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda, niech Wojtus szybko wraca do zdrowia.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama radość wiesz ten wózek będzie jeździł ze mną autkiem bo mam małe, szukałam takiego który w miarę jest ok i ten wydaje się taki bo siedzenie rozkłada się do pozycji leżącej a chcę w tym roku jechać w góry i nad morze, na wakacje nasze Maluszki już powinny w miare dobrze siedzieć. Dlatego myślę o zakupie.

event.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda zdrówka dla Wojtusia :*

Mam pytanie do tych które używają chusty bo przymierzam się do zakupu. Jaka długość powinnam wybrać? Mam 162 cm wzrostu , 57kg (rozmiar M, jeśli to potrzebne) a mąż 174cm i około 75 kg (rozmiar L). Myślałam o 4,2m ale nie wiem cY nie bedZie za krótka..?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 17:58

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Dlaczego ???

No nie podoba mi się. Mi sie nigdy nie podobały takie malutkie niskie spacerówki. Niewiem może dlatego że należę do wyższych osób?
    :/

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • sama radość Ekspertka

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluda zdrowia zdrowia i zdrowia. A jak leżysz teraz w szpitalu to coś ci mówią jak pielęgnować siusiaczka? Bo ja nadal nie wiem co z tym robic

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxi na stronie little frog jest tabela z rozmiarami, wzrostem i rodzajem wiazania i na podstawie tego mozna ze spokojem wybrac odpowiedni rozmiar:)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Sama radość wiesz ten wózek będzie jeździł ze mną autkiem bo mam małe, szukałam takiego który w miarę jest ok i ten wydaje się taki bo siedzenie rozkłada się do pozycji leżącej a chcę w tym roku jechać w góry i nad morze, na wakacje nasze Maluszki już powinny w miare dobrze siedzieć. Dlatego myślę o zakupie.

Kochana, ja wlasnie bylam w Zakopcu i wozek jechal po asfalcie nad Morskie Oko i to chyba jedyna droga gdzie zwykly wozek da rade, w kazdej dolince mloda by wytrzeslo na kamieniach, a co dopiero w spacerowce. Nad morzem, to tez taki wozeczek da rade tylko po promenadzie, po plazy nigdy w zyciu go nie uciagniesz.

Mi sie ten wozek nie podoba, ale ja wychodze z zalozenia, ze wole dolozyc kase i kupic np.maclarena, maja takze w ofercie mini wersje (znajomi kupowali jak lecieli na Kos). Wile jakas znana marke, przetestowana, niz no name. Tu chodzi o wygode ale i bezpieczenstwo naszych dzieci:)

W zadnym wypadku nie jest to atak na Ciebie!!! Takie mam tylko zdanie.

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • maluda Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama radość wrote:
    Maluda zdrowia zdrowia i zdrowia. A jak leżysz teraz w szpitalu to coś ci mówią jak pielęgnować siusiaczka? Bo ja nadal nie wiem co z tym robic
    Dziekuje. Nic nie mówią bo nie wnikają w pielęgnację dzieci. Ja też już nie dopytuje. Podaja leki i wychodzą.

relganli4wkmj4ii.png
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Natka :*

Villemo według mnie to za szybko na taką spacerowke. Nawet jeśli będzie już siedzieć. Szwagierka też kupiła coś takiego jak córka miała jakieś 9-10 mscy właśnie na wakacje i niby dlatego że wyrosła z tej co była do wózka 3w1. I potem jak oglądałam zdjęcia oMG :o niby siedziec umiała od dawna ale w tym wózku wyglądała jakby miała wypaść chociaż wzrostem była ponad siatka centylowa. I ani pałąk ani pasy nie pomagały. Meczyla się strasznie samym siedzeniem, a też się dało oczywiście rozłożyć na płasko do lezenia. Ale co z tego jak po prostu nie "dorosła" do takiego wózka. Ja bym się zastanowila nad tym..

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
‹‹ 3041 3042 3043 3044 3045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ