Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluda to dobrze , ze Wojtus mimo choroby jest pogodny
Ale ile on w tym swoim krotkim zyciu juz sie nameczyl .
Caluski od e-cioci i kolegi Leonka
Dziewczyny a czy ktos mam kontakt z zajsonek ? Pamietacie jak robilismy zdjecia w ciazy i Paulina miala zmontowac grupowe zdjecie . Ciekawa jestem czy tozrobila ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ojej Maluda - trzymajcie się tam dzielnie :*, teraz jak już wiedzą co się dzieje to będzie tylko lepiej
agaton - haha no nieźle z tym becikowym , to można tak chodzić w koło do nich i albo się uda albo nie
Dziewczyny czy Wasze dzieci zajmują się same sobą??
Ja mam wrażenie że Leoś coś nie bardzo lubi się sam bawić i szybko marudzi . -
nick nieaktualny
-
Dziekuje Wam za wsparcie i caluski. Szkoda mi go bo taki mały a ciągle mu musza igly wbijac. Jak zrobiliśmy badanie w przychodni w czwartek to nawet nie zaplakal marszczyl tylko brwi i byl strasznie powazny. Ale był z niego dumna. Tu w szpitalu wbijaja się hurtowo takim maluchom i nie przejmują się że po 6 razy próbują. U nas ciężką noc bo do tego akcja ząbkowanie ciąg dalszy i co chwila nas budza po cos. Jedyny plus że nikt nie marudzi że mały śpi że mną na rozkładanej kanapie a nie w lozeczku.
-
Trzymamy kciuki za Wojtusia.
Moja gwiazdeczka przespała od 20 do 9 rano z dwoma pobudkami normalnie złote dziecko.
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-corsa-standard-i5947737370.html
co o tym wózku myślcie? Mam małe autko i własnie dlatego chcę kupić taki wózek. -
Villemo a ja ci powiem tylko tak ze taki wózek jak najbardziej tylko dla siedzącego juz dziecka. Ja tez miałam parasolkę dla starszej ale to jak miała już 2 latka. Ja rozumiem ze ktoś moze potrzebować małych i lekkich wózków. Jak ktoś mieszka w domu to nie myśli o wadze wózka. Ja mieszkam na 3 piętrze i czasem nie idę na spacer bo nie mam siły znieść wózka. I nie mam byle czego tylko normalna gondola ale z dzieckiem to już się robi 15kg. Tragarza nie zatrudniam. Także wózek spoko ale dla starsza ka ze względu na plecy po prostu
-
Sama radość wiesz ten wózek będzie jeździł ze mną autkiem bo mam małe, szukałam takiego który w miarę jest ok i ten wydaje się taki bo siedzenie rozkłada się do pozycji leżącej a chcę w tym roku jechać w góry i nad morze, na wakacje nasze Maluszki już powinny w miare dobrze siedzieć. Dlatego myślę o zakupie.
-
Maluda zdrówka dla Wojtusia :*
Mam pytanie do tych które używają chusty bo przymierzam się do zakupu. Jaka długość powinnam wybrać? Mam 162 cm wzrostu , 57kg (rozmiar M, jeśli to potrzebne) a mąż 174cm i około 75 kg (rozmiar L). Myślałam o 4,2m ale nie wiem cY nie bedZie za krótka..?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 17:58
-
villemo_gbm wrote:Sama radość wiesz ten wózek będzie jeździł ze mną autkiem bo mam małe, szukałam takiego który w miarę jest ok i ten wydaje się taki bo siedzenie rozkłada się do pozycji leżącej a chcę w tym roku jechać w góry i nad morze, na wakacje nasze Maluszki już powinny w miare dobrze siedzieć. Dlatego myślę o zakupie.
Kochana, ja wlasnie bylam w Zakopcu i wozek jechal po asfalcie nad Morskie Oko i to chyba jedyna droga gdzie zwykly wozek da rade, w kazdej dolince mloda by wytrzeslo na kamieniach, a co dopiero w spacerowce. Nad morzem, to tez taki wozeczek da rade tylko po promenadzie, po plazy nigdy w zyciu go nie uciagniesz.
Mi sie ten wozek nie podoba, ale ja wychodze z zalozenia, ze wole dolozyc kase i kupic np.maclarena, maja takze w ofercie mini wersje (znajomi kupowali jak lecieli na Kos). Wile jakas znana marke, przetestowana, niz no name. Tu chodzi o wygode ale i bezpieczenstwo naszych dzieci:)
W zadnym wypadku nie jest to atak na Ciebie!!! Takie mam tylko zdanie. -
sama radość wrote:Maluda zdrowia zdrowia i zdrowia. A jak leżysz teraz w szpitalu to coś ci mówią jak pielęgnować siusiaczka? Bo ja nadal nie wiem co z tym robic
-
Dzięki Natka :*
Villemo według mnie to za szybko na taką spacerowke. Nawet jeśli będzie już siedzieć. Szwagierka też kupiła coś takiego jak córka miała jakieś 9-10 mscy właśnie na wakacje i niby dlatego że wyrosła z tej co była do wózka 3w1. I potem jak oglądałam zdjęcia oMG :o niby siedziec umiała od dawna ale w tym wózku wyglądała jakby miała wypaść chociaż wzrostem była ponad siatka centylowa. I ani pałąk ani pasy nie pomagały. Meczyla się strasznie samym siedzeniem, a też się dało oczywiście rozłożyć na płasko do lezenia. Ale co z tego jak po prostu nie "dorosła" do takiego wózka. Ja bym się zastanowila nad tym..