X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxi mok tez ciagle sie podnosi jak tylko dorwie cos zeby sie podciagnac . Mi pediatra powiedzial ze to co robi sam to dobrze znaczy ze tyle umie (jesli mu sie nie pomaga oczywiscie) ja sie smieje z mojego bo on na plecach nie lezy zwby glowa byl oparta tylko caly czas w gorze. D sie smieje ze kaloryfer bedzie mial bo ciagle brzuszki robi :D

agaton, BATTINKA lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maxi mok tez ciagle sie podnosi jak tylko dorwie cos zeby sie podciagnac . Mi pediatra powiedzial ze to co robi sam to dobrze znaczy ze tyle umie (jesli mu sie nie pomaga oczywiscie) ja sie smieje z mojego bo on na plecach nie lezy zwby glowa byl oparta tylko caly czas w gorze. D sie smieje ze kaloryfer bedzie mial bo ciagle brzuszki robi :D

Maximmum lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No eeej no zaczęłyscie i teraz będę musiała czytać fejsa dokładnie żeby się pokumac o kogo chodzi ;)

• agaton Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Onka no dokładnie, ale moze wpadniemy na to :P tylko musimy kontrowersyjne wątki czytać :P Albo załóżmy jakiś? np picie alko przez mamy kp :P ale by się działo :D

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton trzeba wymyślić jakaś petarde w stylu szczepionek ;) chociaż nie wiem co może być bardziej kontrowersyjnego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham zwierzęta ale psa sąsiadów który upierdliwie szczeka i mi budzi Maćka śpiącego na tarasie to bym utlukla!

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjjjjj! No mnie też ciekawość zżera teraz! Jeszcze trochę tak popiszecie, a się sama do forum dopiszę i będę dymić! :D

Nie dość, że tu się malutko dzieje, to jeszcze takie częściowe informacje są tu przenoszone z fejsa i kompletnie nie wiem o co chodzi :P

• Maximmum Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O cukrze nie mam pojęcia, ale trzeba też zwrócić uwagę czy to jest kaszka mleczna czy bezmleczna bo to ważne. No i na gluten.

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • Maximmum Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko ja już też ciekawa jestem o co chodzi ;) ale się nie dowiem bo chyba nie dołączę do grupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 14:14

wff2k6nl4cdo77as.png

Aniołek [*] 7tc - 19.02.2017
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli nie chodzi o mnie ;)to chyba się domyślam ;)chyba bardziej kontrowersyjnego niz kolczyki nie bylo ;)

km5st5odymuuq2ts.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po okuliście. Ignasiowi kanaliki zatkały się do tego stopnia, że jak dr masowala to nawet ropą nie wyszła. Mieliśmy termin zabiegu na 21 marca, dr zadzwoniła do szpitala żeby przyspieszyć i...mamy pojutrze. Powiedziala, że tak zaropiałych oczek dawno nie widziała. Dostaliśmy na te 2 dni vigamox krople ias tobrex, żeby zagoiły się ranki w kącikach.

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, trzymam kciuki, żeby mu w końcu ulżyli, bo biedaczka na pewno to też męczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany jacusianka... trzymam kciuki żeby zabieg był szybki i skuteczny.

• jacusianka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam stresa... Licze na to, że mu ulży. Dobrze, że mąż wziął urlop na ten dzień, bo sama bym chyba zeszła tam na zawał jak go zabiora...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka musi być dobrze, nie ma innego wyjścia!

• madu Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusinka bedzie dobrze! To na pewno go tez męczy....

21.10.2015 Leon <3
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny! Stres jest, a jednocześnie się cieszę, bo widzę jaki juz jest zmęczony tym ciągłym przemywaniem oczu. Jutrzejsza noc będzie pewnie nieprzespana. Dobrze, że jest to forum, tu też można usłyszeć(przeczytać :) ) słowa wsparcia :*

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog jak chcesz dymu to zacznij temat: Alkoholu,szczepionek i przebicia uszek. :) hehe
    Dym gwarantowany:P

Jacusianka kochana wiem co będziesz przechodzić! I cale szczęście ze mąż będzie z Toba bo powiem szczerze ze nie wyobrażam sobie inaczej :((
    Wiesz o co chodzi ze ten zabieg jest tak naprawdę bezbolesny ale na pewno do przyjemnych nie należy,:((
    Współczuję jak szlag. Ale dobrze ze się teraz zdecydowałaś bo moja miala roczek bez kilku dni i byla juz.bardziej kumata.
    Na szczęście jej nie usypiali.
    zabrali mi ją (zdążyłam zajrzeć do sali a tam z 10 osób!) no i sie.zaczęło...ona płakała Tam a ja pod salą wyłam jak bóbr :(( nigdy tego nie zapomnę...
    Powiedz a jedne oczko będą płukać czy obydwa naraz?
    Bo u mnie jedno tylko drugie samo się odetkało może i dlatego ze mala tak się darła że ciśnienie samo.wypchało co miało wypchać.
    Daj znać.kochana PO. Czekamy i trzymany kciuki :*

Little Frog lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, o rany, kciuki za Ignaska i za Ciebie i męzą. Będzie dobrze, super, że mąz ma wolne. Jesteśmy z Tobą :)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny lubię Was czytać. :)

agaton, onka, Bąbelek, WiedźmaMaKota, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
‹‹ 3049 3050 3051 3052 3053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ