Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maxi mok tez ciagle sie podnosi jak tylko dorwie cos zeby sie podciagnac . Mi pediatra powiedzial ze to co robi sam to dobrze znaczy ze tyle umie (jesli mu sie nie pomaga oczywiscie) ja sie smieje z mojego bo on na plecach nie lezy zwby glowa byl oparta tylko caly czas w gorze. D sie smieje ze kaloryfer bedzie mial bo ciagle brzuszki robi
agaton, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Maxi mok tez ciagle sie podnosi jak tylko dorwie cos zeby sie podciagnac . Mi pediatra powiedzial ze to co robi sam to dobrze znaczy ze tyle umie (jesli mu sie nie pomaga oczywiscie) ja sie smieje z mojego bo on na plecach nie lezy zwby glowa byl oparta tylko caly czas w gorze. D sie smieje ze kaloryfer bedzie mial bo ciagle brzuszki robi
Maximmum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ejjjjjj! No mnie też ciekawość zżera teraz! Jeszcze trochę tak popiszecie, a się sama do forum dopiszę i będę dymić!
Nie dość, że tu się malutko dzieje, to jeszcze takie częściowe informacje są tu przenoszone z fejsa i kompletnie nie wiem o co chodzi
agaton, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
My po okuliście. Ignasiowi kanaliki zatkały się do tego stopnia, że jak dr masowala to nawet ropą nie wyszła. Mieliśmy termin zabiegu na 21 marca, dr zadzwoniła do szpitala żeby przyspieszyć i...mamy pojutrze. Powiedziala, że tak zaropiałych oczek dawno nie widziała. Dostaliśmy na te 2 dni vigamox krople ias tobrex, żeby zagoiły się ranki w kącikach.[/url]
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny! Stres jest, a jednocześnie się cieszę, bo widzę jaki juz jest zmęczony tym ciągłym przemywaniem oczu. Jutrzejsza noc będzie pewnie nieprzespana. Dobrze, że jest to forum, tu też można usłyszeć(przeczytać ) słowa wsparcia :*[/url]
[/url] -
Little Frog jak chcesz dymu to zacznij temat: Alkoholu,szczepionek i przebicia uszek. hehe
Dym gwarantowany:P
Jacusianka kochana wiem co będziesz przechodzić! I cale szczęście ze mąż będzie z Toba bo powiem szczerze ze nie wyobrażam sobie inaczej (
Wiesz o co chodzi ze ten zabieg jest tak naprawdę bezbolesny ale na pewno do przyjemnych nie należy,(
Współczuję jak szlag. Ale dobrze ze się teraz zdecydowałaś bo moja miala roczek bez kilku dni i byla juz.bardziej kumata.
Na szczęście jej nie usypiali.
zabrali mi ją (zdążyłam zajrzeć do sali a tam z 10 osób!) no i sie.zaczęło...ona płakała Tam a ja pod salą wyłam jak bóbr ( nigdy tego nie zapomnę...
Powiedz a jedne oczko będą płukać czy obydwa naraz?
Bo u mnie jedno tylko drugie samo się odetkało może i dlatego ze mala tak się darła że ciśnienie samo.wypchało co miało wypchać.
Daj znać.kochana PO. Czekamy i trzymany kciuki :*Little Frog lubi tę wiadomość