Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maxymiliana ja miałam tak - zaczynałam od nanPRO ale Mała miała zaparcia straszne i przeszłam na Hipp Bio Combotik i jest super kupka codziennie, nie ma kolek.
Co do okresu to ja mam już od 5 tyg. życia Małej bardzo się zestresowałam tym ze Mała wylądowała na trzy dni na patologi noworodka na obserwacji (na noc musiałam ją zostawiać samą) w jej 3 tyg. życia i przyszedł okres, od tamtej pory mam strasznie nieregularne i był już 4 razy myślałam,że sobie odpocznę a tu lipka mogę teraz dostać nawet po 17 dniach - rozchwiane na maksa. -
Ale mialam nadrabiania
Widze , ze sie tu dzieje i bawimy sie w detektywow Ja tam nie wiem o kogo chodzi i nawet pomyslu nie mam kto to moze byc
jacusianka trzymam bardzo mocno kciuki za Ignasia ! Mam nadzieje ,ze po zabiegu wszystko bedzie juz dobrze z oczkami .
maluda biedy ten Wojtus ! Czemu oni sami nie wpadna na pomysl , zeby dac mu antybiotyk doustny ,a nie znecaja sie nad malym
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka lubie za detektywow nie za malych bidulkow
Oni sa juz znieczuleni na maksa ... Jezu zawsze sobie mysle ze gdybym tylko jakos wybitniej sie uczyla zostalabym lekarzem i ludzie by sie do mnie zabijali w kolejki bo bym byla najmilsza i najczulsza na swiecie ja nie wiem ze to tak bez powolania Ci ludzie ...
-
Jestem !!!!! Wracam do żywych lachonki moje
A Ja wiem o kogo chodzi bankowo ! ale bi powiem bo nie wypada tralalla no chyba , że ... hahaha
Tak Ja już w uk od poniedziałku , mam się dobrze z moim pitkiem
BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, PauLLa lubią tę wiadomość
-
A propo okresu to wiecie ze do ponownej ciazy jego brak czestk nie przeszkadza? Znam przypadki z najblizszego otoczenia ze mama dowiedziala sie o ciazy kiedy juz z cala pewnoscia mozna bylo okdeslic plec dziecka bo przeciez jp i nie@ albo drugi przypadek ala blizniat:-) dzieci sa z tego samego rocznika z tym ze jedno z poczatku dr7gie z konca roku:-)
A ja chcialam sie zapytac mam ktore cc. Czy nastepna ciaze tez nastawiacie sie na cc czy wolalybhscie naturalnie? Ja mialam wywolywany porod i skonczylo sie cc po prawie 12h. Teraz pytalam lekarza kiedy moge starac sie o rodzenstwo jesli chce probowac naturalnid to powiedzial ze dopiero
Po 2 latach zaczac sie starac co dla mnie jest troche dluuugo. A wasi lekarze sa podobnego zdania?
-
Weźcie mnie nie straszcie tymi okresami kuźwa, ja nie dostałam jeszcze po cc okresu, kp, ale w nocy na pewno nie co 2,3 h, mam przerwy 8h około... zabezpieczamy się niby prezerwatywą, ale... tabletek nie chcę już, bo znowu mi zrobią sito z organizmu. A ciągle chce mi się jeść, normalnie jestem taka nienasycona, że szok. Ciągle bym coś jadła, ciekawe czy Wy też tak macie jak kp?
-
Ja tez jeszcze bez @ ,ale w ciazy napewno nie jestem .
agania ja tez Żrę Co prawda jem rzeczy zdrowe i nie kaloryczne ,ale w duzych ilosciach .Wydaje mi sie , ze to kp tak na nasz apetyt wplywa.
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
ja w sumie nie mam jakiegoś specjalnego apetytu. jem 5 posiłków dziennie teraz to wogóle dieta więc no. A okres dostałam 12 tygodni po cc, i teraz niby cos się kroi ale w sumie nie wiem czy coś z tego będzie, a kp średnio co 3h. Może ta @ w styczniu to była jednorazowa akcja.21.10.2015 Leon
-
nick nieaktualny
-
też mam ssanie w żołądku po każdym karmieniu. Ja mimo braku @ licze na szybką wpadkę :0 My dość długo się staralismy, więc tym razem licze na szybki cud
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 09:40
Little Frog, PauLLa lubią tę wiadomość
-
To pocieszyłyście mnie ja też nie jem nie wiadomo czego, jakieś sucharki, wafle ryżowe, takie rzeczy raczej jak już. No, ale i tak waga stoi, nie chce zejść w dół, bo jem jakbym nigdy nic nie widziała co prawda mam 3kg mniej niż jak zaszłam w ciążę, ale chciałabym jeszcze z 3 kg zrzucić, a na razie się nie zanosi echhh