Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa pewnie,że się z tą ciążą wystraszyłam w sumie nadal @brak,więc. Hmmm chyba swojego po test wyśle haha
O rany,Twój synuś tydzień młodszy od mojego a dużo dłuższy
Ja nie planuje żadnych ciąż na te chwilę musimy wykończyć górę mieszkania i zrobić tam swoją sypialnie,Adiego pokoik i wieeeeekszą kuchnie
Bąbelek tak mi świtło między Tobą a Blondikiem
Aaa właśnie Blondik skoro tak to życzę powodzenia:* żebyś szybko złapała ciążowe wiruski :*
Jacusianka dużo siły na jutrzejszy dzień :*
Maluda tak przykro czytać co Twój Wojtuś musi przechodzić
Co do moje żarcia to masakra. Czasem nie jem noc a są dni,że paczkę ciastek zjem naraz czyt.pół kilo! Ale staram się nie jeść po 18. Niestety waga to porażka....ehhh
Agaton właśnie dzisiaj chciał się pośmiać i co?? Znowu czkawka
Właśnie moja Wielka Maruda śpi po cycusiu obok mnie a mnie się zwlec z wyrka nie chceszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
No to Dziewczynki słuchajcie
tak mówicie o ciążach dzisiaj to Wam coś powiem .
Dokładnie 2 dni temu zrobiłam test (a właściwie dwa testy)i wyszły mi 2 kreseczki!!! Jestem w ciąży
Nie będę pisała że nie wiem jak to się stało bo wiem - ale jak mogło dojść do ciąży i kiedy to nie mam pojęcia . Jestem przerażona ale już się oswoiłam. Nie chciałam długiej przerwy ale że "udało" się tak szybko to jestem w szoku, widocznie nie da się wszystkiego zaplanować i los decyduje za nas !!
Proszę nie przenoście tej inf na FB - nie ma mnie tam i będę się głupio czuła jak za moimi plecami będzie o mnie mowa .
Teraz już się cieszę i mam nadzieję że będzie wszystko ok , ale jak napisałam do mojej gin maila że się boję itd. bo przecież miałam cesarkę to powiedziała że się bardzo cieszy z ciąży i wszystko będzie dobrze .
Za tydzień wizyta i sprawdzimy czy wszystko ok. Trzymajcie kciuki .
No to tyle z gorących informacji na dziś .
Nie chciałam o tym pisać do wizyty ale chyba się denerwuję i potrzebuję wsparcia .
BATTINKA, Blondik, Little Frog, agania, villemo_gbm, WiedźmaMaKota, lojkalojka, agaton, szczesliwa_mamusia21, onka, KasjaK, ZakręconaOna, PauLLa, paula1, Natka88, stokrotka25, maluda, Magnosia, Bąbelek, lula.91, soraya lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Ola, bardzo miło czytać takie wieści
Też mi już chodzi po głowie rodzeństwo dla Nastki, ale wypadałoby najpierw skończyć studia, bo drugi raz taki numer u promotora może nie przejść Chociaż jak mnie znowu przyciśnie, to niech się dzieje wola nieba
W odpowiedzi na pampersowe pytanie - my nosimy rozmiar 4 od początku stycznia, czyli od wagi mniej więcej 7 kg (2.5 miesciąca). Teraz, ok. 8 kg i pewnie ponad 70 cm długości, 3 już są za skąpe i bardzo często trzeba zmieniać, szybko robi się w nich galareta (Anastazja dostała paczkę trójek od pradziadka i trzeba było wykorzystać ). Wszystko zależy od gabarytów dzieciaczka, dla nas czwórki są teraz w sam raz.
Little Frog, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Ola gratulacje! :*
Szczęśliwa i jak? Probowalas kleiku?
My nadal pampersy 2. I nie zanosi się na 3 narazie, bo ten mój to taki chuderlaczek
A ja już też męża podpytuje kiedy następne dziecko narazie mówi że za 3-4 lata ale jakoś w to nie wierzęola.321 lubi tę wiadomość
-
heheh
nie dziękuję żeby nie zapeszać
Blondik - nie doczekałam pierwszego , wiruski przesyłam mam nadzieję że za niedługo dołączysz .
Jacusianka - też mam taką nadzieję że słodką mamusią już nie będę
Agania - nie mam pojęcia na kiedy będzie termin, ja nawet okresu nie miałam - czekałam i czekałam aż mdłości dostałam i zrobiłam test
Zakładam jednak że termin będzie październikowy (??)
lojka - ponoć ktoś już jest w ciąży z październikowych więc idzie nam dobrze
No nic - oby teraz wszystko było ok z maluszkiem - mam nadzieję że teraz będzie córa .
Będę dawała znać .
Za tydzień wizyta - stres jest bo nawet nie wiem na co liczyć.
Dziękuję Wam za dobre słowa :*
Zaskoczyłam Was nieźle cooooo????? :P
Blondik, soraya lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:heheh
nie dziękuję żeby nie zapeszać
Blondik - nie doczekałam pierwszego , wiruski przesyłam mam nadzieję że za niedługo dołączysz .
Jacusianka - też mam taką nadzieję że słodką mamusią już nie będę
Agania - nie mam pojęcia na kiedy będzie termin, ja nawet okresu nie miałam - czekałam i czekałam aż mdłości dostałam i zrobiłam test
Zakładam jednak że termin będzie październikowy (??)
lojka - ponoć ktoś już jest w ciąży z październikowych więc idzie nam dobrze
No nic - oby teraz wszystko było ok z maluszkiem - mam nadzieję że teraz będzie córa .
Będę dawała znać .
Za tydzień wizyta - stres jest bo nawet nie wiem na co liczyć.
Dziękuję Wam za dobre słowa :*
Zaskoczyłam Was nieźle cooooo????? :P
Karmisz piersia?