X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam chyba uraz bo mój o 14 lat młodszy brat to była dla mnie masakra ;)

Ale jak będę miała chłopca to też się będę cieszyć ;)

aanaa lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • sama radość Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2016, 03:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma może to przez dużą różnicę wieku? Chociaż wydaje mi się ze to kwestia charakteru dziecka. Może być bardzo spokojny chłopiec i rozrabjajaca dziewczynka.moja szwagierka ma 2 córki i juz tu pisałam ze jest masakra. Młodsza ma półtora roku i teraz trudno wyjść z nią na spacer. Albo idzie w swoją stronę a jak nie to rzuca się na ziemię wygina krzyczy kopie. Wiekszosc spaceru to zbieranie jej z ziemi.starsza 4 lata zazdrosna złośliwa i pyskata. Musi mieć zawsze to co ma inne dziecko .ostatnio urządził scenę ze chce gryzak taki jak mój mały ma. To widzicie ze czasem trudno przewidzieć jak będzie. Ja juz w ciąży z synkiem na słuchałam się od teściowej jak to ja teraz będę miała ciężko. Ze na pewno będzie lobuzem i będzie płakał całe noce bo mój mąż to jej tak dal popalić ze ho ho. No i co ? Mój syna jest taki ze nawet nie wiedziałam że mogą być takie spokojne niemowlaki które wicej się śmieją niż płaczą . A jednak mogą i to nawet chlopcy

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem mama parki i powiem tylko tyle , ze kazde dziecko jest inne . Corka jak byla noworodkiem dala popalic ,ateraz to aniol . Natomiast syn na poczatku tylkospal, a teraz tylko jeczy ;)Ale kocham te moje brzdace <3

Witam sie niedzielnie ze sloncem na niebie :)
    Noc u nas tragiczna z najtragiczniejszych . Bolesci brzucha do 6 ,az nie wyszla kupa ;)
    Sjesta obowiazkowa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 08:47

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry , jejku lojka wspolczuje ://
    A co do dzieci to jest wiadome ze kazde inne , moja Mama się śmieje że właśnie jak pierwsze dziecko spokojne było to drugie musi wyrównać i pokrzyczeC hehe ale wiadomo mowi yo w zartach chciaz czasem sie sprawdza hehehe

BATTINKA lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo pierwsze na zachętę jest grzecznie, a potem niech sie dzieje wola nieba z drugim :D a jak pierwsze diabeł to potem zostaje jedynakiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 11:47

stokrotka25 lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu trzymam mocno kciuki za prenatalne!

Wchodzę tu ostatnio, czytam ale czasami brak czasu żeby pisać. Antek dziś jak nie mój syn! Śpiący w dzień.. Śpi od 13! Gdzie zawsze drzemka trwa 40 minut. A ja zamiast spać też to leżę i myślę o tym moim smyku :D

ola.321 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!
    Jak po weekendzie ? Cicho tu bylo ,wiec pewnie bylyscie bardzo zajete ;)

U nas wszystko ok :) Leon tej nocy spal ciut lepiej ale nadale jeszcze daleko do idealu. JUtro mam wizyte u pediatry i jestem bardzo ciekaa ile przytyl mu szczypiorek :) No i musze zrobic liste pytan ,bo troche sie tego nazbieralo .

Slonecznego poniedzialku Wam zycze !!! :*

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w weekend trochę na zakupach byłam, ale w sobotę ledwo żyłam bo takie potworne bóle głowy mam że szok.
    Na szczęście wczoraj już było ok i mogłam wyskoczyć na sklepy :).

Co do płci - to kiedyś jak Wiedźma myślałam że mogę mieć tylko dziewczynkę bo chłopca sobie nie wyobrażałam ale jak miałam problemy z utrzymaniem ciąży to mi się pozmieniało :). No i jak dowiedziałam się że będę miała chłopca to się bardzo cieszyłam :).

Lojka - to kciuki za Leosia, ciekawe ile przybrał :).

Bąbelek - u mnie maluch czasem śpi ponad 2 godziny więc ja wtedy też się kładę :), ale zanim ja usnę to trochę czasu mija :). Najgorzej jak ja już się położę w końcu a on się budzi zadowolony i wyspany po pół godziny.

Ja mam nadzieję że Leoś jak rodzeństwo szczęśliwie będzie na świecie to przestanie stękać i jęczeć bo będzie starszym bratem :). Teraz jak chce zwrócić na siebie uwagę to udaje że kaszle i że zaczyna płakać ale dziwnie ani jedna łezka nie poleci hahhaha cwaniak :).

No i dziś prenatalne, jejuu mam nadzieje że wszystko ok.
    Trzymajcie kciuki proszę, jak wrócę to dam znać - pewnie wieczorem dopiero.

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama radość z pewnością to różnica wieku ;)

Lojka my wczoraj byliśmy na grillu nad jeziorem że znajomymi co mają trójkę dzieci. Starszymi na placu zabaw rządziły a my z maluchami siedzieliśmy na ławce i jedliśmy niezdrowe pyszności ;)

Ola kciuk zaciśnięte ;)

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Olenko kciuki mocne i daj koniecznie znać .
    Wiedźma widziałam fotke właśnie ! :) az pozazdroscilam

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola kciuki zacisniete i czekamy :)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak pobyt na Teneryfie naszej Agaton ?
    Pewnie niedługo się odezwie :)

agaton lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola zdaj relację po prenatalnych. Trzymam kciuki za zdrową dziewczynkę. Powiem ci ze mi juz na prenatalnych Natalkę dr przewidział. A starszy Szymon chował ptaka do 32 tygodnia. :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola trzymam kciuki

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak Ola, czekamy :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam taki kijowy problem.....R odbija. Jak coś go denerwuje to klnie,wyzywa,rzuca wszystkim. Właśnie przed chwilą próbowaliśmy wkręcić dysze od gazowki. Chyba gwint rozwalony,ale mówiłam jemu,że nie rozbierać tego tylko przeczyscic l. Teraz ma...no ale rzecz w tym ze ja chce od tego wstać a R siafa i popchnal mnie ja jego i ten na mnie z wyzwiskami. Jak sie wkurzylam,dostal w leb! A on z całej siły uderzył mnie w kolana bo akurat on na podłodze siedział a ja stalam. Malo tego wydarl sie kretyn a maly spi(usypial go 2h,bo cycki puste po jednym karmieniu a on chce jeszcze i jeszcze). Na szczęście nie obudził się. Nie powinnam bic R po tej glowie ale mnie nikt obrażać nie będzie. Ja juz nie mam sily. Ostatnio wiecznie sa jakies sni że sie żremy dosłownie. Gdybym miala swoje auto,zapakawalabym siebie i malego i pojechala do mamy. Ale mama zas by trula dupe ze to ka bee i feee i od R takiego fajnego chłopaka chce odejść. Wyje przy malym i mysle intensywnie. Juz mam dosyć

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla ka tak miałam z moim przy pierwszym dziecku . U nas to ewidentnie był powód jego niedojrzałości. Mogę powiedzieć,ze to z czasem mija . Ja na Twoim miejscu pojechalabym do mamy ,nie mówiąc mu nic i została tam na kilka dni . Zobaczysz jak szybko będzie przepraszał i błagał o powrót.

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluuuuuuuuuu czekamy na relacje

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Paula dziwnie zachowuje się Twój facet :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Dziewczynki już piszę :).

Wychodzi na to że dziś jest 13t0d :).
    Wszystkie narządy i parametry są ok :).
    Przezierność w górnej granicy normy (u Leosia miałam w dolnej), ale ryzyko wszelkich wad 3 razy niższe niż u Leosia więc nie będę się tym przejmować.
    Nie robiłam Pappa bo nie chcę się stresować i lekarka nie widziała powodu.

Poza tym drogie eCiocie mam dużą szansę na DZIEWCZYNKĘ!!!
    Pani dr stwierdziła że daje 80% na córcię!!! :)
    Bardzo się ucieszyłam ale nie chcę się jeszcze nastawiać bo jest bardzo wcześnie na określenie płci :).

No to tyle!! :)
    Dziękujemy za kciuki oczywiście trzymajcie dalej!!! :)

i zdjęcie :)
    będę chciała je skasować więc mam nadzieję że zaglądniecie tu dziś ;)

edit zdj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:48

lojkalojka, ss, PauLLa, WiedźmaMaKota, paulinkas, aanaa, madu, agania, soraya, Lexie, BATTINKA, paula1, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
‹‹ 3087 3088 3089 3090 3091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ