X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki laski :* ah ciezko mi na forum ! Wpadlam tylko na chwilke ! CiesZe sie ze Nastusia super zniosla lot ! U nas ekstra wszystko po odprawie i w samolocie no ekstra chlopak sie zachowal ! :)
    Teraz biegam od jednych dziadkow do drugich ... Mam dosc ..

Olu zdrowka dla malenstwa , no moze trafis dziewuszke :D.

Cos mi smignelo ze Leos jakies klopoty z brZuskiem ? :(
    Zdrowka malenstwo!

Uciekam spac bo intensywnosci jutro ciag dalszy ... Buziak :*

ola.321 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie wzielo na wspominki i zaczelam czytac nasz watek od poczatku i zauwazylam, ze prawie wszystkie nasze aniolkowe mamusie sa w ciazy, albo juz maja malutkie brzdace. To jest pozytywna wiadomosc. Milego dnia dziewczyny

aanaa, villemo_gbm, paula1, Lexie, agaton lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio szukalam Bree . Wiem , ze jest zamisana w poscie z maja ,alenie udziela sie tam :/ Ciekawe co u reszty ?

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane , również stwierdziłam , ze mam sentyment do tego forum i postaram się udzielać tez więcej niż dotychczas . Kiedyś byłam bardzo aktywna ale teraz też na telefonie tylko siedzę i ciężej tu być ale postaram się ;)

Jak dziewczynki dzień ? Jakie plany

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę często o Tomani wiecie co u niej?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania jest w ciazy :) jest na listopadowkach 2016 :)
    Anastazjaa i Bree tez :)
    Tylko Mersiak jeszcze nie :(
    Ja wlasnie wrocilam z 2h spaceru :) Syn wyspany i osrany ;) Byla kapiel nadprogramowa .

Ola ,a Ty masz na kiedy termin ? Tomania na 18.10 . Stara ekipa wraca do gry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 15:09

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bree jest w drugiej ciąży już ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie :/ jest w grupie " maj 2016", ale się chyba nie udziela. Mam nadzieję ,ze u niej wszystko dobrze .

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my znowu nas spacerku :) juz ponad godzinę . Jak ja lubię wiosne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:43

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa - to maluszek Twój stworzony do podróżowania :) super :)

A ja nie ukrywam marzę o dziewczynce - zobaczymy kto się w brzuszku chowa :P
    W poniedziałek mam na 15:30 prenatalne uffff.

Lojka - termin wg pierwszego USG miałam na 29 września :P, pewnie zamknę się jak obecnie w 2 połowie września :).

Ja też szukałam dziewczyn i widziałam że są w ciąży :). Nie wiem też co u Bree - szukałam na majówkach ale nie dokopałam się do jej postów.

Asieńka - ja też przeleciałam ostatnio kilka stron i na wspomnienia mnie wzięło hehe, a teraz przeżywam to samo od nowa :P. Mogę od nowa czytać nasz wątek w miarę rośnięcia brzuszka heheh :).

My też teraz spacerujemy z większą ochotą :), w końcu idzie wiosna!
    No a mój maluch na spacerze jest grzeczny więc sama przyjemność :).

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka - a jak Leoś? co z tymi drożdżakami - dajesz mu coś na to?

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz stwierdzil ,ze drozdzaki moga wystepowac w nieznacznej ilosci . Leon dostal smecte i debridat i jest juz dobrze . Tylko ,zeby jeszcze w nocy lepiej spal . Odkad mial biegunke to teraz co noc mamy kupe i przy przebieraniu sie rozbudza .

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Ja tez odkąd cieplutko się zrobiło i występują fajne dni to spaceruje po 3/4 h ;) az miło się oddycha takim powietrzem wiosennym .
    Ja w ciazy no nie jestem jeszcze i przed przynajmniej dwa lata nie mam zamiaru ale też marzy mi się dziewczynka oj jejku !♡
    Olu i życzę CI tego ;*

A co do bree to faktycznie , kiedyś pisała że że ciazy jest i ze ma na Maj tp o ile dobrze pamiętam . Mam nadzieje ze wszystko dobrze u niej i czekają spokojnie na rozwiązanie ;)

Ja to bym chciała żeby tu było tak jak kiedyś , śmiechu co nie miara , dużo pisania , nadrabiania hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech też bym chciała dziewczynkę ;) druga ;) jakoś tak nigdy sobie nie mogę wyobrazić siebie jako mamy chłopca... Może jak będę w ciąży to się to zmieni, ale w tym momencie nie wyobrazam sobie.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tam wszystko jedno, moge mię dwie dziewczyny albo parkę :)
    Co do naszych dziewczyn to wydawalo mi sie, ze Anastazja rodzi za 2 tyg? No ale może cos mi się pomyliło :)
    Mam nadzieje ze wszystkie nasze aniołkowe mamy doczekają się swoich szczęść :)
    Natalka ostatnio ma straszne problemy z zasypianiem. Ale to jest po prostu tragedia. Przez godzinę sie kreci, potrafi z zamkniętymi oczami podeprzeć sie na rękach jak usypia na brzuchu, gubi smoka, szuka go z zamkniętymi oczami, wtyka sobie i po chwili leżenia od nowa. No jakby miala robaki. Ostatnio sprawdzalam kiedy będziemy miec szczęście przechodzić kolejny skok ;) i znalazłam ze ten który nas czeka zazwyczaj poprzedzony jest 2 tyg wczesniej problemami z zasypianiem. No normalnie książkowe to moje dziecko :)
    Zakręcona chciała miec co nadrabiać to jeszcze dopisze, ze biegunka, ktora braliśmy za reakcje na nowe jedzonko i pokaslywanie z katarem, z ktorym w końcu poszliśmy do lekarza- okazało sie zwiastowaniem ząbka. Dzis zobaczyłam ze zaraz będzie z nami dolna jedyneczka. Tesciowa powiedziała mi ze jest zwyczaj ze kto pierwszy zobaczy wyrzniętego zęba dostaje prezent. Teraz sie zacznie zaglądanie malej w buzię przez wszystkich domowników :P

iv09hdge6yql001e.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa to ty masz przekichane z zasypianiem , a jaz nocna pobudka i gadaniem przez dwie godziny :( Ale moze to wlasnie skok :/ Niech mija ,bo u nas to juz od prawie miesiaca .

Co do tegoco powiedziala Ci tesciowa , to u nas tez jest taki zwyczaj ;) Naszczescie mieszkam we Fracnji i tu nikt nie bedzie Leonowi zagladal w buzie. Tu natomiast dzieciom kupuje sie naszyjnik z bursztynow ,bo to ponoc lagodzi dolegliwosci zobkowania . Jak dla mnie troche to niebezpieczne .

Ja sie witam jak zwykle zmeczona po nocy .Maly chyba ma lekki katar :/ Jeszcze nie wiem , bo poki co tylko w nocy mu cos rzezilo .
    Jak dobrze ,ze dzisiaj sobota , weekend i piekna pogoda :) Planow tyle , ze nie wiem czy sie ze wszystkim wyrobie :)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi to w sumie obojętne chyba czy byłaby parka czy druga dziewczynka ;) chociaż chyba jakoś ciągnie mnie żeby mieć synka :) u nas wkoło raczej same dziewczynki i fajnie by było podtrzymać ród :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no pewnie , ze nie ma znaczenia ... najwazniejsze zdrowie dziecka ale pomarzyć można ;)
    Dzięki Anna ze mam co nadrabiac hahaha

aanaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mialam parke i teraz Floriana i poki co wole chlopcow

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • sama radość Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam parkę i synek póki co spokojniejszy niż córcia. Córcia ma 4 latka i w sumie to są fochy wiecznie coś nie pasuje a bo bluzka jej się nie podoba a to spodnie nie takie a to ja czyms denerwuje. Ogólnie kobieta emocje jej buzuja po prostu. Jako niemowlę absorbująca bardzo i trudno akceptująca zmiany. Jak na razie synek o wiele stabilniejszy emocjonalnie

‹‹ 3086 3087 3088 3089 3090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ