Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki laski :* ah ciezko mi na forum ! Wpadlam tylko na chwilke ! CiesZe sie ze Nastusia super zniosla lot ! U nas ekstra wszystko po odprawie i w samolocie no ekstra chlopak sie zachowal !
Teraz biegam od jednych dziadkow do drugich ... Mam dosc ..
Olu zdrowka dla malenstwa , no moze trafis dziewuszke.
Cos mi smignelo ze Leos jakies klopoty z brZuskiem ?
Zdrowka malenstwo!
Uciekam spac bo intensywnosci jutro ciag dalszy ... Buziak :*ola.321 lubi tę wiadomość
-
Tak mnie wzielo na wspominki i zaczelam czytac nasz watek od poczatku i zauwazylam, ze prawie wszystkie nasze aniolkowe mamusie sa w ciazy, albo juz maja malutkie brzdace. To jest pozytywna wiadomosc. Milego dnia dziewczyny
aanaa, villemo_gbm, paula1, Lexie, agaton lubią tę wiadomość
-
Hej kochane , również stwierdziłam , ze mam sentyment do tego forum i postaram się udzielać tez więcej niż dotychczas . Kiedyś byłam bardzo aktywna ale teraz też na telefonie tylko siedzę i ciężej tu być ale postaram się
Jak dziewczynki dzień ? Jakie plany -
Tomania jest w ciazy
jest na listopadowkach 2016
Anastazjaa i Bree tez
Tylko Mersiak jeszcze nie
Ja wlasnie wrocilam z 2h spaceruSyn wyspany i osrany
Byla kapiel nadprogramowa .
Ola ,a Ty masz na kiedy termin ? Tomania na 18.10 . Stara ekipa wraca do gryWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 15:09
ola.321 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Szczęśliwa - to maluszek Twój stworzony do podróżowania
super
A ja nie ukrywam marzę o dziewczynce - zobaczymy kto się w brzuszku chowa
W poniedziałek mam na 15:30 prenatalne uffff.
Lojka - termin wg pierwszego USG miałam na 29 września, pewnie zamknę się jak obecnie w 2 połowie września
.
Ja też szukałam dziewczyn i widziałam że są w ciąży. Nie wiem też co u Bree - szukałam na majówkach ale nie dokopałam się do jej postów.
Asieńka - ja też przeleciałam ostatnio kilka stron i na wspomnienia mnie wzięło hehe, a teraz przeżywam to samo od nowa. Mogę od nowa czytać nasz wątek w miarę rośnięcia brzuszka heheh
.
My też teraz spacerujemy z większą ochotą, w końcu idzie wiosna!
No a mój maluch na spacerze jest grzeczny więc sama przyjemność.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Lekarz stwierdzil ,ze drozdzaki moga wystepowac w nieznacznej ilosci . Leon dostal smecte i debridat i jest juz dobrze . Tylko ,zeby jeszcze w nocy lepiej spal . Odkad mial biegunke to teraz co noc mamy kupe i przy przebieraniu sie rozbudza .
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ola Ja tez odkąd cieplutko się zrobiło i występują fajne dni to spaceruje po 3/4 h
az miło się oddycha takim powietrzem wiosennym .
Ja w ciazy no nie jestem jeszcze i przed przynajmniej dwa lata nie mam zamiaru ale też marzy mi się dziewczynka oj jejku !♡
Olu i życzę CI tego ;*
A co do bree to faktycznie , kiedyś pisała że że ciazy jest i ze ma na Maj tp o ile dobrze pamiętam . Mam nadzieje ze wszystko dobrze u niej i czekają spokojnie na rozwiązanie
Ja to bym chciała żeby tu było tak jak kiedyś , śmiechu co nie miara , dużo pisania , nadrabiania heheola.321 lubi tę wiadomość
-
A mi tam wszystko jedno, moge mię dwie dziewczyny albo parkę
Co do naszych dziewczyn to wydawalo mi sie, ze Anastazja rodzi za 2 tyg? No ale może cos mi się pomyliło
Mam nadzieje ze wszystkie nasze aniołkowe mamy doczekają się swoich szczęść
Natalka ostatnio ma straszne problemy z zasypianiem. Ale to jest po prostu tragedia. Przez godzinę sie kreci, potrafi z zamkniętymi oczami podeprzeć sie na rękach jak usypia na brzuchu, gubi smoka, szuka go z zamkniętymi oczami, wtyka sobie i po chwili leżenia od nowa. No jakby miala robaki. Ostatnio sprawdzalam kiedy będziemy miec szczęście przechodzić kolejny skoki znalazłam ze ten który nas czeka zazwyczaj poprzedzony jest 2 tyg wczesniej problemami z zasypianiem. No normalnie książkowe to moje dziecko
Zakręcona chciała miec co nadrabiać to jeszcze dopisze, ze biegunka, ktora braliśmy za reakcje na nowe jedzonko i pokaslywanie z katarem, z ktorym w końcu poszliśmy do lekarza- okazało sie zwiastowaniem ząbka. Dzis zobaczyłam ze zaraz będzie z nami dolna jedyneczka. Tesciowa powiedziała mi ze jest zwyczaj ze kto pierwszy zobaczy wyrzniętego zęba dostaje prezent. Teraz sie zacznie zaglądanie malej w buzię przez wszystkich domowników -
aanaa to ty masz przekichane z zasypianiem , a jaz nocna pobudka i gadaniem przez dwie godziny
Ale moze to wlasnie skok
Niech mija ,bo u nas to juz od prawie miesiaca .
Co do tegoco powiedziala Ci tesciowa , to u nas tez jest taki zwyczajNaszczescie mieszkam we Fracnji i tu nikt nie bedzie Leonowi zagladal w buzie. Tu natomiast dzieciom kupuje sie naszyjnik z bursztynow ,bo to ponoc lagodzi dolegliwosci zobkowania . Jak dla mnie troche to niebezpieczne .
Ja sie witam jak zwykle zmeczona po nocy .Maly chyba ma lekki katarJeszcze nie wiem , bo poki co tylko w nocy mu cos rzezilo .
Jak dobrze ,ze dzisiaj sobota , weekend i piekna pogodaPlanow tyle , ze nie wiem czy sie ze wszystkim wyrobie
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja mam parkę i synek póki co spokojniejszy niż córcia. Córcia ma 4 latka i w sumie to są fochy wiecznie coś nie pasuje a bo bluzka jej się nie podoba a to spodnie nie takie a to ja czyms denerwuje. Ogólnie kobieta emocje jej buzuja po prostu. Jako niemowlę absorbująca bardzo i trudno akceptująca zmiany. Jak na razie synek o wiele stabilniejszy emocjonalnie