X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki laski :* ah ciezko mi na forum ! Wpadlam tylko na chwilke ! CiesZe sie ze Nastusia super zniosla lot ! U nas ekstra wszystko po odprawie i w samolocie no ekstra chlopak sie zachowal ! :)
    Teraz biegam od jednych dziadkow do drugich ... Mam dosc ..

Olu zdrowka dla malenstwa , no moze trafis dziewuszke :D.

Cos mi smignelo ze Leos jakies klopoty z brZuskiem ? :(
    Zdrowka malenstwo!

Uciekam spac bo intensywnosci jutro ciag dalszy ... Buziak :*

ola.321 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie wzielo na wspominki i zaczelam czytac nasz watek od poczatku i zauwazylam, ze prawie wszystkie nasze aniolkowe mamusie sa w ciazy, albo juz maja malutkie brzdace. To jest pozytywna wiadomosc. Milego dnia dziewczyny

aanaa, villemo_gbm, paula1, Lexie, agaton lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio szukalam Bree . Wiem , ze jest zamisana w poscie z maja ,alenie udziela sie tam :/ Ciekawe co u reszty ?

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane , również stwierdziłam , ze mam sentyment do tego forum i postaram się udzielać tez więcej niż dotychczas . Kiedyś byłam bardzo aktywna ale teraz też na telefonie tylko siedzę i ciężej tu być ale postaram się ;)

Jak dziewczynki dzień ? Jakie plany

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę często o Tomani wiecie co u niej?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania jest w ciazy :) jest na listopadowkach 2016 :)
    Anastazjaa i Bree tez :)
    Tylko Mersiak jeszcze nie :(
    Ja wlasnie wrocilam z 2h spaceru :) Syn wyspany i osrany ;) Byla kapiel nadprogramowa .

Ola ,a Ty masz na kiedy termin ? Tomania na 18.10 . Stara ekipa wraca do gry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 15:09

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bree jest w drugiej ciąży już ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie :/ jest w grupie " maj 2016", ale się chyba nie udziela. Mam nadzieję ,ze u niej wszystko dobrze .

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my znowu nas spacerku :) juz ponad godzinę . Jak ja lubię wiosne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 16:43

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa - to maluszek Twój stworzony do podróżowania :) super :)

A ja nie ukrywam marzę o dziewczynce - zobaczymy kto się w brzuszku chowa :P
    W poniedziałek mam na 15:30 prenatalne uffff.

Lojka - termin wg pierwszego USG miałam na 29 września :P, pewnie zamknę się jak obecnie w 2 połowie września :).

Ja też szukałam dziewczyn i widziałam że są w ciąży :). Nie wiem też co u Bree - szukałam na majówkach ale nie dokopałam się do jej postów.

Asieńka - ja też przeleciałam ostatnio kilka stron i na wspomnienia mnie wzięło hehe, a teraz przeżywam to samo od nowa :P. Mogę od nowa czytać nasz wątek w miarę rośnięcia brzuszka heheh :).

My też teraz spacerujemy z większą ochotą :), w końcu idzie wiosna!
    No a mój maluch na spacerze jest grzeczny więc sama przyjemność :).

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka - a jak Leoś? co z tymi drożdżakami - dajesz mu coś na to?

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz stwierdzil ,ze drozdzaki moga wystepowac w nieznacznej ilosci . Leon dostal smecte i debridat i jest juz dobrze . Tylko ,zeby jeszcze w nocy lepiej spal . Odkad mial biegunke to teraz co noc mamy kupe i przy przebieraniu sie rozbudza .

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola Ja tez odkąd cieplutko się zrobiło i występują fajne dni to spaceruje po 3/4 h ;) az miło się oddycha takim powietrzem wiosennym .
    Ja w ciazy no nie jestem jeszcze i przed przynajmniej dwa lata nie mam zamiaru ale też marzy mi się dziewczynka oj jejku !♡
    Olu i życzę CI tego ;*

A co do bree to faktycznie , kiedyś pisała że że ciazy jest i ze ma na Maj tp o ile dobrze pamiętam . Mam nadzieje ze wszystko dobrze u niej i czekają spokojnie na rozwiązanie ;)

Ja to bym chciała żeby tu było tak jak kiedyś , śmiechu co nie miara , dużo pisania , nadrabiania hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech też bym chciała dziewczynkę ;) druga ;) jakoś tak nigdy sobie nie mogę wyobrazić siebie jako mamy chłopca... Może jak będę w ciąży to się to zmieni, ale w tym momencie nie wyobrazam sobie.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tam wszystko jedno, moge mię dwie dziewczyny albo parkę :)
    Co do naszych dziewczyn to wydawalo mi sie, ze Anastazja rodzi za 2 tyg? No ale może cos mi się pomyliło :)
    Mam nadzieje ze wszystkie nasze aniołkowe mamy doczekają się swoich szczęść :)
    Natalka ostatnio ma straszne problemy z zasypianiem. Ale to jest po prostu tragedia. Przez godzinę sie kreci, potrafi z zamkniętymi oczami podeprzeć sie na rękach jak usypia na brzuchu, gubi smoka, szuka go z zamkniętymi oczami, wtyka sobie i po chwili leżenia od nowa. No jakby miala robaki. Ostatnio sprawdzalam kiedy będziemy miec szczęście przechodzić kolejny skok ;) i znalazłam ze ten który nas czeka zazwyczaj poprzedzony jest 2 tyg wczesniej problemami z zasypianiem. No normalnie książkowe to moje dziecko :)
    Zakręcona chciała miec co nadrabiać to jeszcze dopisze, ze biegunka, ktora braliśmy za reakcje na nowe jedzonko i pokaslywanie z katarem, z ktorym w końcu poszliśmy do lekarza- okazało sie zwiastowaniem ząbka. Dzis zobaczyłam ze zaraz będzie z nami dolna jedyneczka. Tesciowa powiedziała mi ze jest zwyczaj ze kto pierwszy zobaczy wyrzniętego zęba dostaje prezent. Teraz sie zacznie zaglądanie malej w buzię przez wszystkich domowników :P

iv09hdge6yql001e.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa to ty masz przekichane z zasypianiem , a jaz nocna pobudka i gadaniem przez dwie godziny :( Ale moze to wlasnie skok :/ Niech mija ,bo u nas to juz od prawie miesiaca .

Co do tegoco powiedziala Ci tesciowa , to u nas tez jest taki zwyczaj ;) Naszczescie mieszkam we Fracnji i tu nikt nie bedzie Leonowi zagladal w buzie. Tu natomiast dzieciom kupuje sie naszyjnik z bursztynow ,bo to ponoc lagodzi dolegliwosci zobkowania . Jak dla mnie troche to niebezpieczne .

Ja sie witam jak zwykle zmeczona po nocy .Maly chyba ma lekki katar :/ Jeszcze nie wiem , bo poki co tylko w nocy mu cos rzezilo .
    Jak dobrze ,ze dzisiaj sobota , weekend i piekna pogoda :) Planow tyle , ze nie wiem czy sie ze wszystkim wyrobie :)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi to w sumie obojętne chyba czy byłaby parka czy druga dziewczynka ;) chociaż chyba jakoś ciągnie mnie żeby mieć synka :) u nas wkoło raczej same dziewczynki i fajnie by było podtrzymać ród :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no pewnie , ze nie ma znaczenia ... najwazniejsze zdrowie dziecka ale pomarzyć można ;)
    Dzięki Anna ze mam co nadrabiac hahaha

aanaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mialam parke i teraz Floriana i poki co wole chlopcow

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • sama radość Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam parkę i synek póki co spokojniejszy niż córcia. Córcia ma 4 latka i w sumie to są fochy wiecznie coś nie pasuje a bo bluzka jej się nie podoba a to spodnie nie takie a to ja czyms denerwuje. Ogólnie kobieta emocje jej buzuja po prostu. Jako niemowlę absorbująca bardzo i trudno akceptująca zmiany. Jak na razie synek o wiele stabilniejszy emocjonalnie

‹‹ 3086 3087 3088 3089 3090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ