Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Będę jeszcze miała wizytę w ten czwartek i za tydzień u mojej gin ale nie ma dobrego sprzętu do sprawdzenia płci. Wydaje mi się że muszę poczekać do maja na połówkowe .
aaa - i jak waga Leosia??? przybrał????
Paula - rany ciężko masz , mam nadzieję że R się opamięta ale chyba do tego potrzebny jest większy wstrząs trzymaj się dzielnie! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 20:57
-
Dziewczyny mam pytanie , biorę od dwoch miesięcy tabletki antybobasowe przy kp. Okres pierwszy mialam po nich 13 lutego i od tamtej pory nic czy po bobasowych mogą być nieregularne cykle ?
Oluuuuu super , kciuki mocne i też czuję dziewuszke ;*ola.321 lubi tę wiadomość
-
No nieeeeee! Zeżarło mi resztę posta :-<
Olu rewelacyjne zdjęcie:* pomodlę się za Córcie dla Ciebie:)
Co do R...no było już super i wgl bajka i co? Coś poszło nie tak ehhh
Mały godzine później kapany już śpi i czasem zerka na mnie,zamyka oczka i z uśmiechem zasypia hihi
Zakrecona hmmm a wujka google oblukalas? ;>ola.321 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dziewczyny mam pytanie , biorę od dwoch miesięcy tabletki antybobasowe przy kp. Okres pierwszy mialam po nich 13 lutego i od tamtej pory nic czy po bobasowych mogą być nieregularne cykle ?
Oluuuuu super , kciuki mocne i też czuję dziewuszke ;*
Chyba moga,bo ja biore tabletki 5 mc a krwawienia nie mialam ani raz. -
Paulla, ech ciężko masz. Ale widocznie faktycznie Twój R. jeszcze nie dojrzał i może cała sytuacja go przerosła, że nie jesteście teraz tylko we dwójkę a we trójkę i życie się teraz toczy wokół Adrianka. Myślę, że unormuje się, ale na to potrzeba czasu. A to, że oberwał w łeb to na pewno był taki impuls z Twojej strony, bo jesteś bezsilna i dlaczego on ma Ciebie obrażać i wyzywać? Ja bym na Twoim miejscu tak czy siak pojechała do mamy i on niech sobie przemyśli swoje zachowanie.
-
Juz jestesmy po wizycie u pediatry . Leon przybral 340g . Szlau nie ma , ale biarac po uwage dwutygodniowa biegunke to i tak dobrze Dzis mamy 5 miesiecy i 8 dni i 6640 g i 66.5 cm
Wedlug francuskich zalecen mam zaczac podawac warzywa i owoce .
Mielismy tez test na szczepionke na gruzlice i w piatek szczepienie.
Pediatra tez ma mi dac nazwe mleka bez laktozy ,ktore bede mogla dawac ( jesli bede chciala ) i przepisze mi jakis lek na poprawe flory bakteryjnej jelit ,a teraz mam nawac dalej smekte w zmniejszonej dawce , zeby kupy sie poprawily.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:31
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka - no to bardzo dobre wiadomości , brawo dla Leonka
Dziewczynki dziękuję za to że jesteście ze mną .
Mam nadzieję że wszystko będzie ok i we wrześniu pochwalę się tu dobrą informacją .
Oczywiście jak tylko będę miała nowe informacje to będę Wam dawać znać .
A nie wiecie jak Agaton i Szczęśliwa? odzywały się coś na FB?agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Hej !
Oj cicho tu cicho !!!
U nas nowa rzecz nastala . Moj syn wczoraj usnal na brzuchu . I w nocy za kazdym razem jak go kladlam na plecy , przkrecal sie na brzuch . Ja oczywiscie co chwila sie budzilam , zeby sprawdzic czy wszystko ok .
Leon jest straszna piszczalka od wczoraj ,a winowajca sa zeby
Soraya wszystkiego najleszego dla Szymka To juz kawalera masz w domusoraya lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Soraya wszystkiego najpiękniejszego i najmilszego dla Szymonka :*
My witamy po zapomnianej nocy,nie pamiętam czy Mały się budził i wgllll...chyba znowu śpiący,bo strasznie marudzi. Kciuk w buzi the best :> i "mama" hahaha przecież leżę obok:D
Z mniej przyjemnych rzeczy....R chyba złamał nos.... ja już wymiękam. Nie poprosił mojego tate o pomoc i o! Proszę! Zamiast robić tp po szpitalach jeździ i zły... jak pokazał twarz to aż słabo mi było. Trzęsę się i ze zdenerwowania mówię "chyba Cię za*ebie" a jego matka pod drzwiami naszymi stała i z modrą do mnie! Że takie coś się chlopOpkowi stało a ta mówi że go za*ebie. Zamknęłam jej drzwi i mówię żeby się nie wtrącała a ta dalej ziapie. R pojechał do szpitala to ta baba do swojej matki nakapować nanie poleciała! Haha a w niedzielę na torta mieli przyjść z jego rodziny. Kij im w du*e. Przyjadą moi.
Do tego pierdo*enie tej babki starej żeby dać dziecku am bo on nie woła "mama" tylko "am". No ale jakby wołał tata to szał cyckow kur
I w sumie dobrze soe stało,że nie muszę ich zapraszać...a nie sory. Śniadanie wielkanocne i nas miało być...jak żyć?:osoraya lubi tę wiadomość