X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Ola suuper że duża szansa na dziewczynkę:) Myślę, że już tak zostanie:) Czekamyy czekamy na każdą relację, szkoda że nie zdążyłam zobaczyć zdjęcia... Ostatnio nie mam czasu na czytanie i pisanie, Mały, porządki przedświąteczne itd...

Soraya to wszystkiego najlepszego dla Synka!:*

Paulla przegiął Twój facet co tu gadać, ja bym się nie godziła na takie zachowanie, też myślę, że możesz go postraszyć i pojechać do mamy na kilka dni - mamie powiedz prawdę, że chcesz tylko żeby się ocknął, widać że potrzebny mu wstrząs!

Wiedźma jeszcze co do tego kp to ja tylko czekam na takie pytanie:) Ale właśnie mnie pytają: Karmisz piersią? Więc nie mogę się tak odgryźć:P
    A już mam to wszystko w dupie... Mam już dość wkoło tych KP, MM, BLW... zwariować idzie jak się wszyscy podniecają czasem tym żywieniem i wszystkim innym.

W ogóle mi się dziecko rozregulowało totalnie już teraz, budzi mi się nocy co 2-3 h niby chce jesc ale nie dopija porcji... zmęczona jestem.. Wiem Lojka że u Ciebie też tak. Ja nie umiem w dodatku odespać nic w dzień, bo nie umiem zasnąć tak. Teraz mały śpi więc weszłam coś do Was skrobnąć:)

Co do piszczenia to mój chyba już z 2 tygi tak piszczy i krzyczy, że zaczyna się aż dusić bo gardło tak zdziera, ale leci dalej z arią, nie przeszkadza mu to. :) Masakra:)

ola.321, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula widzę, ze u Ciebie dalej takie akcje z nie-teściówką?

Apropo świąt - jak jest u Was, robicie jakieś prezenty na Wielkanoc?
    My jedziemy do teściów, będzie jeszcze Ł brat z rodziną (2 dzieciaków) i nie wiem czy mam coś robić. Szczerze to mamy dosyć wydatków teraz i i tak jesteśmy spłukani a i głowy do tego nie mam i czasu...

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya - wszystkiego naj dla Szymonka :) bo to dziś :)

Stokrotka - u mnie nie robi się prezentów na Wielkanoc więc nic nie planuję :). Jeżeli masz się czuć źle to zawsze możesz coś drobnego kupić np. słodycze dla dzieci.

Paula - kurcze, Ty to masz tam akcje z nimi :/.

A mnie często mdli :/, wymiotuję też częściej niż z malutkim... nawet jak nie mam czym ehhhh uroki ciaży. Jutro mam wizytę u gin i będę męczyć żeby swoim okiem zerknęła na pupencje malucha heheh :). Jak się nie uda to za tydzień bo potem dopiero na USG 2 trymestru będzie szansa :).

soraya lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka haha co poradzę? Już był spokój od narodzin Małego i zonk :D ale też jestem wredna. Matka nieteściówki wyprawiala urodziny,byla siostra nieteściówki z mężem,których nikt tu nie lubi (ludzie którzy guzik mają a uważają się za lepszych). No i ta mja nieteściówka chciała pokazać jaka to babcia kochana haja siedziałam akurat tyłem do niej a Maly na rękach moich patrzył na nią i ta mówi "chodź do mnie,nooo chodź " a ja nic zero! Udaję,że nie słyszę:D parę razy powtórzyła i wkurzona pod nosem "ooo niee przegiełaś" a haha!
    No i wyjechalabym ale teraz tak na święta? Kiedy on następnego dnia słodki i kochany jal cukierek był. Przepraszał i wgl... niby nie powinien tak ale on też ma tyle na głowie...chciał zamontować mi płytę gazową i wyszło,że zepsuta. Biorąc pod uwage pare problemów z autem i to że nie dostał wypłaty a mamy spore wydatki to musiał wybuchnąć...szkoda że moim kosztem... do tego dziś złamał nos...śmieje się do Synka,że tata musiał kicha złamać żeby mama się nim zajęła troszkę heh :)

Olu nie życzę jej stu lat :> przeżyje...z tego cp słyszę to wiecznie coś ją boli,chora ciągle (a daje buziaki Adrianowi) .... ja ją ustawie do pionu. Szantaż wystarczy.
    Poza tym cieszę się z Twojego szczęścia:* zobacz już kwiecień za rogiem,zaraz wakacje i za chwilę Maleństwo będzie w Twoich ramionach
    :* współczuje mdłości:*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyję Laski i mam się dobrze ;) Wczoraj pisałam na fb i dzisiaj nadrabiałam forum, ale duzo tego nie było przynaję ;)
    Dzięki za zainteresowanie podróżą :)
    Powiem wam, że wakacje były cudowne i bardzo polecam kierunek - Kanary :)
    Helenka loty zniosła bardzo dobrze, przy starcie zawsze był cycuś, a przy lądowaniu spała ;) Wyrównywała sobie ciśnienie na swój sposób - pierdziała i robiła kupsko :P Na lotnisku i w samolocie zaczepiała pozostałych pasażerów i chichrała się do nich, jak ja ktoś sprowokował chociażby wzrokiem ;)
    W pierwszy dzień po przylocie była marudna i nie chciała spać w aucie, ale kolejne dni to już bajka, mieliśmy na prawdę dość napięty harmonogram wycieczek, codziennie wychodziliśmy koło 10-11 z hotelu i wracaliśmy 20-22. Bardzo się sprawdziło nosidełko, bo w nim często była długa drzemka.Hotel w którym mieszkalismy lata swietności ma już za sobą, ale dla nas był idealny, mieliśmy 35m2 apartament z kuchnią, łazienką i meeeega wygodnym łóżkiem, spaliśmy jak susły, Hela też :) Obsługa była miła, jak to Hiszpanie - wyluzowani na maksa. Za hotel zapłacilismy 270 euro (łączny koszt za nas wszystkich i w tym było również wynajęcie auta - ford fiesta), także na prawde bardzo tanio :) Hotel się nazywa Parque Verde w Golf del Sur koło lotniska południowego, jakby ktos się wybierał na Teneryfę, to poleca gorąco :) Rezerwowaliśmy z Booking.com.
    Wifi było tylko przy receprcji, więc nie miałam jak was podczytywać na bieżąco, ale tez dzięki temu odpoczęły mi oczy od kompa i telefonu :)
    No i pogoda to coś cudownego, kąpaliśmy sie w oceanie, chodzilismy po plaży, opalaliśmy się, chodziliśmy nawet po górach, po wulkanie, no bajka :)Szkoda, że to już koniec i że u nas dzisiaj zimno i pada deszcz... Byle do wiosny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 14:55

villemo_gbm lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za całość z jedzeniem zapłacilismy trochę ponad 3 tysiące zł, uważam, że bardzo tanio. Loty kosztowały 1300 zł, ale jakbyśmy kupili wcześniej, to byśmy zaoszczędzili 300 zł, hotel z autem jak pisałam ok 1200, reszta na paliwo i jedzenie :)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam dalsza częśc, ale musiałam Helę nakarmić :)

Ola, cudowne wieści :) Oby się potwierdziło i była dziewczynka jak marzysz:) ale najważniejsze, że wszystko dobrze...

Paulla, nie wiem co ci napisać, u nas się nie zdarzają takie akcje ... Może tak jak Jolka pisze, dobrze by mu zrobił taki wstrząs no i oby się nie powtarzały takie akcje...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton zazdroszczę ahhh <3
    No a narazie nie wyjeżdżam. R przestał bronić mamy czy babki a jest po mojej stronie. Mamy kiepską sytuację...narazie tak sb tłumacze...jednak mimo że się chce to odpuszczam. Przy kolejnej nawet nie będę się oglądać...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla, może będzie lepiej, może to przesilenie wiosenne też tak działa. To najtrudniejszy czas w roku, przyjdzie wiosna, będzie lepiej :*

PauLLa lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Wolska82 Nowa

Wysłany: 24 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak nazywa się nowa grupa na fb do której ewentualnie moźna dołączyć?

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/groups/987049364675868/
    Dzieci i Mamy z pazdziernika 2015 :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza na morzu cisza w komnacie kto sie odezwie ten zdejmie gacie raz dwa trzypczatek gry hahahaha
    No cicho tu strasznie. Ale rozumiem - swieta , swieta ida swieta :)
    My juz wstalismy ,bo moja maruda ma gorsze dni i noce . Lezy teraz w kojcu i pszczy (bo takie dzieki teraz wydaje ).Dzis wizyta u pediatry i moze szczepienie .Moze ,bo Leon ma katar i kaszel.
    Milego dnia !

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się odzywam i chętnie ściągnę gacie.

Przyznam się bez bicia ciężko mi było ostatnio pisać a to szczepienie i gorączka ponad 38 stopni, badania krwi (na szczęście już powoli wchodzimy w normy :) ) , chrzciny mojej małej Mai - cała mszę nie spała rozglądała się cały czas :), później impreza - oczywiście prawe wcale nie spała bo tyle się działo dookoła.

Agaton też myślę o wyspach by wypocząć - super, ze udał się wypad.

Moja Mała nie tylko ma szynę ale ząbkuje i jest wesoło. Szynę ma mieć jeszcze 13 dni.

Ps. wysłałam zaproszenie do grupy na fb ślicznie proszę o przyjecie.

event.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane przepraszam , teraz postaram sie byc na biezaco , Natek po jednym dniu mi sie rozchorowal , podejrzewam ze od klimy ...katar okropny i kaszel dwie noce spalam z nim na siedzaco bo tak dusil sie kataerm , takze caly tydzien koszmar jestem wykonczona !
    Dzis konczymy antybiotyk ... ale slaba ta poprawa :(
    Tesknimy za Tatusiem :( Jeszcze 2 tyg do jego przyjazdu ... ale damy rade !
    Buziaaaaki dla was i dzieciaczkow , wesolych i smacznego jajeczka :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • paulinkas Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro smutny dzień..3 lata temu straciłam jedną z najważniejszych i najwspanialszych osób w moim życiu..mojego tatę. Zginął w wypadku, wyszedł z domu i już do niego nie wrócił. Cholernie Go kocham i tęsknię. Chyba nigdy tak do końca się z tym nie pogodze i strasznie mi smutno że Hania nigdy nie pozna swojego dziadka. Przepraszam że tak przysmucam ale musiałam

tb73krhmdk3lik3m.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinkas przytulam Cie mocno.

My juz po szczepieniu na gruźlicę :) Mały był w miarę dzielny .Dzisiaj Leon pierwszy raz spróbuje warzywko .Jeszcze nie wiem jakie,bo dopiero jade cos kupić .

Chciałabym Wam zyczyc spokojnych świat spędzonych w gronie rodzinnym :)

paulinkas lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulinkas wrote:
    Jutro smutny dzień..3 lata temu straciłam jedną z najważniejszych i najwspanialszych osób w moim życiu..mojego tatę. Zginął w wypadku, wyszedł z domu i już do niego nie wrócił. Cholernie Go kocham i tęsknię. Chyba nigdy tak do końca się z tym nie pogodze i strasznie mi smutno że Hania nigdy nie pozna swojego dziadka. Przepraszam że tak przysmucam ale musiałam

Przykro mi. On jest Waszym Aniołem Stróżem :* chciałabym mieć takiego tatę, niestety, mojego nic i nikt nie obchodzi, tak już jakoś jest

paulinkas lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • villemo_gbm Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świąt kochane

event.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na szybko Wesolych Swiat :):)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych świąt kochane :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 3089 3090 3091 3092 3093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ