Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olenko wiesz moja Teściowa ma 41 lat ( skończy teraz na dniach ) więc mloda babeczka , pełna sil taka wyluzowana także bardziej jak koleżanka nie Teściowa hehe. Udała narzekać nie mogę
Kochana doczekac się nie mogę płci maluszka Twojego )ola.321 lubi tę wiadomość
-
Zakręcona,wszystkiego najlepszego dla Oskarka,spóźnione życzenia
Ola,ja się tez nie mogę doczekac plci twojego szkraba
Pamiętam jak pisalas o reakcji twojej lekarki na wiadomość o ciąży i dlatego my się juz nie zabezpieczamy z mężem,choc seks jest tak rzadko póki co,ze ciężko będzie cos ustrzelić haha
Zakręcona,zazdroszczę teściowej:) ja tez mam zamiar byc taka wyluzowaną czterdziestką no i gratuluje spadku wagi,powoli powoli i będzie spadać
Villemo, to fajnie,ze pozbywacie sie szyny niedługo,pewnie to niewygodnie, oby pomogła i juz nie trzeba jej będzie nosić
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Helenka przesypiala noce,a teraz budzi sie na jedzonko i dwa albo trzy razy... Fakt,teraz ma jakies zaglucone zatoki i sie meczy,ale budzi sie ostatnio w nocy co dwie godziny. Mam nadzieje,ze wróci wszystko do starego porządku i będzie spala w nocy. Mysle,ze to tez może od tego,ze jedynie w nocy porządnie je,a w dzień ja wszystko rozprasza i ciekawi i nie moze spokojnie zjeść,dlatego nadrabia w nocy oby to minelo
-
Dziewczynki ja też się nie mogę doczekać tej płci , ranyy jak na tą porę to niby wskazuje na dziewczynkę ale wiadomo jak jest na etapie prenatalnych .
Na początku maja mam połówkowe to pewnie już na 100% będę wiedziała .
Agaton - no właśnie, to ja spanikowana trochę do niej napisałam a ona tak się ucieszyła że szok. Zna moje przejścia przy staraniach i do tej pory zawsze uważa że super się złożyło z 2 ciążą. Nigdy nic nie wspomniała o tym że za wcześnie i nigdy że mam coś specjalnie uważać. Wiadomo jednak, że zaleca się zrobić przerwę ok rok, no ale okazuje się że jak już się zdarzy to nie ma paniki .agaton lubi tę wiadomość
-
Witam wieczorowa pora
Cicho tu ,ale to pewnie pogoda wygonila wszystkie mamusie na spacer z dziecmi
U nas kiepski dzien dzisiaj Leon bylbardzo placzkiwy . Malo ostatnio spi i strasznie sie slini ; Obstawiam zeby i to chyba prawa dolna jedynka sie spieszy .
Na noc podala malemu paracetamol , i jak narazie spi .
Poza tym Leonto bedzie smakosz , bo wszystko co mu daje ( warzywka) wcina ,azmu sie uszy trzesa hihi
Jedyny problem to jak wczesniej byly biegunki tak teraz zatwardzenie Na szczescie chyba cukinia pomogla .
Poki co nie podaje jeszcze owocow . Dostal natomiast wode do picia i niestety nie umie pic z butelki , albo poprostu nie chce . Bawi sie smoczkiem i pluje .
Tyle z nowosci u nas
A jak tam Wasze maluchy ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
No to Ola trzymam kciuki za dziewczynkę Też się nie mogę doczekać Twoich prenatalnych!
Zakręcona gdzie na siłkę chodzisz? Zazdro teściowej, moja nie jest zła, ale wolę jak jest 1000 km ode mnie Gratuluję kolejnych kilogramów w dół
Kurna już myślicie o drugim dzieciaczku. Ja kocham Aurelkę najbardziej na świecie, ale czasem mam takie przytłaczające myśli, że sobie nie radzę w tej roli i jako pani domu . A może to przez ząbkowanie? Mam dla siebie i dla domu tylko wieczory, kiedy już padam.
Dziewczyny jaką wodę dajecie do picia Maluszkom? Ja na razie daję herbatki z hippa - te bez cukru. Może też powinnam wodę wprowadzić? -
Muffinka Pure gym w mieście
Jak dla mnie bomba siłownia , nie chodzę z Teściową ostatnio , jutro idę sama sobie ale trudno ważne ze chodzić będę systematycznie . Parowar z D kupiliśmy to zaczynam zdrowe mega odżywianie dodatkowo , no muszę schudnąć te 20 kg jeszczeMuffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Zakrecona ja to Cie podziwiam Juz tyle schudlas i dalej walczysz .
Ja przed Leonem mialam wiecej motywacji i sily zaparcia ,a teraz poprostu mi sie nie chce . Czekam na cud
U nas przelom Leon obudzil sie tylko raz na cyca tej nocy . Wciagnal z dwoch i spal do 7 Teraz nie wiem czy on poprostu jest tak glodny , ze budzi sie czesto (bo pierwszy raz dalam mu zjesc z dwoch) czy moze paracetamol cos zadzialal na jakies bolesci
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakręcona, fajna ta siłownia, nie byłam, ale znajomi polecali. Nie stawiaj sobie, aż tak wysoko poprzeczki, że do wakacji 20 kg!!! Karmisz i zajmujesz się dzieckiem, musisz mieć siły. Prędzej czu później zgubisz, ale dobrze, że masz taką motywację w sobie.
Ja zaczęłam biegać, jak na razie jeszcze krótkie dystanse, ale zawsze coś.