Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak na szybko wszystko ok .
Malutka zdrowa, gardelko do placzu tez ma mocne . Jeszcze jestem na intensywnym nadzorze i czekam az bede mogla zobaczyc sie z M i Nati . Cc znioslam srednio ale teraz juz moze bedzie z gorki.
Malutka ma 55cm i chyba ok 3400 wagi o ile dobrze pamietam z porodowki. Ucaluje corcie od eCioc .
WiedźmaMaKota, lojkalojka, ZakręconaOna, ewwiel, nat_alia, polkosia, jacusianka, dodinka, Magnosia, StyczniowaNadzieja, FreshMm, zakocona, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Ola, super, gratulacje! Jaka duża jak na ten czas
Styczniowa, spotkałam się z tym twierdzeniem, ale prawdę mówiąc nie zagłębiałam się w temat... Odstawianie jeszcze dla mnie zbyt odległe i nie czytałam nic
PePePe, w sumie z dwojga złego to ja wolę karmiącą 3-latka mamę niż, żeby darło się na cały sklep ;P Ale widzisz, wszystko zależy od podejścia, dla Ciebie już duży chłopak, a dla mnie Klementynka wciąż taaaka malutkaola.321, zakocona lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
na 30 maja lub 1 czerwca - belly mi roznie wylicza na dzien dziecka starszy brat dostanie nowa zabawke no na razie to wychodzi na to ze dzis zaczynam 5 tydzien wiec wiadomo ze na tym etapie roznie bywa wiec jesczez sie nie zapalam. chce isc do lekarza na poczatku pazdziernika to moze juz bedzie widac serduszko i wtedy bede sie cieszyc
WiedźmaMaKota, polkosia, dodinka, nat_alia, ola.321, ewwiel, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Dziekujemy bardzo drogie eCiocie .
Jestem bardzo ale to bardzo szczesliwa. Kocham to moje malutkie drugie szczescie .
Corcia chce lapac piers co mnie bardzo pociesza. Oczywiscie na ta pore przystawia sie do nakladek bo nie mam chwytnych brodawek, ale najwazniejsze ze chce i szuka piersi.
Ja zaczynam odzyskiwac czucie w nogach i boli mnie brzuch, ale staram sie cos ruszac.
Arielka gratulacje .
Calujemy Was z Natalka mocno!!WiedźmaMaKota, lojkalojka, villemo_gbm, polkosia, Natka88, Dobrawa lubią tę wiadomość