Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak na szybko
wszystko ok
.
Malutka zdrowa, gardelko do placzu tez ma mocne. Jeszcze jestem na intensywnym nadzorze i czekam az bede mogla zobaczyc sie z M i Nati
. Cc znioslam srednio ale teraz juz moze bedzie z gorki.
Malutka ma 55cm i chyba ok 3400 wagi o ile dobrze pamietam z porodowki. Ucaluje corcie od eCioc.
WiedźmaMaKota, lojkalojka, ZakręconaOna, ewwiel, nat_alia, polkosia, jacusianka, dodinka, Magnosia, StyczniowaNadzieja, FreshMm, zakocona, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Ola, super, gratulacje! Jaka duża jak na ten czas
Styczniowa, spotkałam się z tym twierdzeniem, ale prawdę mówiąc nie zagłębiałam się w temat... Odstawianie jeszcze dla mnie zbyt odległe i nie czytałam nic
PePePe, w sumie z dwojga złego to ja wolę karmiącą 3-latka mamę niż, żeby darło się na cały sklep ;P Ale widzisz, wszystko zależy od podejścia, dla Ciebie już duży chłopak, a dla mnie Klementynka wciąż taaaka malutkaola.321, zakocona lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
na 30 maja lub 1 czerwca - belly mi roznie wylicza
na dzien dziecka starszy brat dostanie nowa zabawke
no na razie to wychodzi na to ze dzis zaczynam 5 tydzien wiec wiadomo ze na tym etapie roznie bywa wiec jesczez sie nie zapalam. chce isc do lekarza na poczatku pazdziernika to moze juz bedzie widac serduszko i wtedy bede sie cieszyc
WiedźmaMaKota, polkosia, dodinka, nat_alia, ola.321, ewwiel, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Dziekujemy bardzo drogie eCiocie
.
Jestem bardzo ale to bardzo szczesliwa. Kocham to moje malutkie drugie szczescie.
Corcia chce lapac piers co mnie bardzo pociesza. Oczywiscie na ta pore przystawia sie do nakladek bo nie mam chwytnych brodawek, ale najwazniejsze ze chce i szuka piersi.
Ja zaczynam odzyskiwac czucie w nogach i boli mnie brzuch, ale staram sie cos ruszac.
Arielka gratulacje.
Calujemy Was z Natalka mocno!!WiedźmaMaKota, lojkalojka, villemo_gbm, polkosia, Natka88, Dobrawa lubią tę wiadomość