Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka ja tez nie mialam latwo bo moj Kuba na usg niby mial wage prawie 4kg a naprawde bylam szczupla wiec ta waga mnie przerazala. Kuba urodzil sie z waga 3770 i nie dosc ze nacinana bylam to szyta na mase w srodku bo maly z reka sie rodzil, nie moglam na tylku siedziec , bolalo przy chodzeniu wiec rozumiem Cie doskonale mi niestety nikt nie proponuje cc choc mowia ze drugie bedzie wieksze mysle pozytywnie musi byc dobrze
-
Ja Klementynkę "nauczyłam" zabawy na łóżku, bo muszę leżeć jak najwięcej i ona potrafi nieraz bitą godzinę bawić się SAMA na łożku, kiedy leżę obok Tyle, że mam w sypialni wielki pojemnik zabawek i po prostu stawiam go na łóżko i ona sobie wyciąga, ogląda i się bawi Nieraz nawet olewa moje zagadywanie, bo tak jest zajęta odkrywaniem co jest w pudle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 15:10
FreshMm lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
onka, u mnie tak samo 3 cykl teraz. I nadal okresu brak.
W którym dc dostałaś okres?
A dziś wielki dzień dla nas Zaręczyliśmy się !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 18:58
villemo_gbm, FreshMm, polkosia, ewwiel, dodinka, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Zakocona gratuluję zareczyn.
My sobie trochę chirujemy a żłobek miał być za tydzień no nic zobaczymy jak wyjdzie na szczęście młodą nie dostała antybiotyku ufff ale jeszcze dużo walki przed nami by to osiągnąć. Zaczęło się od mega kataru teraz doszedł kaszel okropny . -
nick nieaktualnyZakocona gratulacje ! Dostałam w 41 dc tylko ze ja mam chora tarczyce wiec możliwe ze od tego. Poza tym powrót do pracy, niania wiec stres. Ale moja mama mówiła mi ze jej się po którejś ciąży po 3 miesiącach w ogóle wszystko zatrzymało, wiec może to norma.
-
Hej Wam .
Onka no koniecznie bo na zawał Nam zejdziesz hehe
Zakocona gratuluje. Ślub ustalacie czy bez pośpiechu ?
Dodinka napewno będzie wszystko dobrze , myśleć pozytywnie trzeba
Ja kurcze oszaleje w końcu... pisałam na fb o
tym dziewczynom ale kilka dni temu i myslalam i myślałam że problem się skończył a tu klapa ...
Biorę tabletki antybobasowe te mini pigułki bo karmie jeszcze ... Łącznie biorę je od 8 miesiecy juz prawie ... tzn w tym miałam przerwy miesiąc bo skończyły mi się tabletki a byłam w Polsce i nie chcialam zmieniać wiec czekałam aż wrócimy. Od nowa biorę juz 2 miesiąc , właśnie za 4 dni kończę paczkę 2 po tej przerwie ...
6 września dostalam okres pierwszy po 5 miesiącach i był on masakryczny nie Dość ze trwał 9 dni to lalo się ze mnie jak z kranu, jednego dnia to wręcz dostalam krwotoku ... krWI jak z wiadra się lalo , okropnie słabo mi było na następny dzień no ale do sedna sprawy .
Okres po 9 dniach się skończył , 4 dni miałam spokój i nagle dostalam znów krwawienia ... ale to nie plamienie o jakim babeczka położna mówiła ze może wystąpić do 3 miesiecy brania to drugi okres . ! Noszę podpaski te wielkie na noc co są ( w dzień i w nocy ) a one cake zalane.... 5 dzien dziś mam tego krwawienia i nie ustaje. Powiedzcie mi już co Ja mam robic bo szaleje ... poszlabym do lekarza w poniedziałek w razie co ale jeżeli do 3 miesiecy brania może wystąpić plamienie to może zaczekam ? No Ja nie wiem sama ... pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło -
Ja bym poszła do lekarza Agata, jak to mocne krwawienie to jednak dziwne, ja jak brałam tabletki to miałam przy pierwszym opakowaniu co prawda cały czas krwawienie, cały miesiąc, ale po właściwej miesiączce ok. 8 dni ono już zmalało, nie było typowo "okresowe", ale jednak też miałam krwawienie a nie plamienie hmm..
-
nick nieaktualny
-
StyczniowaNadzieja wrote:Zakocona Gratulacje
Villemo u nas też planowo za tydzień żłobek Będziemy sie mogły wymienic wrazeniami
Zakręcona ja bym to skonsultowała bo co innego plamienie a co innego krwawienie, lepiej dmuchać na zimne
Jak moja wyzdrowieje to pójdziemy, idzie do żłobka z fantastycznym podejściem do dzieci a dodam to żłobek publiczny, jestem zaskoczona bardzo.
-
Villemo nie , Ja rodziłam sn.
Teraz nie mam kochana krwotokow ale leci galancie juz ze mnie znów do tego ból jajników ... wtedy ten pierwsze okres ze tak powiem był 9 dniowy i leciało wiadrami. Jeden dzień tak jak mówiłam był taki ze całe nogi , pościel , podłoga jak wstalam zalane od krwi , taj nagle ze mnie chlusnelo.
Tak jak pisałam zaczekam jeszcze dzisiejszy dzień i zobaczymy jak to będzie ... jeżeli nie przejdzie w co wątpię bo od rana się leje znów to umowie się na wizytę .
Najgorsze ze jutro zaczynam zajęcia z trenerka i mam spotkanie tez z dietetykiem, ciekawe jak Ja trening taki wytrzymam , podpaska , tampon i będę musiała bo odwołać nie mogę