Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny,chwile mnie nie bylo a tu takie newsy
Ola,gratulacje córci!!! I dużo sily dla ciebie :*
Stokrotka, Arielka, gratulacje ciąży:) coraz więcej mamusiek w ciąży, super! Wszystko się na pewno ulozy i Stokrotka życzę ci,żeby kolejny poród byl dużo dużo łatwiejszy :*
Zakocona,gratulacje zaręczyn!
Zakręcona,oby krwawienia ustaly i wszystko wrocilo do normy! A jak się czujesz?slaba jestes? Ja to szczerze mówią sie boje tych tabletek anty, tzn ja nigdy żadnej nie wzięłam, ale balabym sie,ze rozreguluje sobie tym układ hormonalny. Ale doświadczenia w tym temacie nie mam, wiec nie wiem do konca jak to jest, ale mam pare koleżankę co biorą od dawna tabsy i albo maja pco albo endometrioze,jakies torbiele na jajnikach,zrosty na jajowodach i inne cuda i jakos wierzyć mi sie nie chce,ze tabsy nie maja nic do tego...
Ola,ja tez bym olala laktator i jak piszesz, albo Natala zalapie, albo nie i to tez nie koniec świata oczywiście życzę ci z całego serca,żeby zalapala :*stokrotka25, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
A u mnie do ciąży daleko jeszcze raczej. Ostatnio Hela miała trzydniowke i wtedy cycus byl co chwile i potem urlop i na urlopie tez cyc co chwile,bo nie mialam jak jej przygotowywac jedzenia,a mleko zawsze podgrzane czekali pod koniec jeszcze zgubiliśmy butelkę do wody i dodatkowo pila z cyca co chwile hehe,bo nie chciałam kupowac nowej tam, bo mam w domu, ratowalismy sie zwykla butelka z dziubkiem
Zazdro dla wszystkich zaciszonych i slijcie wiruski,moze w końcu zalapiestokrotka25, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
Agata Ja pco miałam przed ciążą i tabsy miały pomoc podobno w tym ale się nie zdecydowałam drugi raz bo raz bralam na pco pół roku i nie pomogło nic w lepszym zajściu itp .
W połowie jakoś w 10 dniu byłam okropnie słaba , ledwo na nogach się trzymałam , mroczki ciągle przed oczami. Teraz przeszło, dzis byłam jednak na tym treningu i był ostry naprawdę a ja czulam się fantastycznie . Nie udało nam się do lekarza dostac dziś wiec rano D o 8 po pracy mnie umówić i Ja po treningu pójdę ... zobaczymy co mi pwoierziala. 21 dzien okresu się zaczyna lada chwila , porazka ... fakt mniej juz leci ale leci coś -
Agaton już sie zastanawiałam gdzie Ty sie podziewasz
Zakrecona powiem tak: dobrze że się nic nie stało na tym treningu, ze nie dostałaś żadnego krwotoku bo narobiłabyś biedy i sobie i tej trenerce. Ja rozumiem ze długo czekałaś i było Ci szkoda odpuścić ale jednak myślę ze zdrowie najważniejsze. Mam nadzieje ze lekarz dziś coś poradzi na te Twoje krwawienia.villemo_gbm lubi tę wiadomość
-
StyczniowA najważniejsze Ja wiem o tym i uwierz , że zawsze dbam o zdrowie jak tylko mogę tym bardziej teraz jak jestem Mamą ale Ja zapłaciłam bardzo dużo pieniędzy za to spotkanie , to nie kwestia 100 zł czy 200 zł wiec szkoda mi było naprawdę a czulam się bardzo dobrze więc zaryzykowalam . Znam swoje granice możliwości wiem kiedy mogę sobie pozwolić na coś a kiedy nie . Wczoraj wiedziałam że mogę i nie żałuję. Ale tak wiem o czym piszesz , mogło się stać inaczej ...
O ile uda mi się dostać do lekarza , narazie dzwonimy od 10 minut i klapa ... powtórka z wczoraj , D nie mógł pójść do przychodni ... jak się nie dodzwonimy to z rana jutro kolejna próba ... Mój GP jest do dupy taki ze szok , kiedyś 3 tygodnie na wizytę próbowałam się z małym umówić -
Zakręcona oby Ci już przeszło to krwawienie....
Agaton a gdzie Wy na tych wakacjach byliście, bo juz zapomniałam?
I jak ogólnie się udało?
Ja byłam dziś na badaniach takich ogólnych, zobaczymy co wyjdzie, wizyta dopiero za 3 tygodnie a ja się stresuję ... -
Ola no to trochę Was potrzymali Teraz tak jak mówisz musisz mieć siły dla obydwu szkrabów więc o nic się nie obwiniaj ani nie frustruj kobieto, bo nam tu łatwo mówić, a to Ty musisz sobie radzić:*:* także głowa do góry , nie strasz mnie tu baby bluesem ))
a jak Ty się czujesz po cc? Jak rana? Możesz wszystko normalnie robić? -
Agaton, witam w klubie cyckoholików. Tadek ma katar i chyba jakiś skok rozwojowy (próbuje chodzić), więc generalnie tylko cyc i cyc, na rękach ciągle albo wycie. Dziś nie śpię od 5 z krótką pół h drzemką od tamtej pory (a do 5 od 24 - 4 karmienia ).. Roboty od cholery, że nie wiem za co się zabrać. Na szczęście choć nasze mieszkanie ogarnięte.
Nie wróżę sobie owu jakkolwiek niedługo.. -
Hej laski
Agaton dobrze Cię widzieć znowu :*
Stokrotka będzie dobrze nie stresuje kochana :*
Ola dobrze, że już w domu, oby szybko Baby blues poszedł sobie :*
A ja dziś byłam z Hanką na spacerku za rączkę, puscilabymja żeby szła sama ale były kalurze więc nie chciałam, żeby się w któraś przewróciła ale miała frajdeagaton, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Mały lepiej z tym ze nie ma już gardła czerwonego za to doszedł mu kaszel a katar jest taki sam czyli mega duży i ciężki .
Kochana Ja wiem wiem , pije syrop z cebuli , syrop z czosnku miodu cytryny i wody mały tez to pije , to mleko musze wypić a się boje smaku haha