Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny! Jestem jedna z majowych mam 2017 i mam do Was ogromną prośbę o pomoc w zdobyciu jak największej liczby lajkow pod zdjęciem córeczki przyjaciółki - Weronisi Dziewczyny walczą o wyjątkową sesję zdjęciową i ciągle zajmują drugie miejsce Wystarczy kliknąć w link, znaleźć w komentarzach zdjęcie dodane przez moja przyjaciółkę, Agnieszkę Morawską (raczej na dole komentarzy) i je polubić. Z góry ogromne podziękowania!!!! ;*
https://m.facebook.com/sweetheartphotographysite/photos/a.1727228047536659.1073741837.1691384957787635/1806600212932775/?type=3&source=5713.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Zakocona 28.07
Nastka nam pierwszy raz w życiu gorączkuje. Najpierw myśleliśmy, że to zęby, ale w nocy ze środy na czwartek miała ponad 40 stopni gorączki. Podaliśmy syrop i momentalnie jej spadła, chciałam wczoraj iść z nią do lekarza, ale oczywiście nie było już numerków... Jesteśmy umówione na dzisiaj na 16. Dzisiaj w nocy miała już tylko 38.8 maksymalnie, ale wczoraj cały wieczór nie więcej niż 36.8, więc wygląda jakby jej przechodziło. Nie mam pojęcia co to może być, ale gdybym jej nie zmierzyła temperatury to bym się nawet nie zorientowała, że coś jej dolega - ma apetyt, chętnie się bawi, jest wesoła, wszystko normalnie. Miały Wasze dzieci coś podobnego? Aaa i ze względu na ciążę boję się iść do poradni dla dzieci chorych, ale wyjścia za bardzo nie mam. -
U mnie 13.06 Płec podam moze w przyszłym tygodniu
Aleksandra u nas ostatnio Szczepko miał trzydniówkę... Objawiła sie tylko wysoka gorączną i to raczej po południu i w nocy, rano wstawał zdrowiuteńki. Na czwarty dzień wysypka... jak sama temp to ja bym sie wstrzymała z wizyta u lekarza jeszcze jeden dzień bo być moze to ta trzydniówka a w przychodni moze tylko coś złapać dodatkowego -
Aleksandra - też skojarzyło mi się z trzydniówką, jeśli nie ma żadnych innych objawów. No chyba, że zęby... nic mnie już nie zdziwi, nawet wysoka gorączka przy wychodzeniu zębów, choć pewnie byłoby marudzenie. Ewentualnie może zrób CRP, ale myślę, że chyba na razie nie ma po co. Poczekaj aż mina pełne 3 dni i zobaczysz czy gorączka przejdzie i będzie wysypka (ale nie musi być wysypki). U nas co ząb to choroba. W tamtym tygodniu była w żłobku 4 dni i od piątku katar i kaszel, dzisiaj w nocy stan podgorączkowy miała, ale strasznie marudziła i wkładała palce do buzi, poduszka mokra i ja też, także idą jej najpewniej trójki z góry lub czwórki z dołu. Na razie będę obserwować.
-
zakocona wrote:dopisane do listy
polkosia, podaj który to był tc i d i o której się urodziła
ola, czekam na info o twoim porodzie, żeby dopisać
Aleksandra, też uważam, że trzydniówka
Wiedziałam, że o czymś zapomniałam 6:57 i 39i2 tcKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn