Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiulka, halo halo, my tu czekamy !
Dziękuję dziewczyny! Jeszcze to do mnie nie dociera, choć serio, inaczej niż w poprzednich cyklach się czułam i myślałam, że się udało, choć wiziry na testach do tej pory były
Dzisiaj przyszła partia testów ciążowych wieczorem, więc stwierdziłam, a co mi tam, idę sikać, a tu od razu druga krecha Wybuchnęłam śmiechem z radości, aż Tadek się śmiać zaczął Poleciałam sikać na kolejny test od razu
Fresh, ja się na wrzesień łapię Mam TP na 26.09, na dzień po moich urodzinach.
I taka ciekawostka. Moja mama zaszła ze mną w ciążę w sylwestra i ja chyba teraz teżNatka88, polkosia, villemo_gbm lubią tę wiadomość
-
Ja umieram nie dosc ze jeszcze bardziej mbie sypie to jeszcze mnie rozklada.
Dzisiaj na ktg pojedyncze male skurcze rozwarcie takie samo czyli na dwa palce jutro proby watrobowe mam zrobic i jesli beda podwyzszone to jutro rodzimy ale wiem ze wyjda ok bo to nie cholestaza. Jutro -bede blagala aby rozwiazal ciaze nie dam juz rady w nocy nie spie w dzien tez nie ciagle sie tylko drapie juz rany mam na ciele masakra dosc juz mam -
Dodinka, współczuję... Te drugie ciąże to chyba jakieś cięższe są U mnie od początku jakieś jazdy były. A i jeszcze na koniec cc, którego nie mogłam zaakceptować kilka dni (ale w końcu się z tym pogodziłam oczywiście i nawet wspominam OK).
Zakocona, GRATULACJEWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 10:39
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej dziewczyny !
Zakocona- ale super !!!!
Nie odzywałam sie bo dopiero weszłam na forum .
Na usg wszystko ok, wyglada na to ze Madzia bedzie miała siostręWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 16:29
dodinka, Natka88, villemo_gbm, zakocona lubią tę wiadomość
-
Didinka dziś juz ? Wow to będziesz tulic maleństwo ♡ powodzenia życzę i bez nerw . Zobacz Agnieszka tez niedawno przeżyła cc i nawet sobie chwali także głową do góry u Ciebie napewno tez tak będzie . Daj znać jak się tylko lepiej poczujesz juz.
P.S dobra szkoła życia będzie dla męża przez te dni , może w końcu doceni Cię i zacznie normalnie pomagać .
polkosia lubi tę wiadomość
-
Dodinka!!! Cięcie wcale nie jest takie straszne, sama zobaczysz! Jak ja to przeżyłam i jeszcze jestem względnie zadowolona (jako wielka zwolenniczka SN przecież) to i Ty bez problemu dasz radę Trzymam kciuki. Najważniejsze jest Wasze zdrowie i bezpieczeństwo, pamiętaj.
Jeśli zdążysz przeczytać, to najważniejsze, żebyś jak tylko zacznie schodzić znieczulenie, ruszała dużo nogami, próbowała się chociaż ciut na boki kręcić, podnosić stopy, ogólnie ruszać się (w miarę możliwości). Wtedy pionizacja idzie dużo sprawniej. Bólem się nie martw, bo dostaniesz morfinę pewnie, więc nie będzie bolało bardziej niż na okres. I pamiętaj, żeby nie kręcić i nie podnosić głowy jak najdłużej. Będzie dobrzeKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dodinka,powodzenia,to juz tuz tuz :* na pewno będzie dobrze! Przestanie cie swędzieć w końcu hehe rob jak Polkosia pisze i dawaj znać. Oby faktycznie ci dali morfinę,bo ja na samym paracetamolu myślałam,ze wykorkuje ale wiem,ze wiele dziewczyn na paracetamolu tez dali rade i bylo zadowolonych,wiec ja pewnie mam jakiś niski próg bólu i do tego spionizowałam się po 24h,wiec u mnie koszmar,ale u ciebie będzie na pewno dobrze!!!! Sciskam cie,byle nie za mocno hehe :*
-
Kciuki Dodinka !!
Samo cięcie nie jest straszne. Gorszy 1szy dzień po, ale wszystko do przeżycia, po porodzie Sn przecież też boli. Tak jak Polkosia pisze, ruszaj nogami i kręć się w łóżku po znieczuleniu a będzie ok ! Zresztą, nawet jak boli, to to jest tylko jeden dzień, który tak czy inaczej minie Powodzenia !!polkosia lubi tę wiadomość