Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona heheh , tak tak jest promocja tyle że produkt jest niedostępny . Niestety nawet nie mają już go w ofercie bo pisałam do nich w tej sprawie , więc pozostaje mi liczyć na zakup z drugiej ręki, ale dziękuję Ci bardzo .
A jak suknia ślubna? kupujesz czy szyjesz?
Dziewczyny co u Was?
-
No nareszcie moge napisac ,bo mialam problem z logowaniem.
Ja tu zagladam ,ale taka cisza byla Teraz tak jakby cos sie ruszylo
Ola napisalam na grupie na facebooku czy ktos niema takiego kocyka ,ale na razie bez odzewu .
No sporo dziewczyn juz ma drugiego bobasa lub jest w stanie blogoslawionym
U nas wszystkodobrze ; Leon chodzi do zlobka i od momentu zabiegu na trzeci igdal i drenow w uszach nie choruje . Juz jest zapisany do przedszkola i od wrzenia pomaszeruje z plecakiem do "szkoly"
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Mąż chciałby syna. Dzisiaj pani w sklepie mi przepowiedziała, że będzie syn, bo na syna wyglądam ale nie wiem czemu tak powiedziała, nie pytałam w sumie tylko się zaśmiałam. Odpowiedziałam jej, że obojętne jest mi to. Najważniejsze żeby donosić i żeby wszystko było ok.
-
agania wrote:Mnie interesują te mamusie, co chodziły z nami w ciąży z pierwszym dzieckiem a teraz mają dwoje i kiedy będzie trzecie
No napewno na liste mamy wpisana juz Age ( Polkosie), o kims jeszcze zapomnailam?polkosia lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Mąż chciałby syna. Dzisiaj pani w sklepie mi przepowiedziała, że będzie syn, bo na syna wyglądam ale nie wiem czemu tak powiedziała, nie pytałam w sumie tylko się zaśmiałam. Odpowiedziałam jej, że obojętne jest mi to. Najważniejsze żeby donosić i żeby wszystko było ok.
Ja wygladalam na corke a mam syna hahahahaha
Marzy nam sie pocichu coreczka druga, wrozba tez przepowiada corke hahahahahahahahahaha ale z drugiej strony juz tak nam nie zalezy na plci jak wczesniej hehe -
ZakręconaOna wrote:Nooooo, ciekawe ile sie zdecyduje badz wpadeczke zaliczy hahahahaha. ?: p
No napewno na liste mamy wpisana juz Age ( Polkosie), o kims jeszcze zapomnailam?
A widzisz, zapomniałam o polkosi. Nie, chyba na razie nikogo nie pominęłaśpolkosia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja wygladalam na corke a mam syna hahahahaha
Marzy nam sie pocichu coreczka druga, wrozba tez przepowiada corke hahahahahahahahahaha ale z drugiej strony juz tak nam nie zalezy na plci jak wczesniej hehe
A ja z Oliwką wyglądałam też podobno na syna, wszyscy tak pieprzyli, a ja blada jak ściana i zmęczona życiem hahahaha śmiałam się z ludzi, bo gadali nieprawdę teraz uważam, że lepiej wyglądam, ale ogólnie z Oliwką cerę miałam ładną, a teraz jakieś syfy