Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka,a ja od wczoraj jem same kwasidla na przemian ze slodkim,dzis dzien bez mdlosci,wiec jest fajnie na sniadanko mialam sledzia w smietanie i goraca czekolade
a w ciazy niepowinno sie jesc surowych jaj,miesa czy ryb a takze watrobki,serow plesniowych,chyba to takie glowne.omg teraz sobie pomyslalam ze ten moj sledz byl z octu,a to sie liczy ze byl surowy??!!Bree lubi tę wiadomość
-
Ja mam swoje jajka i jem sadzone i na miękko Watróbka też nie jest zabroniona, nie można jej jeść często, ale jak raz na całą ciążę się zje, to na pewno się nic nie stanie
Bree, Bunia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyAsiaPoli wrote:hejka,a ja od wczoraj jem same kwasidla na przemian ze slodkim,dzis dzien bez mdlosci,wiec jest fajnie na sniadanko mialam sledzia w smietanie i goraca czekolade
a w ciazy niepowinno sie jesc surowych jaj,miesa czy ryb a takze watrobki,serow plesniowych,chyba to takie glowne.omg teraz sobie pomyslalam ze ten moj sledz byl z octu,a to sie liczy ze byl surowy??!!
Asia, ja tez jadłam śledzie z octu lub z oleju i teraz mi włosy dęba stanęły. Ale taki z octu/oleju to chyba nie jest surowy, bo marynowany... Rany, na wszystko trzeba uważać. Już wariuje od czytania etykietek i tłumaczenia znaczenia E.
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do śledzi to nie wiem ale wiecie dziewczynki jak raz się coś zje to wydaje mi się ze nie powinno się nic stać przecież jemy takie rzeczy całe życie ale nie oznacza to że akurat w ciąży się coś stanie to musiałby być pech wydaje mi się ze tyczy to się dużych ilości tego typu jedzenia
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio też przez 2 dni śledzie jadłam ale takie białe były jakby ścięte w pomarańczowym oleju z cebulą, więc chyba nie surowe .
A co do szczepionki brałam chyba raz w życiu parę lat temu i już więcej nie zdecydowałam się. Nie pamiętam nawet jak się czułam, więc nie pomogę .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:45
Bree lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Ja skoncze sobie teraz moja dziare ktora zaczelam przed ciaza...i piwa sie napije bo bardzo lubie...o! Takie dobre strony tego "urlopu" od zafasolkowania
Bree, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Małgo ja w 6 tygodniu miałam sam pęcherzyk 11mm a tydzień póżniej biło już serduszko, także nie stresuj się tak jak ja bo to nic nie pomaga
Mersiak staszliwie sie cieszę że Cię widzę tutaj Cały czas myślałam o Tobie i naal myślę, tak samo jak o Bree i innych aniołkowych mamach. jesteście mega dzielne i już niedługo będziecie razem z nami wymieniać kolejne dolegkiwości ciążowe
Arielka ja słodyczy nie zjadam, w ogóle niczego nie zjadam, na myśl o jedeniu mam odruch wymiotny
Bree a gdzie Twoja dziara? Napisz coś więcej Uwielbiam
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
A ja juz pije sobie warke strong i sie zamartwiam dlaczego mi krwawienie ustaje...znowu mam wkreta ze cos ze mna nie tak ze za malo tego... nigdzie nie moge uzyskac miarodajnej informacji jak to powinno wygladac, ile jak dlugo, no bo chyba 3 dni i to takie jak slaby okres to chyba za malo...szlag mnie trafia ze nie moge isc do lekarza jak w normalnym cywilizowanym kraju zeby uzyskac normalna odpowiedz tylko zameczam wszystkich po necie i szukam na googlach, toz to jest chore zeby czlowiek w Europie Zachodniej w 2015 roku placacy podatki i pracujacy byl pozbawiony opieki lekarskiej.... szlag!
AsiaPoli lubi tę wiadomość
-
A co do śledzi takich ze słoika to ja całe życie myślałam że one są jakieś jakby obgotowane czy cos haha człowiek uczy się całe życie
Mersiak ja po swojej stracie jak wróciłam do domu to wypiłam piwo i zapaliłam papierosa ) Powem Ci że dało nam to taki można by powiedzieć chwilowy relaks Siedzieliśmy przytuleni sączyliśmy piwo i duuużo rozmawialiśmy. I było jakby lepiejBree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26