Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
FreshMm wrote:Wiecie co, tak się martwię, że mam przepisanych aż 3x2 nospy dziennie, co daje 6 tabletek dziennie... Nie znam nikogo, kto by brał taką dawkę. Teściowa radzi, by brać połowę przepisanej dawki, też się nad tym zastanawiam. Czy któraś z Was musiała brać kiedyś tyle nospy? Co było?
Hej kochane, dopiero do Was zajrzałam a tu taaka dyskusja
FreshMm a dlaczego masz taką dawkę? Ja miałam kiedyś taką jak byłam w szpitalu w poprzedniej ciąży i miałam bóle brzucha. Myślę, że jak trzeba, to lepiej brać. Przez krótki czas nie powinno zaszkodzić dziecku.
Czytałam też, ale to wcześniej, że masz dużą dawkę duphastonu 3x2. Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale też taką mam. Miałam progesteron 22 no i mam krwiaka w macicy...Bree lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Małgorzatka cieszę się że się odezwałaś
Dobrze że zrobili Ci te badania i już wiadomo co i jak
Co do balsamów to ja mam poki co mustela do piersi. Mnie piersi strasznie bolą, ten basam miał też łagodzić bólCo do tego to się na pewno nie zgodzę
No i na początku zapach bardzo mi się podobał a teraz trochę przeszkadza.
Resztę ciała smaruje balsamem nivea póki co. Jak mi sie skończy to kupię coś innego.
A powiedzcie mi ten palmers to on tylko w werscji zapachowej czekolada występuje? Mocno pachnie?Bree lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Lili30 wrote:Ja prawdopodobnie stracę ciążę, dzisiejsza beta tylko 7945 więc przyrost od poniedziałku tylko 1000, wynik mówi sam za siebie ciąża się nie rozwija...
OMG. Lil co ty mówisz! Dźwoniłaś do gina?Bree lubi tę wiadomość
-
Lili Kochana może powtórz jeszcze raz betę? No i koniecznie do lekarza idź.. Ściskam się mocno i zaciskam kciuki żeby wszystko było dobrze :*
Bree lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
FreshM Ja Mam 4×2 nospy i 3×1 dupka
tez Mi się dużą dawka wydawała no ale lekarz tak zalecił do odwołania. Kurcze Ja co dzień z rana Mam jakie plamienia w dzie jest czysciutko. .. nie wiem ,staram się nie stresować czekam do wizyty w sobotę 14 marca
Bree lubi tę wiadomość
-
Ojej, chwilke mnie nie bylo a juz tyle napisalyscie
Mi o winie nie trzeba dwa razy mowic bo bardzo lubie a piwo jeszcze barrdziej
aagatkaa1984 Co do fotelu bujanego to sama moglabym sie w nim bujac caly czasNigdy nie mialam i mi sie marzy... jak cos zostanie mi na stare lata do siedzenia przed kominkiem
Ursa mi lekarz w ciazy polecal czerwone wino - tzw bycza krewTo bylo 21 lat temu, teraz taki lekarz to chyba by wylecial na bruk i zaraz by go w TVNie pokazywali, a ja wtedy pilam, i dziecko bylo zdrowe i ja tez, oczywiscie to byly jaies 3 lampki na tydzien, nie wiecej, no ale....
Malgorzatka juz sie martwilam ze sie nie odzywasz i co Ty tam robisz, jak sie czujesz, czy cos lepiej
Mersiaczku kochany no widzisz sama jak to jest z tym czekaniem... mi nawet do kontroli powiedzieli ze mam nie przychodzic... i badz tu madra i pisz wiersze (i rob fasolki). Taki metlik w glowie to masakra, nie wiadomo kogo sluchac i co robic...ja bede obserwowac i zobacze jak sie bede czuc "na silach" ale czekac na niewiadomo co nie mma zamiaru
agania o migdalach to nie wiedzialam, myslalam ze one tylko na zgage
ryby uwielbiam, zaraz zrobie sobie salatke z tunczyka...szkoda ze piwa nikt nie poleca bo ja to piwozlop jestem
Katarzyna87 podzielam Twoje zdanie, a szczerze to powiem ze moja dwojka dzieciakow to tez wpadki, a ten rodzynek ostatni to z wielkim staraniem i namaszczeniem... osobiscie absolutnie mi nie przeszkadza czy ktos "wpadl" czy nie...skoro o tym pisze to znaczy ze to zaakceptowal/ma do tego dystans i jest ok
Sama sie balam cokolwiek napisac po tym jak poronilam bo nie chcialam psuc nikomu humoru tymi wiadomociami, no i ciagle ciagne temat co i jak...i wierce Wam dziure w brzuchu moimi pytaniami,
ale sie ciesze ze tu jestem i ze ze mna rozmawiacie po mimo ze nie zadaje pytan na temat jakie tytul watku by wskazywal
A co do rozstepow to nigdy niczym sie nie smarowalam i po pierwszej ciazy nie mialam zadnych a po drugiej tylko takie cieniutkie male biale...troszke po boku na piersziach i ledwo co na brzuchu i udach ale bardzo malutko...
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Bree moim zdaniem a propos dołowania świetnie napisała Małgorzatka ostatnio. Od patrzenia na Twoje wiadomości nikt tu nie poroni. A jesli tak go to stresuje to chyba faktycznie lepiej by sobie z meliską pooglądał TV niż wczytywał się w internet. Niestety takie rzeczy się zdarzają, strasznie to niesprawiedliwe... Ja nie mogłam uczestniczyc w życiu forum po ostatnich stratach bo zwyczajnie spalała mnie zazdrośc, bardzo niezdrowa. Ale rozumiem, że ktos potrzebuje pomocy. W zasadzie żałuję, że nie zapisałam się na jakąś forumową grupę wsparcia po stracie... jak już pisałam wcześniej, może właśnie trzymałabym na ręku maleństwo. A tak prawie dwa lata pielęgnowałam w soboe stresy i panikę... Podziwiam Twoje i Mersiaka zaparcie! Myślę, że to najlepszy możliwy sposób (teraz z perspektywy czasu).
A z tym winem to mi poprzedni gin (ten od krwiaka) też mówił, że powinnam dwa razy w tygodniu pic wino czerwone. A wiecie dwa lata temu ta akcja o piciu w ciąży była szeroka i zwyczajnie się bałam. Z resztą chyba bym nie przełknęła.Bree, Małgorzatka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Lili30 wrote:Zrobię je aby mieć pewność ale muszę mieć na uwadze że przyjmuję leki które nie są obojętne dla organizmu i szkoda mi się faszerować nimi ...
Kochana LilTrzymaj się! Aż nie wiem co powiedzieć...
-
A ja się bardzo cieszę że Bree i Mersiak są tu z nami
Mam nadzieję że jak najdłużej
Podziwiam Was dziewczyny!!!!!!!!Ursa, Bree, agania, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Dziewczyny a ja mam już wyniki
TSH - 0,87 (a kilka tygodni temu był 1,56)
fT4 - 19,81 (a był 20,38) - a górna granica to 22 więc trochę się bałam.
Trochę spadło, ale kilka tygodni temu zwiększyłam też dawkę euthyroxu z 50 na 75 więc chyba działa.
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ursa ja juz w zyciu tyle przeszlam ze podchodze do tego co ludzie pisza z ogromnym dystansem, staram sie myslec racjonalnie i emocje odlozyc na bok chociaz jestem wrazliwcem i czasami jednak emocje biora gore...
jestem wszystkim wdzieczna za to ze mnie stad nie wygonil pomimo ze pisze o swoich sprawach... jestem na rozowej stronie ale tam malo kto sie udziela, a wiem ze sa tu aniolkowe mamy wiec staram sie tutaj dopytac o interesujace mnie kwestie... co do zaparcia i postawy to sama obie sie dziwie bo z natury to jestem ogromna panikara, byc moze to hormony we mnie zyja wlasnym zyciem i powoduja ze zachowuje sie tak a nie inaczej
nie wiem sama... moze mi odwali za dwa dni i bede lezec i beczec 24h na dobe? mam nadzieje ze nie
uciekam pod prysznic... udanego pozytywnego dnia wszystkim zyczeBunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a Wy dostałyście skierowania od lekarza na badanie tsh? Bo ja tego nie mam zaleconego. czy to się robi tylko przy jakiejś chorobie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:13
Bree lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26